Gelinbaşı ve Gelin Tacı Antalya'da gelin saçı için güzel kuaför önerileriniz?

kesinlikle md kuaför'ü öneririm, saçımı ve makyajımı çok çok güzel yaptılar ve çok memnun kaldım. Dönerciler çarşısının karşısındaki mustafa kuaför'e ucuz olduğu için düğünümden 1 gün önce saçımı boyatma gafletinde bulundum maalesef ve sonuç tam bir fiyaskoydu, saç diplerimin rengi saç uçlarımınkinin 5 ton daha açığıydı eğer md kuaför'e düğün günü saçlarımı tekrar boyatmasaydım o rezil saçlarla gelin olucaktım. Arkadaşlar sakın ucuz olan şeyler için düğün gününüzü rezil etmeyin, herşeyden kısabilirsiniz fakat gelinliğiniz ve kuaförünüzden kısmayın... Ve düğünü için saçını boyatacak arkadaşlar mutlaka en az iki hafta önceden saçlarınızı boyatın
ne kadara yaptırdın canım benım fıyat verebılırmısın

Kızlaaaarrr!!! Benim de düğünüm ağustosta ve valla şimdiden konu saça makyaja gelince kalbim güp güp atıyo. Hem uygun fiyatlı hem de bi o kadar işinde uzman, dayanıklı saç yapabilecek bi kuaföre ihtiyacımız var. Hepimizin ortak tek sıkıntısı bu :(
Ama hala bi çözüm bulamadım. Napcaz? :26:

Emniyet Tramvay duragının arkasından bir sokak giriyor köşede vestelin oldugu sokaktan oradan girince solda Bebek Bayan Kuaförü var sahibi Aysun hanım 10 numara bayan kuaförü tavsiye ederim yalnız o sokakta iki kuaför var karıştırmayın.. 0554 681 42 20 bu da telefonu
Tavsiye ederim sizlerede

kız kardeşimin düğünü antalyada oldu . kesinlikle önerebileceğim yer Makyaj antalya.. gelin saçı için kuaför geliyor her şeyinizle özel olarak ilgileniyorlar.. Ortamı rahatlığı çalışanları harika. . Gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz. .

kız kardeşimin düğünü antalyada oldu . kesinlikle önerebileceğim yer Makyaj antalya.. gelin saçı için kuaför geliyor her şeyinizle özel olarak ilgileniyorlar.. Ortamı rahatlığı çalışanları harika. . Gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz. .

fiyatları nasıl benimde haziran 22 düğünüm ama cesitli nedenlerele saç ve makyajım son zamana jkaldı yardımcı olursan cok sevınırım :(

gelin saçı makyajı manikür pedikür provalar 600 civarı bir ödeme yapıldı. Emin değilim fiyattan ancak biz hizmet olarak memnun kaldık.

gelin saçı makyajı manikür pedikür provalar 600 civarı bir ödeme yapıldı. Emin değilim fiyattan ancak biz hizmet olarak memnun kaldık.
bende yeni fiyat aldım,hem gelin hem çekim saçı makyajı için, diğer makeuplar uçtular burası iyi gözüküyor,hala araştırıyorum ama bakalım.. en iyisini istiyorumm:KK45:

Back