Antalyada 2014 yazı kır düğünü mekanları lütfeeennn

linatrn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
259
30
0
34
Antalya
Bu güne kadar yayınlanan bir çok kouyu okudum ama 2014 te evleneceklerle ilgili güncel bir bilgi bulamdım.kızlar yok mu bu yaz antalyada evlenicek?gelinlik,kuaför,davetiye,mekan,organizasyon vs. çok iş var
hadi biraz birbirimize yardımcı olalım

CNm bende Antalya'da evleniyorum daha sadece yer tutuldu hiç bişey belli değil baska

sen nereyi tuttun antalyada cnm?bu arada bu konuyla ilgili baska sayfa var mi ben goremedim yeni konu actim ama heralde antalyada gelin yok 2014te

canım benim hazıranın 22 sınde oğretmen evınde olacak bende kuafor ve fotografcı arayısındayım

CNm bende Antalya'da evleniyorum daha sadece yer tutuldu hiç bişey belli değil baska
ben de bu yaz evlenecegım. henüz nişanım bile olmadı ama ust uste yapmayı planlıyorum.

kesınlıkle kır dugunu ıstıyorum ama organızasyon nasıl olacak hıc bır fıkrım yok

bende antalyada evleniyorum canım 19haziran poyraz düğün salonunda kır düğünü istiyosan çakırlar tarafına bak ama biran önce bak çünkü yer bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin banada kuaför lazım daha karar veremedim çünkü:18:

Oraya bizde bakmıştık canım hayırlı olsun sonra ramada otelle anlaştık ne zaman olacak düğünün CNm

Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun. Düğün ağustosta inşallah. Bu arada ben de cix kuaförle anlaştım. Şimdi dış mekan çekimi ve video için fotoğrafçı arıyorum. Antalya'da yaşayanlar var mı bana tavsiye edebileceğiniz bi yer? Otelin fotoğrafçısıyla görüştüm ve tek bildiğim o fotoğrafçıyı asla istemediğim. Antalya'da yaşamıyorum onun için internetten araştırıyorum ama daha bulamadım bi yer.

Canım bende ciks ile anlaştım foto için ise Antalya imaj ile çünkü otelimiz burayla anlaşmalı

Canım bende ciks ile anlaştım foto için ise Antalya imaj ile çünkü otelimiz burayla anlaşmalı

Peki daha önce çektikleri fotoğraflara baktın mı canım nasıldı bir de sorması ayıp ne kadara anlaştın ? Bizim otelin fotoğrafçısının adı saraydı sanırım. Gittim baktım hiç profesyonel değildi fotoğraflar. Otel orayla anlaşmalı ve ben onun gelmemesi için ayrıca para ödicem bu da çok sinir bozucu

ya bu cix kuaför nasıldırki bide fiyatı nasıl kızlar

Benim dugunum lara hotelde oldu gayette guzel oldu ama 10 bin lira dokulduk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…