Antalya memorialda tüp bebek yaptıran var mı

pera aslan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
51
19
28
4 yıldır evliyim çocuğumuz olmuyor eşimde ve bende bir sıkıntı yok. Sebepsiz infertilite yani.6 ay önce aşılama yaptırmak istedim ama ya kist oldu bazı sorunlar çıktı bi türlü deneyemedik. Psikolojik olarak çok yıprandım artık tüp bebek yaptırmak istiyorum bu ay adet olunca gidicem Antalya memorial da fiyatlar nasıl yaptıran var mı bilgi verebilir misiniz lütfen

Telefonla arayın fiyat konusunda bilgi veriyorlar.

Ben Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ve tavsiye ediyorum laboratuvar çok önemli tedavide ve antalya da en iyi laboratuvar şuan antalya tüp bebek merkezinde. Ben hande hanım ile devam ediyorum dün transferim yapıldı hatta.. hande hanım gerçekçi bir doktor ve gereksiz para alan merkezler gibi de değil. Etik ve bütün çalışanları çok tatlı

Ben de memorial ve Antalya tüp bebek arasında kararsız kalmıştım. Labaratuvar daha iyiyse orayı düşüneyim ben de. Fiyat ne dediler size toplamda?

Ben de memorial ve Antalya tüp bebek arasında kararsız kalmıştım. Labaratuvar daha iyiyse orayı düşüneyim ben de. Fiyat ne dediler size toplamda?Toplama
Ben de memorial ve Antalya tüp bebek arasında kararsız kalmıştım. Labaratuvar daha iyiyse orayı düşüneyim ben de. Fiyat ne dediler size toplamda?
Toplama+transfer 35 bin. Şöyle söyleyeyim embriyo oluşumunda veya çözdürmede sıkıntılar çıkabiliyor, embriyom bb donduruldu çözüldükten sonra 5aa oldu :) doktor beni çağırdı aha dedim kesin embriyo bozuldu, ne bozulması aa olmuş o moralle transfere girdim İlkinde hamile kaldım. 2,5 aylıkken kalbi durdu. Salı günü de 2. Transferimi oldum beklemedeyim. Hande hanımdan ayrıca çok memnunum doğal yolla tedavi yaptık. Tabiki size soruyor ancak değerleriniz uygunsa doğal yolu teşvik ediyor. Böyle düz bastı prosedürleri uygulamıyorlar. Ama şunu belirteyim 5. Gün emriyosu dışında transfer yapmıyorlar ve dinlenme olmadan da transfer yapmıyorlar. Bi ön bilgi alırsanız yanlış biliyor olabilirim. Transferden sonra hemen wc ye gidiyorsunuz :) öyle yat aman kıpırdama yok :) herhangi bir kısıtlama getirmiyorlar. Sizi o kadar rahatlatıyor ki profesyonellikleri ve rahatlıkları. Çalışanları da çok güler yüzlü ve paragöz bir kurum değil. Diğer kurumlar nasıl bilmiyorum ama ücret ödedikten sonra 2 ay geçerli. Zaten sahibini ufak araştırırsanız bu konuda Antalya da en iyisi. Ben tabiki hande hamımı tercih ettim ama kemal özgür bu konuda antalya da bir numara

Son düzenleme:
Ve şunu da eklemek isterim :
Tüp bebek zor bir süreç ve doktordan daha önemli bir durum varki oda laboratuvar nereye giderseniz gidin kendi laboratuvarları var mı dışarı ile mi anlaşmalı gibi soruları sorun muhakkak. Laboratuvarları ve tecrübeli kendi embriyogları Herşey gönlünüzce olsun

Yaaa çok teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde her şeyi anlatmışsınız Bende düşük yumurta rezervi sorunu var 0.5 bayağı düşük yani. Diğer her şey gayet yolunda çok şükür. Ancak geçen ay Akdeniz Üniversitesi'nde başladık. Hem fiyat olarak uygun hem de tüp bebek de iyi olduğunu söylemişlerdi araştırmıştım da. O yüzden oraya yöneldik. Geçen hafta 3 yumurtam toplandı. 3. Gün beni aradılar hiç döllenme olmadı diye. Hiç döllenme olmaması ilginç demek ki laboratuvar kötü diye düşündüm. Çok üzüldüm ve umutsuzluğa kapıldım 1 haftadır İnternet üzerinden deli gibi araştırma yapıyorum yorumları okuyorum. Memorial da Şafak Bey'i çok duyuyorum. Ama dediğiniz gibi en önemli şey laboratuvar bu konuda. Antalya'nın en iyi laboratuvarı orası diyorsunuz yani.

Benimde amh değerim 0,5 bu ay sadece 2 yumurtam toplandı ve sadece bir tanesi embriyo oldu. Diğeri direk çöptü yani. Hatta embriyo oluşan yumurtam da kalitesizdi. Embriyo bile oluşmaz gözüyle bakıldığı esnada yumurtam biranda coştu :) doktor aynen böyle söyledi :) tabi ben laboratuvarın önemini de anlıyorum burada ve bakın transferimin 3. Günü. :) umutsuzluğa kapılmayın sakın. Herşeyin vakti ve zamanı var gönlünüzü ferah tutun ve dua edin Allah ol derse olur herşey… birde sitelerinden gün gün herşeyinizi takip ediyorsunuz embriyo oluşumu, tedavi,testler, randevu saatinizi, embriyonuzun resmi bile koyuluyor. Gün gün bilgilendiriliyorsunuz bizzat doktor tarafından.

Son düzenleme:
Bu arada doktor es geçebiliyor yumurta rezervinden dolayı (ilk tedavimde 8 yumurta toplanmıştı, 2 tane embriyo oluştu, yaşımdan dolayı iliside transfer edilmişti, hamile kalmıştım ancak 2,5 aylıkken kalbi durdu) son karar sizin. Sadece toplama parasını doktor sizden fazla düşünüyor. Gerçekten paragöz bir kurum değil. Bu ay kararı bana bıraktı bende yürüyelim ya dedim. Nasılsa rezervim hep az bakalım ne olacak dedim. Çok şükür transfer nasip oldu. Bi görüşün doktorlar ne diyecek bakın araştırın ama çokta milleti dinlemeyin. Burada herkes bişi diyor umutsuz konuşanda çok. Şunu gerçekten unutmayın 5AA kalite 30 yumurta ile senelerdir hamile kalamayan arkadaşlarım da var, sadece 1 yumurta ile 5BC kalite ile kalan da var. Umutlu olun, Allah’a güvenin.

Son düzenleme:
Tabi ki öyle her şey nasip. Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah. Peki size bişey daha sorayım. Benim geçen hafta yumurta toplama yapıldı. Ben şimdi ilk adetimde gitsem yumurtam varsa bana hemen tedavi uygularlar mı yoksa beklemem mı gerekiyor bikaç ay?

Merkezi ararsanız size yardımcı olacaklardır. Ben şimdi bilgim olmayan bir durum hakkında sizi yanlış yönlendirmemeyeyim. Hangi doktora gitmek istediğinizi de söylerseniz onlar gerekirse doktora danışıp size dönüyorlar

Şafak Olgan Hoca Akdeniz Üniversitesindeydi yeni Memorial’a geçti. Harika bir doktor.

Biz geçtiğimiz Hafta Şafak Hoca ile tedaviye başladık. Şafak Hocayı anlatmaya zaten gerek yok Gerek bize olan ilgisi ,bizi bilgilendirmesi bütün sorularımızı sabırla açıklayıcı bir şekilde cevaplamasi gercekten bizi fazlasiyla memnun etti.
Bu genç yaşında bu kadar talep görmeyi gercekten hak eden bir hekim.
Fiyat konusunda neredeyse Antalyanin en uygun Tüp bebek tedavisi suan.
Ben laboratuvar kısmınida araştırdım.
Öğrendiğim kadarıyla en son teknoloji kullanıyor ve alanın çok uzman bir ekip çalışıyormuş.
Başarı oranlarida çok yüksekmiş.
Tedavi suan çok iyi gidiyor sonucu buradan paylaşırım.
Hepimiz için hayırlısı olsun...

Biz geçtiğimiz Hafta Şafak Hoca ile tedaviye başladık. Şafak Hocayı anlatmaya zaten gerek yok Gerek bize olan ilgisi ,bizi bilgilendirmesi bütün sorularımızı sabırla açıklayıcı bir şekilde cevaplamasi gercekten bizi fazlasiyla memnun etti.
Bu genç yaşında bu kadar talep görmeyi gercekten hak eden bir hekim.
Fiyat konusunda neredeyse Antalyanin en uygun Tüp bebek tedavisi suan.
Ben laboratuvar kısmınida araştırdım.
Öğrendiğim kadarıyla en son teknoloji kullanıyor ve alanın çok uzman bir ekip çalışıyormuş.
Başarı oranlarida çok yüksekmiş.
Tedavi suan çok iyi gidiyor sonucu buradan paylaşırım.
Hepimiz için hayırlı

Merhaba bende geçen hafta sürece girdim. Cuma günü yumurta toplama işlemim olacak inşallah sonuç güzel olur ikimiz içinde bana fiyatlar çok uçuk gibi geldi 50 bini geçecek gibi sanki ya siz hangi işleme nekadar ödediniz bilgi verir misiniz lütfen, bide şuan tedavinin hangi aşamasındasınız

Antalyanın tüm tüp bebek merkezlerinde fiyatı detaylı araştırdım. maalesef tedvi de oldum. Sadece en iyilerden bahsediyim uzatmamak için. Antalya IVFdevtup bebek 35 bin Memorialde 30 bin lira. (benle beraber tedavi olan arkadaşıma şafak bey eğitim araştırma hastanesinden rapor bile çıkarttı, ilaç fiyatlarını çok düşürüyor o zaman, Maalesef benim sartlarım uymadıgı için yonlendirdiği halde bana vermediler). Gelelim tedaviyee, Şafak bey taze embriyo teansferi yapmayı önermedi. 5 yuksek kalite embriyomu 3 ayrı tupte dondurdular. Bunun için 11 bin lira ödedim. Daha önce Antalya IVF de de tedavi olmuştum . kalitesi düşük embriyoların her biri için dondurma ücreti 4000 lira vermiştim. Dolayısıyla antalya ivf’de tedavi yaptırmış olsaydım Su an 20 bin lira sadece embriyo dondurmaya verecektim. Derdim para da diil yeterki bebeğimi kucağıma aliyim. Çok şükür ediyorum Allahın da izniyle güzel embriyoların oldu, bir daha iğne ve yumurta toplama yaptırmııcam inşallah. Lutfen dua edin. Onumuzdeki ay transferimi olucam Şafak hocaya cok guveniyorum. Diyeceğim odur ki tedavinizi nerede yaptıracağınıza doğru karar verin. Memorial için de eleştirilerim var maalesef. Şafak bey ve laboratuvar gercekten çok iyi. Ancak sekreterler ve hemşireleri boyle bir hastaneye hiç yakışmıyor.

Banada taze transfer önermedi şafak hoca, cuma günü yumurta toplama olacak güzel embriyolar olursa bir ay sonra dedi ama ilk adette mi oluyor onu anlamadım sizin transfer nezaman olacak

Merhaba, benim ilk tüp bebek tedavim vitalede oldu ,embriyolarım gelişmemişti 5. Gün şartı var,iptal oldu,hiç beğenmediğim bir hastane her yönüyle tavsiye asla etmiyorum. 2. Tedavimi Akdeniz tıp’ta Şafak Olgan ile devam ettirdim ,muhteşem bir insan ,doktor,o kadar pozitif ,bu arada net ,herşeyi oranıyla söylüyor açıklıyor,opu tıpta yapıldı ve embriyolarım 5. Güne gitti 2 tanesi ,benim için mucize yani , transfer olacakken hastaneyi değiştirdi ,bizde peşinden gittik,transferimi oldum ,şimdi sonuç bekliyorum ama elinden gelen herşeyi yapıyor gerisi takdiri ilahi, bu arada eğer şartlar karşılıyorsa eğitim ataştırmadan rapor çıkartabiliyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…