CNm bende Antalya'da evleniyorum daha sadece yer tutuldu hiç bişey belli değil baska
Benim de düğünüm Antalya'da Lara Otelde olacak.
ben de bu yaz evlenecegım. henüz nişanım bile olmadı ama ust uste yapmayı planlıyorum.CNm bende Antalya'da evleniyorum daha sadece yer tutuldu hiç bişey belli değil baska
ben de bu yaz evlenecegım. henüz nişanım bile olmadı ama ust uste yapmayı planlıyorum.
kesınlıkle kır dugunu ıstıyorum ama organızasyon nasıl olacak hıc bır fıkrım yok
Oraya bizde bakmıştık canım hayırlı olsun sonra ramada otelle anlaştık ne zaman olacak düğünün CNm
Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun. Düğün ağustosta inşallah. Bu arada ben de cix kuaförle anlaştım. Şimdi dış mekan çekimi ve video için fotoğrafçı arıyorum. Antalya'da yaşayanlar var mı bana tavsiye edebileceğiniz bi yer? Otelin fotoğrafçısıyla görüştüm ve tek bildiğim o fotoğrafçıyı asla istemediğim. Antalya'da yaşamıyorum onun için internetten araştırıyorum ama daha bulamadım bi yer.
Canım bende ciks ile anlaştım foto için ise Antalya imaj ile çünkü otelimiz burayla anlaşmalı
ya bu cix kuaför nasıldırki bide fiyatı nasıl kızlar
Güzel ama fiyatıda güzel 1000 ile 1500 arası bişeydi sanırım-
ben almayım o zaman tatlım bu neymiş böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?