Antalya kimse yok muuuuu

Ayy Kıyamam canım ya ben varım.antalyaliyim ve tanışmaya dertleşmeye hazirim

Duydum duydum iyiyim canım, antalyaya yenimi geldin,asker yolu gözledigine göre yaşında çok genctir, okul is ne yapıyorsun canım ?
yok doğma büyüme buralıyım :) yani çokta genç sayılmaz 26 yaşındayım :)) çalışıyorum eğitim araştırmada. sen neler yaparsın nerde oturuyorsun. ben konyaaltındayım bu arada

yok doğma büyüme buralıyım :) yani çokta genç sayılmaz 26 yaşındayım :)) çalışıyorum eğitim araştırmada. sen neler yaparsın nerde oturuyorsun. ben konyaaltındayım bu arada
Yok yok daha çok gencsin, ben senin yanında teyze kaliyorum:)bende 34 yaşındayım. Ben aslında işletme mezunuyum ama artık turizmle uğraşıyorum. 8 senedir manavgatta yaşıyorum ama şimdi antalyada da evimiz var ve kışları buradayım.

Yeni gördüm mesajini ben de antalyafayim selam

ben de Antalya dayım. ailemle kalıyorum ve üniversite okuyorum. dertleşecek bi arkadaş bulmak gerçekten çok zorrr.....

bu arada 22 yaşındayım herkese merhabaaa

uzun bir süre sonra yine ben :) Düğün tarihim belirlendi ve biraz hareketlenmeler başladı giremedim buralara nasılsınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…