İdrara sıkışıklığı sen hissedip ayarlıyorsun.Ben son günlerde 4-5 l. içmekten her daim idrara sıkışığım zaten

Zaten ultrasonda önce üstten bakıyorlar ,idrar kesesi rahime baskı yapıp iyice görünsün diye içiyorsun suyu.Eğer sıkışık değilsen su iç derler sana.Yumurta toplanan yerle transfer yapılan yer aynı.Ameliyathane ortamı steril yani.İş bitince hemen yatagına götürüyorlar tekerlekli sandalye ile.Dinlenip yatma zorunluluğu yok.Ama istediğin kadar yatagında kalabilirsin psikolojik olarak ben yarım saat yatmak istedim.Embriyoların aşağı kayma durumu yok aslında.O normal yolla gebelikte önemli ayrıntı.Spermler aşağı akmasın rahimin derinliklerine gidip yumurtayı bulsun diye hemen kalkmamak gerek.Ama bunda zaten embriyoları rahime bırakıyor dr.Farklı şeyler.Sen de o anki ruh haline göre hareket edersin.
Ymurtalar toplandıktan hemen sonra Murat Bey gelip haber verdi yumurtaların durumunu sayısını.Sonraki gün seni arayıp haber vericekler kaçı döllendi diye.Sonra ertesi gün tekrar.Benim 8 toplandı 7 si olgundu.3 ü döllendi.
Senin de inşallah sana yetecek kadar döllenen olur.Sorun tüpler yüzünden olunca tüp bebek başarısı daha yüksek.Tüplere ihtiyacın olmadıgı için sanırım kolay gebe kalırsın diye düşünyorum.Eğer başka sorunlar yoksa yani.Olsa da dr lar hepsinin üstesinden geliyorlar hiç dert değil.Ne de olsa yaşlarınız genç ,yumurtalar kaliteli,daha yolun başındasınız.Hİçbirşeyi dert etmeyin.Moralinizi yüksek tutun yeter.::1rolleyes: