• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalyada doğum denince....Dr.Cahit Bozyel derimm

ecemasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
5
0
0
Antalya
merhaba bayanlar.günaydın.ben 2 çocuk annesi bir bayanım.Antalyaya geleli 5 sene kadar oluyor,eşimin işi dolayısıyla.İyiki de gelmişim,bu hayatımın yönünü değiştirdi.Yıllardır çektiğim annelik özlemime Dr.Cahit Bozyel'i tanıdıktan sonra kavustum.Şimdi 2 tane sağlıklı evladım var.Doktorluğu,insaniyeti ve güler yüzüyle.Şimdi tüm arkadaşlarıma öneriyorum.Kendisine tekrardan tsk ediyorum:)

merhaba bayanlar.günaydın.ben 2 çocuk annesi bir bayanım.Antalyaya geleli 5 sene kadar oluyor,eşimin işi dolayısıyla.İyiki de gelmişim,bu hayatımın yönünü değiştirdi.Yıllardır çektiğim annelik özlemime Dr.Cahit Bozyel'i tanıdıktan sonra kavustum.Şimdi 2 tane sağlıklı evladım var.Doktorluğu,insaniyeti ve güler yüzüyle.Şimdi tüm arkadaşlarıma öneriyorum.Kendisine tekrardan tsk ediyorum:)

kesinlikle katılıyorum. çok dikkatli ve anlayışlı. herseyden önce sizi sizden daha çok düşünen ve ilgilenen bir doktordan bahsediyoruz. bebeğimin doğumgününde dahi arar kutlar hal hatır sorar. hayret ediyorum. o yoğunluğun arasında bile hastaları ile nasıl bu kadar ilgilenebiliyor gercekten hayret

Back