Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

yasmincim inşallah hayılısını verir ALLAHIM bende önce aşılama olmazssa tüp bebek yaptırcam ama doktora karar veremedim kemal bey mi ali fuat bey mi sen hangi doktora gidiyosun şuan ben 23 yaşındayım 6 senelik evliyim bi o kadarda uğraştık olmadı 1 aşılama geçirdim hem eşimde hem bende sorun var

canım keçi boynuzu kürünüdenedinmi eşine.çok faydası var.bizzat denemiş biri olarak söylüyorum.
inşallah sağsağlim antalyada olursun.konuk evi yaz ayları olduğu için dolmuştur.insanlar izinlerini genelde yaza ayarladıkları için hastane bile baya kalabalık oluyor.eğer istersen ben misafir ederim seni.zor durumda kalma canım.
bende bu akşam çatlatma iğnesini vurduracağım.c.tesi sabahta inşallah toplanacak yumurtalar.

biz burdan yurt dışından gelen bi hap önerdi doktor onu bulduk aldık eşim kullanmaya başlicak inşallah faydasını görürüz.eşimin sorunu sperm azlığı hareket azlığı kuyruklu sayısı az ama keçiboynuzunu duydum hiç denemedik

biz burdan yurt dışından gelen bi hap önerdi doktor onu bulduk aldık eşim kullanmaya başlicak inşallah faydasını görürüz.eşimin sorunu sperm azlığı hareket azlığı kuyruklu sayısı az ama keçiboynuzunu duydum hiç denemedik

canım öncelikle inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmadan hamile kalırsın.
keçiboynuzunu ben eşime içirdim.ve faydasınıda gördük.eşimde sorun yok ama bu tür tedavilerde sperm ve yumurta kalitesi önemli oludğu için yinede içirdim.gerçi tedavi sırasında çok düzenli uygulayamadık ama denemekte fayda var diye düşünüyorum.
ben vitale hastnesinde sinan beyin hastasıyım.(ali fuat beyle aynı hastanede) ben kendi doktorumdan çok memnunum.ama ali fuat bey ve kemal beyle ilgilide çok güzel şeyler söyleniyor.zaten benim yumurta toplama ve transferde antalya tüp bebekte yapılacağı için ordaki doktrlardan biri yapacak.ali fuat beyin ünü il sınırlarını aşmış.okadar çok hastası varki.hastane çok kalabalık oluyor.ben kendi doktorumdanda çok memnunum.açıkçası antalya tüp bebekte yada vitale hastanesinde hangi doktora gidersen git pişman olacağını sanmam.hayırlısı canım.ama doktorla iletişim kişiden kişiye değşiyor.insan görüşmedenbilemiyor.o yüzden her zaman diyorum önce görüşüp sonra karar vermek lazım.doktoruna güvenmen çok önemli.

gunaydın yasemin nasılsın?naptın yumurtaların toplandı mı?yoksa transfer asamassındamısın?guzel haberlerini bekliyorum.

verojcum umurtalar yarın toplanacak.salı günüde sanırım transfer olur.hayırlısı olsun.sen neler yaptın.şuan kullandığın bi ilaç varmı.

verojcum umurtalar yarın toplanacak.salı günüde sanırım transfer olur.hayırlısı olsun.sen neler yaptın.şuan kullandığın bi ilaç varmı.

meraba canım.inşallah hersey yolunda gider.dualarım seninle.sen kalırsın gibi geliyor hep.inşallhta oyle olur.dr bir ilaç verdi onu kullanıyorum.bitınce adet olacam.adetın 2. yada 3. gunu hormon tahlili yapacam hersey o zaman belli olacak.tahliller iyi çıkarsa yanlış anlamadıysam farklı bir yontem deniycek.bakalım mucadelemizi veriyoruz ,sonuç ne olur bilmiyorum.bu arada bal poleni ve arı sutunu karıştırıp yiyorum.manavgatta arı sutunu zor bulduk.ama herkes birsey yazmış kafam karıştı.kimisi sadece tahta kasıkla ürünleri karıştır diyor,kimiside kullanılan miktarları farklı vermiş.ben kafama gore yapıyorum artık.hayırlısı artık.

meraba canım.inşallah hersey yolunda gider.dualarım seninle.sen kalırsın gibi geliyor hep.inşallhta oyle olur.dr bir ilaç verdi onu kullanıyorum.bitınce adet olacam.adetın 2. yada 3. gunu hormon tahlili yapacam hersey o zaman belli olacak.tahliller iyi çıkarsa yanlış anlamadıysam farklı bir yontem deniycek.bakalım mucadelemizi veriyoruz ,sonuç ne olur bilmiyorum.bu arada bal poleni ve arı sutunu karıştırıp yiyorum.manavgatta arı sutunu zor bulduk.ama herkes birsey yazmış kafam karıştı.kimisi sadece tahta kasıkla ürünleri karıştır diyor,kimiside kullanılan miktarları farklı vermiş.ben kafama gore yapıyorum artık.hayırlısı artık.

canım hayırlısı olsun.polenin faydasının olacağına inanıyorum.inşallah vesile olmuş olur.eşinede keçi boynuzunu yapabilirsin.sorun olmasına gerek yok.kaynatıp suyunu içirebilirsin.ibrahim saraçoğlunun sitesinde detaylarıyla yazıyor.ben kolay kolay denemezdim böyle yöntemleri.ama zararı olacak bişey değil.hatta polenin erkeklerede çok faydası varmış.
benimle ilgili düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim canım inşallah ddiğin gibi olur.allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.mücadelmizin karşılığında hayırlı evlatlarla ödüllendirsin inşallah.

Herkese selamlar,
Bir süredir yazamadım,benim 7 yumurtadan 3 ü döllenmişti,Onlar da iyi ,orta ve zayıf kalite şeklinde idiler.Aslında daha fazla döllenme olsaydı 5.gün transfer olması planlanmıştı.Birkaç iyi embriyo olsaydı onlara PGT yapılacaktı ama işler pek yolunda gitmedi galiba.Beni yumurta toplamadan 2 gün sonra aradıklarında PGT yapılacak sayıda embriyo yok gel hemen transferi yapalım dediler.Apar topar gittim çarşamba yapıldı.1 kaliteli 4 hücreli,1 de orta kalitede 4 hücreli verildi.Yani 21 temmuz transfer 2 ağustos test günü.She35 seninle aynı günü bekliyor olacağız.
Yasmincim bu arada toplamayı da transferi de Murat Bey yaptı.Tüm yapılan işlemler, embriyo resimleri vs. yazılı olarak elimize verildi.Murat Beyden de memnun kaldım.Tüm sorularımızı cevapladı ,aydınlattı .Bir nevi o da takip edecek.Transfer sonrası gebelik testine kadar kullanılmak üzere 4 çeşit ilaç kullanılıyor.Basamaklar konusunda seni bilgilendirmek amacıyla aklıma gelenleri yazıyorum.Şişkinlikler devam ediyor.Ama sonra gaz çıkışıyla rahatlamaya başlıyorsun.4-5 litre suya devam.Gebelikten sonra merkez 9 hafta takibi ve hcg testlerini ücretsiz yapıyormuş.Ben 3 gün sonra şehir dışına çıkıyorum.1 ay yokum.Test pozitif olursa da burdan uzakta bilmediğim dr a gideceğim.Şu an hiç kimse Sinan Bey kadar güven vermiyor bana.Bu arada o kadar ilgili ve hassas davrandı ki anlatamam.Eşimin geciken kromozom analizi yüzünden benden fazla strese girdi adamcağız.Ama sonucta 7 olgun yumurta geliştirecek ilaç dozlarını ayarlayıp bunu başardığı için onu tebrik ettim.Bu iş için lazım olan 1 iyi embriyo ,o da olduktan sonra kaç yumurta gelişti kaçı döllendi pek önemli değil,Gerisi Allaha kalmış .Kısmetse olur zaten.Bazen iyisi işe yaramazken orta kaliteyle gebelik olabiliyor dedi.Bu işler hiç belli olmuyormuş.
Sinan Bey kan sulandırma iğneleri bence çok şart değil coraspin yeter demişti.Murat Bey gebelik olursa o gün kan sulandırma iğnesine başlayıp 8 ay vuracaksın dedi.Beni kara düşünceler aldı o günden beri.Bakalım kısmetimizde ne varsa o olur.
Tuğbacım şu eşinin gelme tarihine kesinlik kazandırdınız umarım.Senin ilk etapta eşine gerek yok demeleri,senin tetkik ve kontolleri kastetmişler.Yumurtaların toplandığı an eşin de orda olmak zorunda altını çiziyorum.Bu çok önemli bir ayrıntı.
Herkese bol şans ve kolaylıklar ve herşeyin hayırlısını diliyorum.

Yasmincim,evet benim 10 yaşında oğlum var.2. ye ya kısmet diyorum :D
Yasmin bugune kadar pek çok dr tanıdım.Ama Sinan Bey gibi birini asla.Alakalı,kibar,zarif,düşünceli,herşeyi takip ediyor,çok mütevazi,muhteşem bir hekim.Çok sıcak ....Daha ne kaldı sayacak.Ben bugune kadar vajinal muayeneler sırasında probu vajinaya sokarken özür dileyen bir rahmetli Dr Bilal Tırak'ı bilirim, bir de Sinan Bey'i.Sinan Bey de zaten üniversiteden Bilal Beyin asistanlarındanmış.Rahmetli de çok kibar bir adamdı.Ama başı çok hasta dolu oldugundan o kadar ilgilenemez asistanlarınndan da yardım alır herşeyi bizzat kendi yapamazdı.
Hamile kalsak ta kalmasak ta bir kadın için jinekolog en önemli şey şu hayatta.Rutin kontroller ,smearlar,meme kontrolleri vs.. Bunlar sonra da lazım olacak şeyler.Benim babam kolon kanseri geçirdi gecen yıl.Ben her yıl komple kontrollerden geçicem artık.Rahim ,meme kanseri vs.. kolondan doları riskmiş benim için.Kısacası Sinan Beyi bırakmicam ben doktorumu buldum.Onu eskiden beri tanımam .5 mayısta kürtajımı o yaptı o gün tanıdım.Bİr arkadaşımın doktoru o yönlendirmişti.Öncesinde Yaşamda Cemil Beye giderdim.Hİç memnun kalmadım.Onun sayesinde 3 hafta kadar karnımda ölü bir bebekle gezmişim.Gidiyorum kontrole kalp atışı yok.10 sonra gel bakalım diyor gidiyorum yine yok.En son yine 10 gün geçmiş gidiyorum şehir dışına gitmiş izinli.Ben de bu arada Medikal de Ertuğrul Bey e gittim önerdiler iyi diye.11 haftası bitmiş bebekten kalp atışı duymayı beklerken adam pat diye "e ölmüşşş buu" dedi.Şaka yapmadığını anladığımda dünyam başıma yıkıldı.2 . yi falan ne düşünüyorsun boşuna deneme yaş gelmiş 40 a zaten ,yarın gel alalım bunu dedi bana.Adam tam bir öküzdü.Travma etkisi yaptı ömür boyu unutmicam.Ağlayarak arkadaşımı aradım.Ertesi gün de Sinan Beyle tanıştım kürtajımı o yaptı.Sonrası malum işte 2.5 aydır gidip geliyorum .Bir sürü tetkik,muayene ,test.Allah ondan razı olsun hamile kalsam da kalamasam da razı olsun.Kısmete inanıyorum ben.Destan yazdım yasmincim.Umarım güzel haberlerle seviniriz.Toplanan yumurtaların gönlüne göre olur umarım.Herşey burdaki herkesin gönlüne göre olsun.Hepinize sevgilerimi yolluyorum.

Yasmincim farkettim ki Antalya Tüp Bebekte tedavi olanların da merak edebilecekleri şeyleri daha çok diğer foruma yazmışız.Hani şu temmuzda tüp bebek forumu.Ben de onları buraya kopyalayıp tekrar yazdım.Aslında burdan yazışmak daha mantıklı herhalde.Antalyadaki arkadaşlar burda toplanmışAma orda sanırım 2 yada 3 Antalyadan yazan var.Belirteyim dedim.:)

ireneciğim bencede burdan yazışalım.sana özel msj attım ama sanıyorum cvp yazabilmen iiçin en az 100 msj yazmış olman gerekiyor.senn msj sayısı yeterli olmayabilir.umarım cvp yazabilirsin

ireneciğim bencede burdan yazışalım.sana özel msj attım ama sanıyorum cvp yazabilmen iiçin en az 100 msj yazmış olman gerekiyor.senn msj sayısı yeterli olmayabilir.umarım cvp yazabilirsin

Yasmincim tahmin ettiğin üzre denedim ama gitmedi 50 msj şart diyor.Sinan Bey konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ve herkese de burdan tavsiye edebilirim.Doktor dediğin böyle olmalı.Gözü parada değil ,işinde iyi olmayı hedefleyen bir hekim.
Ertuğrul bey denen adam bana da (zaten bir kez gittim pişman oldum) vajinal ultrason sırasında "abla ayır bacağını" diye hitap etti.Tüm konuşma boyunca bana abla dedi.Adam kaç yaşında bilmiyorum ben 39 'umdayım.Hayatımda böyle bir şey görmedim.Çirkin,avam ,kaba, ilgisiz..Kendimi ordan dışarı zor attım.
O bahsettiğin işlemi ben de ilk kez duydum.Sen de kalsın istersen dediğin gibi yap.Ama güzel birşey yapıyorlar.Yanlış bir şey olsa o da kalkışmaz zaten haklısın.Var demek ki öyle birşey.Senin adına sevindim.
Transfer anında idrara sıkışık olman gerekiyor unutma.Eşin de girebiliyor transfere.Monitörden embriyoları gösteriyorlar.İş bitince monitör içeriyi de gösteriyor.Toplam 10 dk sürdü acısız.Yarını da atlatırsın sorunsuz.Gerisi kolay.Bu forumlarda okudum aslı astarı var mı bilmiyorum.Protein ağırlıklı beslenme tutunmayı kolaylaştıyormuş güya,bir de ananas.İşimiz ananasa kaldıysa iyi valla.:)
Öpüyorum seni ..Ve herkesii..:)

transfere eşlerinde girebiliyor olmasına çok sevindim.bu heyecanı eşiminde görerek yaşamasını istiyorum.şimdiden heyecanlandım bile.evet idrara sıkışık olmak gerekiyormuş burda okmuştum.peki ne kadar su içmni söylediler.birde transferden sonra sı nasıl oldu.muayene koltuğunda yapılıyor sanırım hemen kalktınmı yada hastanede ne kadar kaldın.idrar konusunu ne yaptın.bazıları sürgü diye bişey veriyolar falan diyor.çok soru sordum ama beni ençok heyacanlandıran aşamalara geldik.iğne ilaç sürecinde insan pek bişey anlamıyor.ama şimdi yumurta toplanınca kalitelimi,döllendimi dondurulabilirmi kafamda bir sürü soru olacak.ve tarnsfer heyecanı.hepsi ayrı güzel aslında.bu anların bile tadını çıkarmak lazım ama insan heyecandan ve tedirginlikten başka şey düşünemiyor.

protein ağırlıklı beslenme olayı bana mantıklı geldi.çünkü benim rahim ağzında çok minik bir yara vardı.doktor protein ağırlıklı beslen kendiliğinden bile kapanır belki demişti..çok küçüktü çünkü.kaslara faydası olduğu için rahim kaslarınıdamı güçlendiriyor bilemiyorum.ama sen dikkate al.anansıda çok duydum.faydalıymış bu dönemde.
birde sitede baktım transferden sonra bazıları progesteron içeren iğne yaptırıyormuş.bizim merkez sanıyorum bant ve jel tercih ediyor değilmi.uygulamasıda daha kolay en azından.

transfere eşlerinde girebiliyor olmasına çok sevindim.bu heyecanı eşiminde görerek yaşamasını istiyorum.şimdiden heyecanlandım bile.evet idrara sıkışık olmak gerekiyormuş burda okmuştum.peki ne kadar su içmni söylediler.birde transferden sonra sı nasıl oldu.muayene koltuğunda yapılıyor sanırım hemen kalktınmı yada hastanede ne kadar kaldın.idrar konusunu ne yaptın.bazıları sürgü diye bişey veriyolar falan diyor.çok soru sordum ama beni ençok heyacanlandıran aşamalara geldik.iğne ilaç sürecinde insan pek bişey anlamıyor.ama şimdi yumurta toplanınca kalitelimi,döllendimi dondurulabilirmi kafamda bir sürü soru olacak.ve tarnsfer heyecanı.hepsi ayrı güzel aslında.bu anların bile tadını çıkarmak lazım ama insan heyecandan ve tedirginlikten başka şey düşünemiyor.

İdrara sıkışıklığı sen hissedip ayarlıyorsun.Ben son günlerde 4-5 l. içmekten her daim idrara sıkışığım zaten :D
Zaten ultrasonda önce üstten bakıyorlar ,idrar kesesi rahime baskı yapıp iyice görünsün diye içiyorsun suyu.Eğer sıkışık değilsen su iç derler sana.Yumurta toplanan yerle transfer yapılan yer aynı.Ameliyathane ortamı steril yani.İş bitince hemen yatagına götürüyorlar tekerlekli sandalye ile.Dinlenip yatma zorunluluğu yok.Ama istediğin kadar yatagında kalabilirsin psikolojik olarak ben yarım saat yatmak istedim.Embriyoların aşağı kayma durumu yok aslında.O normal yolla gebelikte önemli ayrıntı.Spermler aşağı akmasın rahimin derinliklerine gidip yumurtayı bulsun diye hemen kalkmamak gerek.Ama bunda zaten embriyoları rahime bırakıyor dr.Farklı şeyler.Sen de o anki ruh haline göre hareket edersin.
Ymurtalar toplandıktan hemen sonra Murat Bey gelip haber verdi yumurtaların durumunu sayısını.Sonraki gün seni arayıp haber vericekler kaçı döllendi diye.Sonra ertesi gün tekrar.Benim 8 toplandı 7 si olgundu.3 ü döllendi.
Senin de inşallah sana yetecek kadar döllenen olur.Sorun tüpler yüzünden olunca tüp bebek başarısı daha yüksek.Tüplere ihtiyacın olmadıgı için sanırım kolay gebe kalırsın diye düşünyorum.Eğer başka sorunlar yoksa yani.Olsa da dr lar hepsinin üstesinden geliyorlar hiç dert değil.Ne de olsa yaşlarınız genç ,yumurtalar kaliteli,daha yolun başındasınız.Hİçbirşeyi dert etmeyin.Moralinizi yüksek tutun yeter.::1rolleyes:

protein ağırlıklı beslenme olayı bana mantıklı geldi.çünkü benim rahim ağzında çok minik bir yara vardı.doktor protein ağırlıklı beslen kendiliğinden bile kapanır belki demişti..çok küçüktü çünkü.kaslara faydası olduğu için rahim kaslarınıdamı güçlendiriyor bilemiyorum.ama sen dikkate al.anansıda çok duydum.faydalıymış bu dönemde.
birde sitede baktım transferden sonra bazıları progesteron içeren iğne yaptırıyormuş.bizim merkez sanıyorum bant ve jel tercih ediyor değilmi.uygulamasıda daha kolay en azından.

Yumurta toplamanın peşinden bir antibakteriyel,1 kortizona başladım.Sabah akşam aanbakteriyel öğlen kortizon.Bunları toplam 4 gün içip bırakıyorsun.Toplamanın ertesi günü sabah akşam progesteron jele başlıyorsun .Bir de 4 günde bir değişen östrojen flaster.Bu ikisine gebelik testine kadar devam.Bu arada elevit ve coraspine devam.Murat Bey de yoğun folik ekledi.Folbiol adı.Bu üçünü her gün içiyorum.

İdrara sıkışıklığı sen hissedip ayarlıyorsun.Ben son günlerde 4-5 l. içmekten her daim idrara sıkışığım zaten :D
Zaten ultrasonda önce üstten bakıyorlar ,idrar kesesi rahime baskı yapıp iyice görünsün diye içiyorsun suyu.Eğer sıkışık değilsen su iç derler sana.Yumurta toplanan yerle transfer yapılan yer aynı.Ameliyathane ortamı steril yani.İş bitince hemen yatagına götürüyorlar tekerlekli sandalye ile.Dinlenip yatma zorunluluğu yok.Ama istediğin kadar yatagında kalabilirsin psikolojik olarak ben yarım saat yatmak istedim.Embriyoların aşağı kayma durumu yok aslında.O normal yolla gebelikte önemli ayrıntı.Spermler aşağı akmasın rahimin derinliklerine gidip yumurtayı bulsun diye hemen kalkmamak gerek.Ama bunda zaten embriyoları rahime bırakıyor dr.Farklı şeyler.Sen de o anki ruh haline göre hareket edersin.
Ymurtalar toplandıktan hemen sonra Murat Bey gelip haber verdi yumurtaların durumunu sayısını.Sonraki gün seni arayıp haber vericekler kaçı döllendi diye.Sonra ertesi gün tekrar.Benim 8 toplandı 7 si olgundu.3 ü döllendi.
Senin de inşallah sana yetecek kadar döllenen olur.Sorun tüpler yüzünden olunca tüp bebek başarısı daha yüksek.Tüplere ihtiyacın olmadıgı için sanırım kolay gebe kalırsın diye düşünyorum.Eğer başka sorunlar yoksa yani.Olsa da dr lar hepsinin üstesinden geliyorlar hiç dert değil.Ne de olsa yaşlarınız genç ,yumurtalar kaliteli,daha yolun başındasınız.Hİçbirşeyi dert etmeyin.Moralinizi yüksek tutun yeter.::1rolleyes:

tşk ederim bu yazdıkların bile okadar moral olduki.normaldede çok duygusal bir insanım zaten birde böyle zamanlarda insan dahada hassas oluyor.dün akşam iğneyi yapan hemşire de orta yaşın üstündeydi okadar şefkatliydiki bitanem,yavrum diye hitap ederk yaptı iğneyi ve hiç acı hissetmedim.bu bile çok duygulandırdı beni.inşallah dediğin gibi ilk denememizde allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.tabi bizimle birlikte isteyen herkese.

tşk ederim bu yazdıkların bile okadar moral olduki.normaldede çok duygusal bir insanım zaten birde böyle zamanlarda insan dahada hassas oluyor.dün akşam iğneyi yapan hemşire de orta yaşın üstündeydi okadar şefkatliydiki bitanem,yavrum diye hitap ederk yaptı iğneyi ve hiç acı hissetmedim.bu bile çok duygulandırdı beni.inşallah dediğin gibi ilk denememizde allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.tabi bizimle birlikte isteyen herkese.

Ah canım Yasmincim,seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah gönlüne göre versin canım benim.İnşallah ilk denemende tutar.Tutmasa bile yıkılmak yok yaşın genç şansın yüksek.Tüplere ihtiyacın olmayacak.Sakın dert etme.Dert edildiginde gebelik imkansızlaşıyor.Ben tüp bebek için onca uğraşıp gebe kalamayan,amaan artık olmuyor diye işi oluruna bırakınca ve stresini atınca kendiliğinden mucize gibi gebe kalan insanlar tanıyorum.
Gçenlerde bir hastanın hikayesine tanık oldum.Kadıncagızın benim gibi 9 yaşında bir çocugu var. 38 yaşında ve 4 doğal yolla gebeliği sonucu 4 düşük yapıyor.5. için tüp deniyor tutmuyor.Artık bırakıyorlar işin ucunu.6 denemede doğal yolla kendiliğinden gebe kalıyor ve çocugunu doğuruyor sağlıklı bir şekilde 40 yaşında.Bu hasta öyküleri herkese moral olmalı.Yani bu kadar umutsuzu bile çocugunu kucagına alabiliyorsa sizler gençsiniz şansınız yüksek.O yüzden anlatıyorum bunları.Gebe kalmakta en büyük sorun yaştır.Gerisinin icabına her türlü bakıp çözüm buluyor dr.lar .Yeter ki genç olun.Moralinizi yüksek tutup pozitif olun.Veee Sinan Bey 'in de dediği gibi ana kumandayı çok meşgul etmeyin takıntı haline hetirip.Gerisi kolay.

evet çok haklısın.stres herşeyin düşmanı.ama sinan beyla karşılaşana kadar bende çok stres yapıyordum herşeyi.sinan beyle oluruna bıraktım.benim adıma düşünüyo herşeyi dedim.en son kontroldede böyle devam edin rahat olmanız şimdiye kadar tedaviye olumlu yansıdı bundan sonrada böyle devam edelim dedi.bizim şuan görünen tek şey tüplerdeki sorun.şükürler olsunki başka bir sorun gözükmüyor şimdilik.inşallah herşy yolunda gider.ksımtte varsa birşeyler vesile olacak yoksa o gün gelene kadar tekrar deneyeceğiz.bu arada ben 28 yaşındayım eşimde 30 yaşında.dediğin meğer yaş ne kadar önemliymiş.birde velendik bir süre çocuk istemiyoruz diye korunduk.tabi böyle olacağını nerden bilelim.ama herşeyin bir zamanı var.insan yaşaya yaşaya tecrübe kazanıyor

Back
X