• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya ya da İzmir Tüp bebek merkezleri ?

Annesinin kartanesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
49
36
3
36
İyi geceler arkadaşlar,umarım açabildim konuyu.kızkardeşim Denizli de yaşıyor.ve Tüp bebek merkezi arıyorlar İzmir yada Antalya.kızkardeşimin morali cok bozuk cünkü gene ohal kararıyla onların İstabul da tedaviye başlamak üzere oldukları klinik bugün kapanmış....herşeye sıfırdan başlaması gerek..o yüzden ben buradaki hanımlara sorayım dedim..işini ticarete dönüştürmemiş sakin vicdan sahibi doktorundan memnun kalanlar var mı ? Eniştemin spermi yok denecek kadar az..hatta İstanbul'da ki doktorların Teşhisi tek atımlık kurşun....önerebileceginiz klinikler doktorlar var mı? Yazarsanız çok sevinirim ...

İyi geceler arkadaşlar,umarım açabildim konuyu.kızkardeşim Denizli de yaşıyor.ve Tüp bebek merkezi arıyorlar İzmir yada Antalya.kızkardeşimin morali cok bozuk cünkü gene ohal kararıyla onların İstabul da tedaviye başlamak üzere oldukları klinik bugün kapanmış....herşeye sıfırdan başlaması gerek..o yüzden ben buradaki hanımlara sorayım dedim..işini ticarete dönüştürmemiş sakin vicdan sahibi doktorundan memnun kalanlar var mı ? Eniştemin spermi yok denecek kadar az..hatta İstanbul'da ki doktorların Teşhisi tek atımlık kurşun....önerebileceginiz klinikler doktorlar var mı? Yazarsanız çok sevinirim ...
Merhaba ben de bugun bir baslik acmistim. Yazdigim konuyi aynen gonderiyorum size. Umarim fayda gorursunuz.

Doc. Dr. Yunus Aydin, bambaska...
Yasim 32, esim 36. Yumurya rezervlerim iyi degil. 2 yildir ugrasiyorduk. 2 asilama ve 1 tup bebek maceramiz oldu.
Bir arkadasim Doc. Dr. Yunus Aydin'i onerdi. Izmir'den kalkip Denizliye gittik. Iyi ki de gittik!!!!!!
Oncelikle cok bilgili, sizin yarariniza olabilecek en yeni ilaclari bile yakindan takip ediyor, cok caliskan.
Bunun disinda cok kibar, sakin, iyi niyetli, acik yurekli duzgun bir insan.
Denizli Ozel Saglik Hastanesi'nde calisiyor. Hastaneyi cok begendik. Ekip koordineli birlik icinde calisiyor. Saga sola savrulmuyorsun.
Biz Izmirden Denizliye geldigimize cok memnun kaldik. Burada bir fabrika islemiyor. Yunus Bey randevu ile her hastasina zaman ayirarak, onu ve isteklerini anlayarak, en yeni calismalari takip ederek iyi bir ekip calismasi icinde hastasina yaklasiyor. Kendinizi guvende hissediyorsunuz.
Bu surec maddi, fiziksel ve manevi olarak cok zor bir surec. Yasadigimizi bir biz biliyoruz. En yalin arkadasimiz, kardesimiz bile bizi anlayamaz. O yuzden benimle benzer sorunlari yasayanlarla paylasmak istedim

Antalya IVF, tum kalbimle oneriyorum. Kesinlikle oraya gitsin.

Eylül 2016 da Medikal park İzmir hastanesinde yapılan ilk tüp bebek denememde hayal kırıklığımı atlattıktan sonra tekrar tedavi olmaya karar verdim. Hiç embriyom kalmamıstı. Sil baştan sıkı araştırmalar sonrası Tınaztepe Hastenesi tüp bebek kliniğine karar verdim. Yurt dışından geldiğim icin tüm hazırlıkları yaptık ve Yen'i maceram icin yola çıktık :) İlk görüşmeye giderken tabiki nasıl bir yer olduğu ve nasıl karşılanacağım konusunda soru işaretlerim vardı. Görüşme çok güzel ve samimi geçti. Hoş sohbet karar verildi ve tedavime yaklaşık 9 gün önce başlandı. Düzenli olarak kontrollerime gidiyorum ilaç tedavim son hız devam :) Sanırım haftaya yumurtalarım toplanacak. Hayırlısı bakalım Sunu belirtmeden geçmek istemiyorum sonuç negatif veya pozitif hiç farketmez ben bu merkezdeki samimiyete , ilgiye , özene hayran kaldım. Sizlerde tahmin edersiniz ki bu tedavide kurulan bag , iletişim ve destek çooook önemli. İşte ben sonuç ne olursa olsun Dr Erdal Aktan ve ekibi ( Tülin ve Canan Hemşire , embriyolog Esin Hanım ve Asistan Duygu Hanımı ) asla unutmayacağım. Allah sizden razı olsun :) Sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Sayenizde ben pozitifim :)) Kesinlikle tavsiye ederim. Sonuc ve detayları tekrar paylasıcam. Sevgiyle , Saygıyla

Back