- 3 Ocak 2015
- 143
- 64
- 38
- Konu Sahibi Pembemsi07
-
Ayy Kıyamam canım ya ben varım.antalyaliyim ve tanışmaya dertleşmeye hazirimAntalya'dan olan kimse yok muŞEy gibi olcak bu babam ve oğlumu mutlaka hepimiz izlemişizdir Orda çocuk telefonu açıp Arkadaş Arıyorum diyor ya hıh işte o çocuğun yalnızlığı hatırlayın işte bende öyle Dertleşecek arkadaş arıyorummm
ayy çok şükür sesimi biri duyduAyy Kıyamam canım ya ben varım.antalyaliyim ve tanışmaya dertleşmeye hazirim
Duydum duydum iyiyim canım, antalyaya yenimi geldin,asker yolu gözledigine göre yaşında çok genctir, okul is ne yapıyorsun canım ?ayy çok şükür sesimi biri duydu:) Nasılsın iyisindir inşallah[/QUOTE
yok doğma büyüme buralıyım :) yani çokta genç sayılmaz 26 yaşındayım :)) çalışıyorum eğitim araştırmada. sen neler yaparsın nerde oturuyorsun. ben konyaaltındayım bu aradaDuydum duydum iyiyim canım, antalyaya yenimi geldin,asker yolu gözledigine göre yaşında çok genctir, okul is ne yapıyorsun canım ?
Yok yok daha çok gencsin, ben senin yanında teyze kaliyorum:)bende 34 yaşındayım. Ben aslında işletme mezunuyum ama artık turizmle uğraşıyorum. 8 senedir manavgatta yaşıyorum ama şimdi antalyada da evimiz var ve kışları buradayım.yok doğma büyüme buralıyım :) yani çokta genç sayılmaz 26 yaşındayım :)) çalışıyorum eğitim araştırmada. sen neler yaparsın nerde oturuyorsun. ben konyaaltındayım bu arada
hoşgeldin arkadaşım, nereden,ilçe semt?Slm bende varım :)
Yeni gördüm mesajini ben de antalyafayim selamAntalya'dan olan kimse yok muŞEy gibi olcak bu babam ve oğlumu mutlaka hepimiz izlemişizdir Orda çocuk telefonu açıp Arkadaş Arıyorum diyor ya hıh işte o çocuğun yalnızlığı hatırlayın işte bende öyle Dertleşecek arkadaş arıyorummm
Cam piramiti tuttuk canım. kına içinde alyans plazayı. bende iyiyim ev iş gayet sıkılma içindeyiim :)İyiyiz canim hayirli olsun insallah hngi dugun salonunu tuttunuz sen nasilsin :)
Merhaba canimben de Antalya dayım. ailemle kalıyorum ve üniversite okuyorum. dertleşecek bi arkadaş bulmak gerçekten çok zorrr.....
bu arada 22 yaşındayım herkese merhabaaa
Merhaba hosgeldin cannmHerkese merhaba ben de antalyaliyim hemsehrilerimi gorunce bi selam vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?