- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
cnm çiğdem fotografcılık var studyoda 350 dıs mekanda 450ye cekıyor dıe bılıyorum benımde dugunum olucakmaysta ama daha gıdıp konusmadım ama gıdıp orayla görusecegım ılk etapta.onun dısında kuaför olarak da kontesı bılıyorum ben sacından zıyada makyözu cok ıyı sacıda sade ve doğal yapıyor.
kuaförmustafa gelın sacını ıı yapıyor ama makyajda batırıyor ve fıyatı uygun ve merkezde oldugundan cok kalabalık oluyor
yesılcam fotografcısı va bıde.gelınlık için istanbuldan mı bakıorsun
arastrmak lazım dedgm gıbı daha fotografcıları dolasmadım ben heryerı gezdım dolaştım gelınlık ıcın sonra bı yerde begendıgım modelı baska bıyerde dıktırıyorum parisinparis var ışıklarda ıstedgn modelı 1100e dıkıyor suan dıkım asamasında sen ıstanbulun neresındesın bende oraya gelın gıdıcem yaa
sagol canim aslina bakarsan yerleri degistiriyoruz senle, ben ANTALYA'ya geliyorum :gitme: İstanbul gibisii yok ya ne kadar sanslisin, fatih'teyim ben tam gelinlikcilerin mekani aslinda:))
ıstanbulda yasayanlar öyle dıyor oraya alısınca buraya gelmek ıstemezsın dıyorlar ama bende burda doğdum buyudum bıde anne faktöru var tabı sen buraya kolay alısırsın cunku hersey cok kolay gercı neresıne gelıyorsun bılmıyorum ama heryer merkez gıbı artık..sende sanslısın mesela burda karda kayıp dusmessın denıze gırersın kayak yaparsın:) kışın donmazsın en cok soğuktan cekınıyorum gördugun gıbı:)
ayy canim ben dogma buyume Antalyaliyim zati kaydirigubbakcemile3.Ama universiteyi burda okudum ve 4 yildir burda calisiyorum bi nevi burali oldum artik..Bi de soguktan hic korkma ben soguga alerjisi olan biri olarak burda yasiyorum ve o kadar da soguk diil inan bana..Cok sanslisin ama su da var gelirinin iyi olmasi lazim burda yasamak iicin gecim zor biraz..:1no2:
arastrmak lazım dedgm gıbı daha fotografcıları dolasmadım ben heryerı gezdım dolaştım gelınlık ıcın sonra bı yerde begendıgım modelı baska bıyerde dıktırıyorum parisinparis var ışıklarda ıstedgn modelı 1100e dıkıyor suan dıkım asamasında sen ıstanbulun neresındesın bende oraya gelın gıdıcem yaa
mrb mervecik.bende senin gibi eylül gelini olucam kısmetse ve bende paris in paris te diktirmeye kararlıyım.gelinliğin ne zaman teslim olacak.gelinliğini görünce tam istediğin gibi olup olmadığı konusunda yorum yaparsan çok sevinirim canım.umarım herşey dilediğin gibi olur...bide düğünü nerde yapmayı düşünüosunuz??
Kızlar ben de buldum gelinliğimi nazmiye modada...ilk görüşte aşk
saol mervecim.benimki eylülde olacak ve ben kır düğünü istiyorum ama yağmur yağar diye de çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum canım.sence 18 eylülde yağmurlar başlar mı?? Saol canım ilgin için sana sonsuz mutluluklar kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?