Antalyanın tüm tüp bebek merkezlerinde fiyatı detaylı araştırdım. maalesef tedvi de oldum. Sadece en iyilerden bahsediyim uzatmamak için. Antalya IVFdevtup bebek 35 bin Memorialde 30 bin lira. (benle beraber tedavi olan arkadaşıma şafak bey eğitim araştırma hastanesinden rapor bile çıkarttı, ilaç fiyatlarını çok düşürüyor o zaman, Maalesef benim sartlarım uymadıgı için yonlendirdiği halde bana vermediler). Gelelim tedaviyee, Şafak bey taze embriyo teansferi yapmayı önermedi. 5 yuksek kalite embriyomu 3 ayrı tupte dondurdular. Bunun için 11 bin lira ödedim. Daha önce Antalya IVF de de tedavi olmuştum . kalitesi düşük embriyoların her biri için dondurma ücreti 4000 lira vermiştim. Dolayısıyla antalya ivf’de tedavi yaptırmış olsaydım Su an 20 bin lira sadece embriyo dondurmaya verecektim. Derdim para da diil yeterki bebeğimi kucağıma aliyim. Çok şükür ediyorum Allahın da izniyle güzel embriyoların oldu, bir daha iğne ve yumurta toplama yaptırmııcam inşallah. Lutfen dua edin. Onumuzdeki ay transferimi olucam
Şafak hocaya cok guveniyorum. Diyeceğim odur ki tedavinizi nerede yaptıracağınıza doğru karar verin. Memorial için de eleştirilerim var maalesef. Şafak bey ve laboratuvar gercekten çok iyi. Ancak sekreterler ve hemşireleri boyle bir hastaneye hiç yakışmıyor.