• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Antalya'da gelin saçı için güzel kuaför önerileriniz?

hul_ya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
556
80
98
Antalya
Kızlar nişanımda Konyaaltındaki kontes kuaföre gittim aslında memnun kaldım ama fiyatları bayağa bir tuzlu geldi tek ben olsam çokta sorun değil ama biz gittik mi en az 10 kişiyiz saç makyaj derken bayağa bir oluyo yazık nişanlıma :( alternatif öneriler istiyorum işini gerçekten güzel yapan saç-makyaj profesyonel birileri olsun sonuçta o gün bizim günümüz :)))

Kızlar nişanımda Konyaaltındaki kontes kuaföre gittim aslında memnun kaldım ama fiyatları bayağa bir tuzlu geldi tek ben olsam çokta sorun değil ama biz gittik mi en az 10 kişiyiz saç makyaj derken bayağa bir oluyo yazık nişanlıma :( alternatif öneriler istiyorum işini gerçekten güzel yapan saç-makyaj profesyonel birileri olsun sonuçta o gün bizim günümüz :)))

nişan saçım kına saçım gelin saçım hepsini doğu garajında sevcan kuaföre yaptırdım..çok ama çok memnun kaldım herkes bayıldı en ufak pişmanlık duymadım fiyatlar da oldukça uygun

ben MD kuaförde yaptırmıştım ama arkadaşım dönerciler çarşısının karşısında MUSTAFA kuaför var oraya gitti hem de baya kalabalık. onunki daha güzeldi inan bana. 1milyar bayıldığımla kaldım 2005 yılında :(((

ben MD kuaförde yaptırmıştım ama arkadaşım dönerciler çarşısının karşısında MUSTAFA kuaför var oraya gitti hem de baya kalabalık. onunki daha güzeldi inan bana. 1milyar bayıldığımla kaldım 2005 yılında :(((

çok saol değerlendireceğim önerilerinizi

aaaa bende aynı şeyi arıyorum bu sıralaaaar :52: kızlar lütfen banada yardımcı olun yaaaa... napacam hiç bilmiyorum..

aaaa bende aynı şeyi arıyorum bu sıralaaaar :52: kızlar lütfen banada yardımcı olun yaaaa... napacam hiç bilmiyorum..

kızlar 2 Temmuzda düğünüm....
Dedeman'ı geçince, Mcdonalds var büyük...onu da geçince İstikbal'e gelmeden, 3 Beyaz kuaför var.
3BEYAZ KUAFR | antalya kuafr

Gelin başı + makyaj: 275 tl.
hem çok güzel temiz şık bir dükkanları var, hem 3 ortak çalışıolar, yani 3 usta kuaför demek, ayrıca çırakları da 3-4 tane, 2 tane bayan çalışıo manikür pedikür makyaj...
hatırladığım kadarıyla yanınızda gelenler için fiyatlar:
topuz - maşa: 35
fön: 12

umarım işinize yarar :16:

Dedeman'ı geçince, Mcdonalds var büyük...onu da geçince İstikbal'e gelmeden, 3 Beyaz kuaför var.

hem çok güzel temiz şık bir dükkanları var, hem 3 ortak çalışıolar, yani 3 usta kuaför demek, ayrıca çırakları da 3-4 tane, 2 tane bayan çalışıo manikür pedikür makyaj...

ewt biliyorum orayı geçerken görmüştüm sanırım artık kuaförden randevu alma zamanı geldi tüm düğünler temmuzda çakışacak vallaa :(

ayy teşekkürler, fiyatlarda uygunmuş. ben daha hiç araştrıma falan yapmadım gerçi.. benim evimde, düğün salonumuzda konyaaltında olacağı için dedeman tarafı uzak olur yaa.. fotoğrafı da cam piramidin oralardaki parkta düşünüyoruz, oraya bile uzak :44:

Kesinlikle MD kuaför'ü öneririm, saçımı ve makyajımı çok çok güzel yaptılar ve çok memnun kaldım. Dönerciler çarşısının karşısındaki MUSTAFA kuaför'e ucuz olduğu için düğünümden 1 gün önce saçımı boyatma gafletinde bulundum maalesef ve sonuç tam bir fiyaskoydu, saç diplerimin rengi saç uçlarımınkinin 5 ton daha açığıydı eğer MD kuaför'e düğün günü saçlarımı tekrar boyatmasaydım o rezil saçlarla gelin olucaktım. Arkadaşlar sakın ucuz olan şeyler için düğün gününüzü rezil etmeyin, herşeyden kısabilirsiniz fakat gelinliğiniz ve kuaförünüzden kısmayın... Ve düğünü için saçını boyatacak arkadaşlar mutlaka en az iki hafta önceden saçlarınızı boyatın

Kesinlikle MD kuaför'ü öneririm, saçımı ve makyajımı çok çok güzel yaptılar ve çok memnun kaldım. Dönerciler çarşısının karşısındaki MUSTAFA kuaför'e ucuz olduğu için düğünümden 1 gün önce saçımı boyatma gafletinde bulundum maalesef ve sonuç tam bir fiyaskoydu, saç diplerimin rengi saç uçlarımınkinin 5 ton daha açığıydı eğer MD kuaför'e düğün günü saçlarımı tekrar boyatmasaydım o rezil saçlarla gelin olucaktım. Arkadaşlar sakın ucuz olan şeyler için düğün gününüzü rezil etmeyin, herşeyden kısabilirsiniz fakat gelinliğiniz ve kuaförünüzden kısmayın... Ve düğünü için saçını boyatacak arkadaşlar mutlaka en az iki hafta önceden saçlarınızı boyatın

brienz MD dedemanda mıydı? ewt saç boyatma konusunda katılıyorum sana zaten boyası ancak oturuyor.ya sorun gelin değil aslında ben istediğim yere giderim ama yanımda birileri daha olcak yani nerden baksan 8 kişi daha nişanlımada acıyorum.siz nasıl çözdünüz bu meseleyi?

benim 2 arkadaşımda gelin saçlarını ve makyajlarını cix kuaförde yaptırdı peri kızı gibi oldular çokda ilgililer dekolte makyajı bile yapıyorlar
bence antalyada gidilebilecek en iyi kuaför cix kuaför

Cix in hangi şubesi canım Lara mı, Konyaaltı mı ? Birde Caka kuaföre giden varmı yorumları merak ediyorum ve Dedeman San kuaföre ?​

makyajantalya diye profesyonel makyaj yapan bir ekip var,üstelik evlere gidiyorlar,fiyatlarıda uygundu kuzenimin arkadaşının düğününde onlarla çalışmışlar.araştırırsanız bulabilrsiniz sanırım.saç için bir yer tam tavsiye edemem ama atatürk caddesinde muhteşem topuz yapan bir yer duymuştum,akbankın oralardaymış sanırım yasin falanca..fotoğraf için muhteşem fotoğraflar çeken bir fotoğrafçı tanıyorum,kendisi istanbulda ama diğer şehirlere çalışmayada gidiyor.cem bey 05367791507
ay mesajın tarihine bakmadım ama tebrik ederim..:)

makyajantalya diye profesyonel makyaj yapan bir ekip var,üstelik evlere gidiyorlar,fiyatlarıda uygundu kuzenimin arkadaşının düğününde onlarla çalışmışlar.araştırırsanız bulabilrsiniz sanırım.saç için bir yer tam tavsiye edemem ama atatürk caddesinde muhteşem topuz yapan bir yer duymuştum,akbankın oralardaymış sanırım yasin falanca..fotoğraf için muhteşem fotoğraflar çeken bir fotoğrafçı tanıyorum,kendisi istanbulda ama diğer şehirlere çalışmayada gidiyor.cem bey 05367791507
ay mesajın tarihine bakmadım ama tebrik ederim..:)

ben onların hepsini atlattım hemde içime sine sine yinede çok teşekkür ederim inş benden sonra ki gelinlerin işine yarar :)

Cix in hangi şubesi canım Lara mı, Konyaaltı mı ? Birde Caka kuaföre giden varmı yorumları merak ediyorum ve Dedeman San kuaföre ?​

lara şubesine gidiyoruz mutlaka denemeni tavsiye ederim farklı birşeyler yaptırmak kendini değiştirmek istiyorsan cix kuaföre uğra derim

benim arkadaşımın gelin saçı ve makyajı için dedeman otel içindeki san kuaföre gittik gerçekten çok memnun kaldık 13 tane şubeleri varmış harıka şaç ve makyaj yapıyorlar önerim sizn de orayı denemenizdir

istanbulda 12 tane olan şubeleri var san coiffure nin mutlaka denemeni tavsiye ederim farklı birşeyler yaptırmak kendini değiştirmek istiyorsan antalyada ki dedeman otel şubesi ne san kuaföre uğra derim

GELİN SAÇ VE MAKYAJ TASARIMINDA TÜRKİYE GENELİNDE İLK TERCİH OLAN SAN KUAFÖR YABANCILAR İÇİNDE ÇOK İYİ EKİBİN HEPSİ İNGILIZCE KONUŞABİLİYOR ÖNERİM KESİNLİKLE ORASI

MAKE UP AND HAIR DESIGN OF TURKISH GENERAL FIRST CHOICE in the BRIDE WEDDİNG

adress dedeman otel İÇİ antalya 0242 316 63 30

Back