hoşgeldin canım aramıza bende soğuksudayım 3 yaşında kızım var.antalya'ya geldim benimde 6 ay arkadaşım eşim oldu. böyle sitelere falan girdim saolsun arkadşlarımız yalnbız bırakmıyor.komşuluk ilişkileri fazla yok evet çünkü sosyal bir yer burası herkes bir yerlere gidebiliyor küçük yer olsa ev gezmeleri süper olurdu.siz ne zaman geldiniz antalya'ya
kızlar merhaba hepınıze bende antalyadayım callı da oturuyorm tum gunum 100.yılda gecıyor işyerınde tabı bır buluşma ayarlayalım soyle herkese uygun bır gun ve sehrın tam ortasında bıldık guzel bır yerde cok gsl olur
merhaba Antalya çok güzel bir yer canım ben 1 yıldır burdayım çok beğendim.ulaşım araban olunca çok rahat.ev kiraları en az 450. 350 ye de vardır ama ev çok eskidir bazı yerleri döküktür öyle.yiyecek, giyim çok uygun bana göre.valla bizim 750-1000 tl kira,elektrik su telefonlar ve internete gidiyor aylık.
hoşgeldin canım aramıza bende soğuksudayım 3 yaşında kızım var.antalya'ya geldim benimde 6 ay arkadaşım eşim oldu. böyle sitelere falan girdim saolsun arkadşlarımız yalnbız bırakmıyor.komşuluk ilişkileri fazla yok evet çünkü sosyal bir yer burası herkes bir yerlere gidebiliyor küçük yer olsa ev gezmeleri süper olurdu.siz ne zaman geldiniz antalya'ya
3 yıl önce gelin olarak antalyaya geldim.buluşma ayarlarsak birbirmizi daha iyi tanırız.önümüzdeki hafta 5M migrosta bir buluşma ayarlayalımmı ne dersiniz