Antalya memorial tüp bebek(dr.murat özekinci )hakkında fikirlerinizi alabilir miyim ?

Justice89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
49
25
18
Arkadaşlar merhaba .aralık ayında tüp bebeğe başlamak istiyorum da .antalya memorialda daha önce yaptıran var mı ? Şu an murat özekinci varmış orada .hastane ve doktorla ilgili bilgim Yok maalesef . Yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim

Merhabalar , biz de araştırmalarımız sonucunda içimize en çok sinen Murat hoca oldu . Bugün başladık sürece . Doktorun yaklaşımı çok rahatlattı bizi . Üstelik biz pgt yaptırıyoruz . bakalım iyi başladık devamı da gelir umarım .

Merhaba, 3 aydır Murat hocada tedavi görüyorum. ( Bende havuz yöntemi uygulanıyor, arka arkaya opu olmak durumunda kaldım ) Murat bey, pozitifliği, enerjikliği, güler yüzü, bilgi birikimi ile bence şahane bir doktor. Hiç bir gün düşünmedim acaba başka doktora da gitsem mi diye. İnsana inanılmaz güven veriyor. Ben çok çok memnunum kendisinden.

Arkadaşlar merhaba .aralık ayında tüp bebeğe başlamak istiyorum da .antalya memorialda daha önce yaptıran var mı ? Şu an murat özekinci varmış orada .hastane ve doktorla ilgili bilgim Yok maalesef . Yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim
Pardon ben de tup bebek dusunuyorum. Murat Bey bu konuda nasil acaba? Sizce gitmeli miyim?

Merhaba yazalı epey olmuş ama gittiniz mi Murat hocaya ? Ben geçen ay kendisine tüp bebek yaptırdım kafam oldukça karışık, negatif şu an 2. Denememi aynı yerde mi yapmalıyım yoksa başka yere mi geçmeliyim bilmiyorum ?

Merhaba yazalı epey olmuş ama gittiniz mi Murat hocaya ? Ben geçen ay kendisine tüp bebek yaptırdım kafam oldukça karışık, negatif şu an 2. Denememi aynı yerde mi yapmalıyım yoksa başka yere mi geçmeliyim bilmiyorum ?
Merhaba. Ben de Murat Hocaya gidiyorum. İki başarısız tüp bebek denemem oldu. 3.transferim bu hafta yapıldı. 1 hafta sonra belli olacak. İlk transferim kimyasal sonuçlandı 5aa kalite 2 embriyo konulmuştu. 2.transfer 5aa kalite tek embriyo konuldu, keseyi gördük ama kalp atışını göremedik düşük yaptım. Benim hikayem biraz uzun. İki kez normal hamile kaldım kalp atışlarını duydum 9.haftayı göremedim ikisinde de. İki talihsizlikten sonra tavsiye üzerine gitmiştim Murat hocaya. Hemen tüp bebeğe başlamadı. Rezervimin iyi olduğunu beklememi 6 ay daha doğal yolla denememi söyledi, o sırada düşükleri araştırmak için gereken testleri yaptırmamızı istedi. Hepsini yaptırdık ve olumsuz hiçbirşey çıkmadı. Hsg çekildim tüplerde sorun yoktu. Sonra baktık olmuyor tüp bebeğe başladık. Murat hocadan hep memnun kaldım. İlgisinden samimiyetinden de öyle. Her sorunumda her aramaya cevap verir bekletmez. Hem eşime hem bana anlatır sıkılmadan. Benim olumsuzluklarım oldu ama bu onunla ya da hastaneyle ilgili değildi. Bende malesef yaşamıyor bebeklerim. Çok ilgisiz doktorlar gördüm bıktım doktor gezmekten. O yüzden iyi bir doktor denk geldi diyorum kendimce bırakmak istemiyorum hiç. Olumsuz olunca sonuçlar başka yerleri söyleyen insanlar oldu. Bir hakkım daha var dondurulmuş embriyo. Onu da dener olmazsa bu defteri kapatırım.

Murat Bey el devam edin bence çok bilgili bir hekim yani gerçekten tespitleri çok iyi ,benim tüp bebek tedavim 10 dan fazla olmuştur saymayı bıraktım artık, aklınıza gelebilecek en iyi doktorlara gittim Avrupa dahil.. Bir hekimin sizi bebek sahibi yapacağına inanması bu duyguyu sizinle yaşanması çok başka bir şey her olumsuzluk hekim yada Lab.kaynaklı değil .Bence hastayı çok iyi takip ediyor çok kaliteli bir hekim..Ben su an ona gidiyorum..Ve inanıyorum onun tedavisi ile olacak..Ama kaçıncısında olacak bilemem tabii:=)

Murat Bey el devam edin bence çok bilgili bir hekim yani gerçekten tespitleri çok iyi ,benim tüp bebek tedavim 10 dan fazla olmuştur saymayı bıraktım artık, aklınıza gelebilecek en iyi doktorlara gittim Avrupa dahil.. Bir hekimin sizi bebek sahibi yapacağına inanması bu duyguyu sizinle yaşanması çok başka bir şey her olumsuzluk hekim yada Lab.kaynaklı değil .Bence hastayı çok iyi takip ediyor çok kaliteli bir hekim..Ben su an ona gidiyorum..Ve inanıyorum onun tedavisi ile olacak..Ama kaçıncısında olacak bilemem tabii:=)
Size kesinlikle katılıyorum, bu kadar zorlu sürece Murat Hoca olmasa katlanamazdım. hastaya yaklaşımı o kadar insancıl ki 8. Kadın Doğum doktorum. Hepsinden daha iyiydi.

Ben Murat Hocayla devam etmeme kararı aldım, benimle birlikte giden 2 arkadaşım daha aynı şeyi düşünüyor , hekimliğine birsey demek bana düşmez ama hastaya olan yaklaşımı maalesef sizlerin anlattıklarınızla hiç alakası yok, hep negatif tarafından bakıyor , ben aşırı poZitiftim ama her gittiğimde benim moralimi bozdu, transfer yapıldığı anda bile dedi ki 5. Gün embriyosu olsaydı olumlu konuşurdum ama 3. Gün embriyosu olduğu için ihtimal daha düşük gibi, yahu o zaman yapmasaydın , sürekli böyle olayların eksi tarafını gözümüze soktu, annenin psikolojisi hiç göz önüne almıyor , daha öncede alttan bi çok kez ultrason muayene oldum başka hekimlere nedense sadece Murat hocada resmen can çekiştim arkadaşlarımda aynı şeyi düşünüyor , bi kere koltuk bacak ayarları öyle olan başka bi muaynane görmedim , dümdüz uzanıyorsunuz gibi aşırı can yakıyor , Murat hocaya blrsey sormaya çok çekindim hep, sabah mesaj atıyorsun akşam 23.00 de cevap veriyor , o kadar yoğun ki muayneden sonra siz daha giyinirken konuşulması gereken herseyi eşinizle konuşuyor, siz gelince cıkmak zorunda kalıyorsunuz , transfer günüme karar verilirken Murat hocayla yaşadığım dialoglar yüzünden o kadar gerildim ki 1 gün boyunca eşimle bunun kritiğini yaptık, söyle mi olsa böyle mi olsa diye asla Murat hocayla kafamdaki soruları rahat rahat konuşamadım

Ben Murat Hocayla devam etmeme kararı aldım, benimle birlikte giden 2 arkadaşım daha aynı şeyi düşünüyor , hekimliğine birsey demek bana düşmez ama hastaya olan yaklaşımı maalesef sizlerin anlattıklarınızla hiç alakası yok, hep negatif tarafından bakıyor , ben aşırı poZitiftim ama her gittiğimde benim moralimi bozdu, transfer yapıldığı anda bile dedi ki 5. Gün embriyosu olsaydı olumlu konuşurdum ama 3. Gün embriyosu olduğu için ihtimal daha düşük gibi, yahu o zaman yapmasaydın , sürekli böyle olayların eksi tarafını gözümüze soktu, annenin psikolojisi hiç göz önüne almıyor , daha öncede alttan bi çok kez ultrason muayene oldum başka hekimlere nedense sadece Murat hocada resmen can çekiştim arkadaşlarımda aynı şeyi düşünüyor , bi kere koltuk bacak ayarları öyle olan başka bi muaynane görmedim , dümdüz uzanıyorsunuz gibi aşırı can yakıyor , Murat hocaya blrsey sormaya çok çekindim hep, sabah mesaj atıyorsun akşam 23.00 de cevap veriyor , o kadar yoğun ki muayneden sonra siz daha giyinirken konuşulması gereken herseyi eşinizle konuşuyor, siz gelince cıkmak zorunda kalıyorsunuz , transfer günüme karar verilirken Murat hocayla yaşadığım dialoglar yüzünden o kadar gerildim ki 1 gün boyunca eşimle bunun kritiğini yaptık, söyle mi olsa böyle mi olsa diye asla Murat hocayla kafamdaki soruları rahat rahat konuşamadım
Üzüldüm bunları yaşamanıza. Tabiki aynı insandan farklı davranışlar görebiliyoruz yada o anki yaşadıklarımızla ilgili hissettiklerimiz. Ama bu süreç çok zorlu bir süreç insanın kendini, yanında rahat hissettiği herşeyi açık açık konuşabildiği bir doktorla devam etmesi lazım. Herşeyin iyi, gönlünüzce olmasını dilerim🙏

Yaşadığınız durumu okudum ..
Bende arayış içerisindeyim .. Çoğu arkadaş olumlu yorum yapmış , üstelik yaptığınız tarihte çok yeni , eski olsaydı belki önemsemezdim ama ne yazık ki böyle olumsuzluk duyunca kafadan siliyorum ..
Üzüldüm doğrusu , peki devam ettiğiniz bir yer var mı ?

Öncelikle merhaba. Ben de iki kez Akdeniz Tıp fakültesinde Şafak Olgan a tedavi oldum . Maalesef olumsuz sonuçlandı. Murat Bey e giden arkadaşım ve onun arkadaşları hem olumlu sonuç hem ilgiden dolayı çok memnun kalmışlar 1.5-2 ay sonra bende onunla tedaviye başlamayı düşünüyorum. Siz hangi doktorlara gittiniz ?

Biz de 2 kere Antalya ıvf de denediler sonra Murat hocaya geçtik. Şu an hamileyim 7 aylık. İki yeri karşılaştıracak olursam ilk gittiğimiz yerde ilk denemede sadece 1 5. Gün embriyosu oluştu sadece tutmadı. 2. De hiç embriyo oluşmadı. Ama hiçbir farklı tedavi uygulanmadı neden embriyo oluşmadı dediğimizde bir sebep söylemediler. Değiştirmekte kararsız kalmıştık. Ama iyi ki değiştirmişiz. Murat hoca ilk günden kişisel tedavi uygulamaya başladı. Diğer denemelerden farklı yol izlemeye çalıştı. 3. Gün embriyosu transfer edelim canlı transfer yapalım. Bir ay öncesinden folk asit kullandırmaya başladı. Hep ilgilendi. Doçent olmasına rağmen sıfır egosu olması da bizi şaşırtmıştı. Değerlerim yüksek olduğu için canlı transfer yapamadık ama ilk denemede tutundu oğlum. Ayrıca bizi rapora yönlendirdi daha uyguna geldi. Biz azospermiden dolayı Antalya ıvf yi seçmiştik hiçbir ekstra bir şey yapmadılar. Ama Memorialde üroloji doktoru Abidin Bey de o kadar bilgili ve ilgileniyor ki bu sorunu olanlar kesinlikle burayı tercih etsin.

Murat Özekinci ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunmakla başlıyorum.Yaklaşık 2 yıldır;kendisi ile tedavi sürecimiz devam etmekte.Size en uygun tedavi yöntemini uyguladığı konusunda hiç şüpheniz olmasın.Sürekli alternatiflere ve en mantıklı,en ekonomik tedaviye yönlendiriyor sizi.Her zaman pozitif,samimi ve içten.Sizinle üzülüp sizinle sevinip hislerinize ortak oluyor.Uzun ve sabırla geçen 2 yılın sonunda nihayet 9haftalik gebeyim.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...

Kendisine bugün muayene oldum.Başarısız sonuçlanan 2 tüp bebek denemesinden sonra başka bir doktordan daha görüş almak istedim.Son derece kibar güleryüzlü ve ilgili bir hekim.Doçent olmasına rağmen hiç kibirli değil. Para koparma derdinde olan biri de değil.Bu konuda dürüst olması hoşumuza gitti ancak ne yazık ki mesafe sorunundan dolayı kendisi ile devam edemeyeceğim.Gitmeyi düşünenlere tavsiye ederim.

Back
X