Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorum bakalım belki yardımcı olabilicek vardırMerhabalar Şafak hoca artık antalya memorial hastanesinde tüp bebek yapıyormuş. Şafak hocanın iyi olduğunu duymuştuk. Memorial de iyi bir hastane, son dönemde tedavi için giden var mı?
Bende tüp bebek yaptırıcam yarın ilk kez gidicem şafak beye yorumlar iyi gibi ama nasıl biri gidince anlarımMerhabalar Şafak hoca artık antalya memorial hastanesinde tüp bebek yapıyormuş. Şafak hocanın iyi olduğunu duymuştuk. Memorial de iyi bir hastane, son dönemde tedavi için giden var mı?
Memnun kaldın mı canım ilk görüşme için ?Bende tüp bebek yaptırıcam yarın ilk kez gidicem şafak beye yorumlar iyi gibi ama nasıl biri gidince anlarım
Murat bey ne tavsiye etti sonrası için canım ?Ben de düşünüyorum Şafak Bey'in adını çok duydum. Akdeniz Üniversitesi'nde denedim bu ay Murat Bey'le. Doktor çok ilgiliydi ama 3 yumurtam vardı hiç döllenme olmadı. Memorial ın labaratuvarı nasıl acaba onu merak ediyorum.
Merhabalar Şafak hoca artık antalya memorial hastanesinde tüp bebek yapıyormuş. Şafak hocanın iyi olduğunu duymuştuk. Memorial de iyi bir hastane, son dönemde tedavi için giden var mı?
Görüşemedim doktorla henü.manavgat'tayım. Daha pazartesi haber geldi yeni yapılmıştı yumurta toplama. Telefonla arıyorum ama kimse açmıyor. Doktor çok iyi ama bir sürü hasta var görüşme yapmak için hastaneye gidip bayağı bi beklemek gerekiyor. Labaratuvar zaten bilgi vermiyor nedeni hakkında. Arkadaşlarım da özele gitmemi öneriyor. Üniversitelerin labaratuvarının eski olduğunu söylüyor. Kafam çok karışıkMurat bey ne tavsiye etti sonrası için canım ?
Maalesef özel hastane olmadığı sürece beklemek , yoğunluk durumları zor oluyor sanırım bende yaz sonu tüp bebek için gidicem ama henüz doktora karar veremedim özel ile üniversitedeki fiyat farkı çok mu farklı acaba . Üniversite çalışan eski doktor Şafak Olgan memorialda ondan bilgi al istersen ücret konusunda ne kadar fark ediyor tabi öncesinde araştırmak lazım zor bir süreç madi maneviGörüşemedim doktorla henü.manavgat'tayım. Daha pazartesi haber geldi yeni yapılmıştı yumurta toplama. Telefonla arıyorum ama kimse açmıyor. Doktor çok iyi ama bir sürü hasta var görüşme yapmak için hastaneye gidip bayağı bi beklemek gerekiyor. Labaratuvar zaten bilgi vermiyor nedeni hakkında. Arkadaşlarım da özele gitmemi öneriyor. Üniversitelerin labaratuvarının eski olduğunu söylüyor. Kafam çok karışık![]()
Sizin yorumunuzu gördükten sonra Şafak hocayla ilgili pek çok eski hastasına ulaşma fırsatım oldu. Hepsi çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor ama sizin yorumunuzu da çok merak ediyorum. Gidebildiniz mi? Bana yol gösterirseniz sevinirimBende tüp bebek yaptırıcam yarın ilk kez gidicem şafak beye yorumlar iyi gibi ama nasıl biri gidince anlarım
Akdeniz de ilaçlarla birlikte toplamda 20 bin civarı tutuyordu. Memorial ı aradım yumurta toplama ve transfer 31 bin embriyo dondurma 10 bin dediler. Benim raporum var ilaçları özele gidince de devlet karşılıyor mu bilmiyorum. Karşılıyorsa ilaçlar 4-5 bin gibi bişey tutuyor. Yani toplamda 45 bin civarıMaalesef özel hastane olmadığı sürece beklemek , yoğunluk durumları zor oluyor sanırım bende yaz sonu tüp bebek için gidicem ama henüz doktora karar veremedim özel ile üniversitedeki fiyat farkı çok mu farklı acaba . Üniversite çalışan eski doktor Şafak Olgan memorialda ondan bilgi al istersen ücret konusunda ne kadar fark ediyor tabi öncesinde araştırmak lazım zor bir süreç madi manevi
Evet gittim oldukça iyi bir doktor detaylı inceledi açıklama yaptı, daha önce hiçbir doktorun yapmadığı açıklamaları yaptı bana aklında bulunsun dedi, tüp bebek tedavisine başladık şimdilik gonal f kullanıyorum cumartesi günü kontrole gidicem süreçten sizi haberdar ederimSizin yorumunuzu gördükten sonra Şafak hocayla ilgili pek çok eski hastasına ulaşma fırsatım oldu. Hepsi çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor ama sizin yorumunuzu da çok merak ediyorum. Gidebildiniz mi? Bana yol gösterirseniz sevinirim![]()
Çok iyi olur canım fiyat vs ne kadar tutuyor şafak hoca ile memorialda onuda yazar mısın bu süreçte olan birisi olarakEvet gittim oldukça iyi bir doktor detaylı inceledi açıklama yaptı, daha önce hiçbir doktorun yapmadığı açıklamaları yaptı bana aklında bulunsun dedi, tüp bebek tedavisine başladık şimdilik gonal f kullanıyorum cumartesi günü kontrole gidicem süreçten sizi haberdar ederim
Akdeniz'de 20 bin toplam memorialda ortalama 45 bin civarı ise büyük fark varmışAkdeniz de ilaçlarla birlikte toplamda 20 bin civarı tutuyordu. Memorial ı aradım yumurta toplama ve transfer 31 bin embriyo dondurma 10 bin dediler. Benim raporum var ilaçları özele gidince de devlet karşılıyor mu bilmiyorum. Karşılıyorsa ilaçlar 4-5 bin gibi bişey tutuyor. Yani toplamda 45 bin civarı
Merhaba ben de gideceğim de adetini bekliyorum. Siz daha önce denediniz mi yoksa ilk defa mı yaptırıyorsunuz tüp bebek? Bir de memorial ın labaratuvarı hakkında bilginiz var mı? Labaratuvar çok önemli tüp bebekte.Evet gittim oldukça iyi bir doktor detaylı inceledi açıklama yaptı, daha önce hiçbir doktorun yapmadığı açıklamaları yaptı bana aklında bulunsun dedi, tüp bebek tedavisine başladık şimdilik gonal f kullanıyorum cumartesi günü kontrole gidicem süreçten sizi haberdar ederim
Evet ama şans daha yüksekse değer diye düşünüyorum. Siz yaptırdınız mı daha önce herhangi bir yerde?Akdeniz'de 20 bin toplam memorialda ortalama 45 bin civarı ise büyük fark varmış
Ben sadece 1 kez aşılama oldum vitalede sonrada zamana bıraktım yaz sonuna kadar olmazsa tüp bebek için bir doktor ile görüşmek istiyorumEvet ama şans daha yüksekse değer diye düşünüyorum. Siz yaptırdınız mı daha önce herhangi bir yerde?
Evet gittim oldukça iyi bir doktor detaylı inceledi açıklama yaptı, daha önce hiçbir doktorun yapmadığı açıklamaları yaptı bana aklında bulunsun dediSizin yorumunuzu gördükten sonra Şafak hocayla ilgili pek çok eski hastasına ulaşma fırsatım oldu. Hepsi çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor ama sizin yorumunuzu da çok merak ediyorum. Gidebildiniz mi? Bana yol gösterirseniz sevinirim![]()
Memnun kaldın mı canım ilk görüşme için ?
Memnun kaldın mı canım ilk görüşme için ?
Çok iyi olur canım fiyat vs ne kadar tutuyor şafak hoca ile memorialda onuda yazar mısın bu süreçte olan birisi olarak
Merhaba ben de gideceğim de adetini bekliyorum. Siz daha önce denediniz mi yoksa ilk defa mı yaptırıyorsunuz tüp bebek? Bir de memorial ın labaratuvarı hakkında bilginiz var mı? Labaratuvar çok
Toplamda ilaçlar dahil 45 50 civarı tutacak gibi görünüyor hastaneye ilk sorduğumda 31 bin denildi ama muayene 1000 lira zaten sonrasında kan testine 1000 lira daha verdik ilaçlarda 11 bin tuttu daha yumurta toplama transfer ve dondurma olacak 45 gider diye tahmin ediyorum bizi çok zorlayacak ama yapacak biseyimiz yokÇok iyi olur canım fiyat vs ne kadar tutuyor şafak hoca ile memorialda onuda yazar mısın bu süreçte olan birisi olarak
İlk defa yaptırıyorum aşılamayı bekliyordum vazgeçtim zaten memorialda Gülbin hanımda tedavi oluyordum tüp bebek kısmında şafak bey var dediler kısa bir araştırma yaptım hastaneyi hiç değiştirmedim yani evet pahali ama en azından bu önemli konuda iyisi olsun dedim. Labaratuvarı da araştırdım Antalya'daki en iyilerden birisi diyorlar bütün cihazlar mevcut işlemlerin hepsi burada olacak dediler tabi labaratuvar kalitesini uzaktan araştırarak bilgi edilebiliyorum sadeceMerhaba ben de gideceğim de adetini bekliyorum. Siz daha önce denediniz mi yoksa ilk defa mı yaptırıyorsunuz tüp bebek? Bir de memorial ın labaratuvarı hakkında bilginiz var mı? Labaratuvar çok önemli tüp bebekte.
Anladım çok teşekkürler bilgi için. Ben de parasında değilim şu an çünkü başarısız bir denemem oldu Akdeniz Üniversitesi'nde ve moralim çok bozuldu. En iyi doktoru ve en iyi laboratuvarı bulmaya çalışıyorum. Akdeniz de 3 yumurtam vardı ve hiçbirinde döllenme olmadı.İlk defa yaptırıyorum aşılamayı bekliyordum vazgeçtim zaten memorialda Gülbin hanımda tedavi oluyordum tüp bebek kısmında şafak bey var dediler kısa bir araştırma yaptım hastaneyi hiç değiştirmedim yani evet pahali ama en azından bu önemli konuda iyisi olsun dedim. Labaratuvarı da araştırdım Antalya'daki en iyilerden birisi diyorlar bütün cihazlar mevcut işlemlerin hepsi burada olacak dediler tabi labaratuvar kalitesini uzaktan araştırarak bilgi edilebiliyorum sadece