- 8 Aralık 2016
- 250
- 88
- 39
-
- Konu Sahibi demrelimadam
esınız tekstıl ısı yapıyor sanırım işçi tahmınımce bursa bu sektorde bıcılmıs kaftan ama ucuz bır sehır degıl, ben goruklede oturuyorum fıyatlar eskıye nazaran artmıs olsada 450-500 e guzel bır ev bulabılırsın, aradıgın herseyde var goruklede kasap terzı market vs vs.....Arkadaşlar eşimi işten çıkardılarBizde taşınmaya karar verdik..
Bursa da Görükle Ve Demirtaştan hangisi iyi muhit olarak?
Antalya da Dokuma Fabrikalar Yükseliş Muratpaşada da Kızılarık sanırım hangisi iyi muhit olarak?
Kira olarak bu semtler uygun bilenler akıl versin? İşsizlikte alamadık çok kötü oldu bu zamanda işten çıkarılmak beynim durdu fikir verin?? Birikimimizle taşınırız artıkEn kısa zamanda iş rastliğı versin Allah ne diyim..
bursadan antalyaya yerlesen arkadaslarım varArkadaşlar eşimi işten çıkardılarBizde taşınmaya karar verdik..
Bursa da Görükle Ve Demirtaştan hangisi iyi muhit olarak?
Antalya da Dokuma Fabrikalar Yükseliş Muratpaşada da Kızılarık sanırım hangisi iyi muhit olarak?
Kira olarak bu semtler uygun bilenler akıl versin? İşsizlikte alamadık çok kötü oldu bu zamanda işten çıkarılmak beynim durdu fikir verin?? Birikimimizle taşınırız artıkEn kısa zamanda iş rastliğı versin Allah ne diyim..
Çok geçmiş olsun,Allah kolaylık versin.Bu devirde iyi olmamış ama hayırlı olur inşallah hakkınızda.
Kiralar için emlak sitelerine bakabilirsin.
Muhitler için de bilen arkadaşlar yardımcı olur.
esınız tekstıl ısı yapıyor sanırım işçi tahmınımce bursa bu sektorde bıcılmıs kaftan ama ucuz bır sehır degıl, ben goruklede oturuyorum fıyatlar eskıye nazaran artmıs olsada 450-500 e guzel bır ev bulabılırsın, aradıgın herseyde var goruklede kasap terzı market vs vs.....
demirtaş yerine ben görükleyi tavsıye ederım..
antalyaya gelırsek bır bılgım yok ama bursa sehır olarak daha ıyı dıyebılırım.
Demirtaş hakkında çok bilgim yok. üniversiteye çok yakın olduğundan Görükle'de genel olarak öğrenciler yaşıyor hatta silme öğrenci diyebiliriz. yurtlar, evler, kafeler, publar ne ararsanız mevcut yani orada. Görükle değil de yine Nilüfer ilçesine bağlı İhsaniye, Beşevler, Özlüce, Fsm Bulvarı gibi semtleri tavsiye ederim.
Antalya'da Kızılarık gelişmekte olan bir bölge. Kiralarda evlere göre değişiyor. Evin özelliklerine göre . internetten kiralık evlere bakabilirsiniz fiyat konudsunda size fikir verecektir. Hayatınızın en kısa zamanda düzene girmesini ve işlerinizin düzelmesini dilerim.
bursada her fiyat aralıgında kiralık ev bulabilirsiniz.siz görükle ve demşrtaş olarak sınırlamışsınız ama osmangazi ilçesinin mahalleleri kiralık olarak çok daha uygun olur. hem fabrika için servis sorunu da olmaz
Demirtas biraz sehrin disinda kaliyor. Boyle yerlerde kira daha uygun olur. Gorukle de sehir merkezine cok yakin degil ama cok gelismis. Her sey var. Ozellikle cafeler falan cok fazla ogrenci semti oldugu icin. Sehir merkezine en son bildigim 2 vasitayla gidebilirsiniz direk otobus yoktu en son. Ogrenci yeri oldugu icin kiralar fazladir. Ev satin almak isterseniz evler ucuzdur. Demirtas Bursanin tercih edilen gozde yerlerinden degildir sehre uzaktir. Gorukle de uzak olmasina ragmen canli ve kalabalik oldugu icin o eksikligi hissetmezsiniz.
goruklee sadece yerlesım denen merkezde ogrencıler var, yukarılara dogru motor tepe ve vıllalar ve köy içinde universitede çalışan memurlar, aileler, bekar özel sektör çalışanları var ..Üniversite oldugunu öğrendim ama ailelerde çokmuş artık
aslında beşevler'de ve ihsaniye'de kirası daha uygun evler var hatta şimdi baktım beşevler'de çok da uçuk değil kiralar. ihsaniye'ye de bakayım:)Ddediğiniz yerlere baktım özlüce balat üçevler falan ama kiralar uçuk orda
goruklee sadece yerlesım denen merkezde ogrencıler var, yukarılara dogru motor tepe ve vıllalar ve köy içinde universitede çalışan memurlar, aileler, bekar özel sektör çalışanları var ..
kiralar evlere göre değişmekle birlikte çoğu ev sıfır yada en fazla 5 yıllık binadır.
kiralar 400-900 arası değişir evine göre tabikide...
merkeze iki vesaıtle gıdılır ama servısı olan bır yerde calısırsanız her fırmanın servısı gorukleye ugruyor.....
demirtaştansa görükleyı tavsıye ederım...
nilüferın kalan ilçeleri çok daha pahalı yenı ev yok degıl ama ataevler besevler ıhsanıye gıbı yerlerde bınaların cogu eskı ve cok ıcıce... özlüce altınsehır ertugrulda evler yenı ama gorukleye kıyasla cok pahalı ve dere yatagı gecıyor altından....
osmangazı dekı evler merkezde ama genelı eskı ve bakımsız, yıldırım tarafı dısardan cok goc almıs genelde dogudan gocenlerın yasadıgı bır yer...
sos yo kulturel anlamda bursa dersenız ılçe olarak nıluferı tercıhe edın ama sunu soyleyım bursa ucuz bır sehır degıl, ısınız yoksa gecınemezsınız, önce ıs ayarlayın sonra gelın....