• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalyada fal baktırmak isteyenler buraya :)

emeceli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
38
0
0
Antalya
arkadaşlar merhaba antalyada bu bayan üzerine fal bakan kimse görmedim kafedekiler bu bayanın yanında hiç bir şey
mutlaka gidin şiddetle tavsiye ediyorum ne dediyse çıkan harika bir bayan
adı hanife antalyada ceza evinin orada oturuyor
ben uzun zamandan beri gidiyorum inanılmaz herkese tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
dediğim gibi benim tek falcım var.... o da muzo ...yani güllük caddesindeki yeni adıyla cafe keyf olan fokurun müdavimiyim, e haliyle muzo'nunda... kaç zamandır baktırıyorum ve baktırtıklarımda çıkıyor...bu arada muzonun kahve artı tarotu 50 ama değiyor oldukça... ama şöyle ayda bir gidiyorum derseniz tavsiyem isimli cisimli olan falı su ve iskambil falını tavsiye ederim... telefon derseniz iki yüz kırk iki seksen dokuz sıfır dört cafenin nosu 242 89 04
:kkk:

muzoya ilk baktırdığımda çok güzel baktı falıma ama sonraki gittiklerimde nedense pek tatmin edici değildi....

arkadaşlar yeni üye oldugum ıcın mesaj atamıyorum, fatma nın numarasını nasıl ogrenebılırız? ya da bilen varsa mesaj atabılır mi?

selam herkese..bana da fatma hanımın numarasını yollayabilir misiniz lütfen..bu aralar fal baktırmaya çok ihtiyacım var..

Arkadaşlar önereceğimden daha önemlisi KESİNLİKLE önermeyeceğim tek isim MUZO. Antalya PTT güllük, eski adı fokur. Kesinlikle ama kesinlikle gitmeyin. ÖZelden belgeli ıspatlarıyla nedenlerini gösteririm

aa birde şunu bildireyim. bilgisayarında onu bu siteye sahte profille girerken de gördüm bununda resmi var elimde. ekran resmini telefonumla çekmiştim. yani size kendini öven mesajları atan kendisidir.

bayanlar lütfen uyanık olun. ben sırf bu adamın gerçek yüzünü göstermek için üye oldum. herkesi bilgilendiricem bu konuda.

muzo fal konusunda tek. antalyada denemediğim falcı kalmadı ama kim ne derse desin meyve veren ağaç taşlanır şeklindedir. falına gelirsem dedikleri ilk başta şaşırmıştım ama sonradan gerçekten hakkını verdiğini anladım. hakkında kötü konuştuğum için özür dilerim kuzum çekemeyenler anten taksın bence de dediğin gibi. hani şu anlattığın hikaye yok mu hakketten de ne kadar da iftiracı. kimse kimseye zorla fal baktırmıyor.

kimse kimseye zorla fal baktırmıyor. dediğim gibi. meyve veren ağaç taşlanır yoksa muzo orada 7 yıldır aralıksız çalışıyor. söylediğim gibi tam 7 yıl ... bırakın bu çamur atmaları.... bırakın... gidin istediğiniz falcıya baktırım ama gelip buraya iftiraya gerek yok.

Back
X