antalyada evde iş ??

EmirAliveAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
75
0
merhaba arkadaşlar,
ben antalyada yaşıyorum evlendikten sonra eşimin işinin burada olmasından dolayı buraya yerleştim . Aslında izmirliyim üniversite mezunuyum ve izmirde sigorta acenteliği yaptım uzun bi süre buraya geldikten sonra hemen hamile kaldım şimdide oğlum 5.5 aylık burada bebegime bakacak bi yakınım olmadığından çalışamıyorum .antalyada evde yapabileceğim bi iş arıyorum hem tekrar işe yaradığımı hissetmek hem de eşime destek olmak için bu konuda bilgisi olan varmı???

Merhaba

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün. Allah analı babalı büyütsün ve maşallah, sanırım avatardaki güzellik olmalı bebeğiniz.

Antalya'da ikamet eden veya Antalyalı olan arkadaşlardan yardımcı olanlar çıkabilir belki.

Bir de bildiğim bir site yok bu konuda ama, sanırım internette de işle ilgili siteler mevcut. Bir yandan onlara da gözatmaya çalışabilirsiniz.

İnşallah bir an evvel arayışınızla ilgili, size uygun gelen bir iş bulabilmeniz temennisiyle, iyi geceler diliyorum.

Merhaba

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün. Allah analı babalı büyütsün ve maşallah, sanırım avatardaki güzellik olmalı bebeğiniz.

Antalya'da ikamet eden veya Antalyalı olan arkadaşlardan yardımcı olanlar çıkabilir belki.

Bir de bildiğim bir site yok bu konuda ama, sanırım internette de işle ilgili siteler mevcut. Bir yandan onlara da gözatmaya çalışabilirsiniz.

İnşallah bir an evvel arayışınızla ilgili, size uygun gelen bir iş bulabilmeniz temennisiyle, iyi geceler diliyorum.

cok teşekkür ederim evet resimdeki oğlum inş bulunabilir internette baktım sitelere ama ciddiye alınacak bi ilan göremedim bi çok numarada cevap vermiyordu aradıklarımdan umarım ilgilenen bi üye arkadaşımız vardır.

X