• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada Badem göz estetiği olanlar

zh_raa__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
20
13
3
Arkadaşlar merhaba antalyada yasıyorum burada badem göz estetiği olan var mı ?
Ben oldum fakat benim dikişlerimde bir sorun oldu sanırım vücudum replikasyon gösterdi dikişlerim boncuk gibi kaldı iki göz kenarımdada bunu düzeltmek halletmek için iyi bir doktor arayısındayım en azından gidip görüşebilmek için antalyadan istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim ♥️Benim için çok mühim bir konu

Arkadaşlar merhaba antalyada yasıyorum burada badem göz estetiği olan var mı ?
Ben oldum fakat benim dikişlerimde bir sorun oldu sanırım vücudum replikasyon gösterdi dikişlerim boncuk gibi kaldı iki göz kenarımdada bunu düzeltmek halletmek için iyi bir doktor arayısındayım en azından gidip görüşebilmek için antalyadan istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim ♥️Benim için çok mühim bir konu
Antalyada Oküloplastik Cerrah var Dr.Emir Doğan . ınstagram sayfasını inceleyebilirsiniz. Bir göz atın

Yaa çok teşekkür ederimm kesinlikle bakıcammm 🙏🏻🙏🏻😊
Sizin bir yakınınız yaptırdı mı biliyor musunuz doktor beyi

Tamam cok teşekkür ederimm bakıcam şimdi en azından ben ne yapabilirim bir yol gösterir İzmir'de bir doktor var seyda atabay onunla konustum oda görmemm lazm dedi ama düzeltme yapabilirim dedi yine aynı kesik olucak dikiş olucak felan 4 bin dedi istanbulda zekeriya bey var o da 18 binden baslıyor dedi afedersiniz ama o ne ya dedim siz kaça yaptırdınız söylebilirseniz cok sevinirim ben göz kapağı deri fazlalığımda vardı onunla bir 5 bine yaptırdım

Birde gökhanözerdem var biliyorsunuzdur belki burun estetiği düşünüyorum ona yaptırmayı deviasyon var çünkü duydunuz mu hiç ben bir kere botoks yaptırdım cok memnun kalmıstm güler yüzlü çok samimii birisi

Back