Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kaçıncı demeniz peki.Bende Dr Kemal Özgürle başlayacağım tedaviye Ekim sonu gibi,inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırsizin kaçıncı denemeniz?
İns oluruz.Benim 2.denemem olacak.ilk tüp bebek tedavisini Akdeniz Üni tıp fakültesinde yaptırdım,maalesef negatif sonuçlandı.inşallah Antalya Ivf de başarılı oluruz
canim fakültede raporlumu yaptirdiniz memnun kalmadinizmi tip fakultesindeki sureci biraz anlatrmsn yakin bi zmanda bende baslayacagim tip fakultesine rapor cikicak...Benim 2.denemem olacak.ilk tüp bebek tedavisini Akdeniz Üni tıp fakültesinde yaptırdım,maalesef negatif sonuçlandı.inşallah Antalya Ivf de başarılı oluruz
Tıp fakültesi ile özel merkezin ne farkı var sizce. Tedavi uygulaması ilkte sizin nasıl oldu.. ben bugün İvf ye gittim kontrole yumurtalara bakıldı.Tıp fakültesinde doktorlar iyi ve çalışanlarda güler yüzlü memnun kaldım aslında.1.denememi raporlu yaptırdım.Ne yazikki olmadı.Bi sebebi yok.Tüp bebek birazda şans meselesi..
evet bende ilk izlenimi begendm ama.zman göstericek tabi safak hocaya muayene.olmstm ozellkle ondan memnun kaldm hayirlisi olsn bakalm nasil olacak beklemedym antalya ivf rapor kabul ediyormu cnm bi ara kaldirdilar diyenler olduTıp fakültesinde doktorlar iyi ve çalışanlarda güler yüzlü memnun kaldım aslında.1.denememi raporlu yaptırdım.Ne yazikki olmadı.Bi sebebi yok.Tüp bebek birazda şans meselesi..
Arkadaslar 3 yildir bu sayfayi takip ediyorum. Eski yillara bile dair bi suru konulari okudum. Bi turlu uye olamiyordum ama tedaviye yeni basladim..benim gibi İvf de yeni başlayan arkadaşlar varmı yada başlamıs olupta sonuclariniz ve doktorunuz kimdi? Teşekkürler...
Evet basladm pazartesi tekrardan yumurta takibine gideceğim.Tıp fakültesinde uygulama aynı Antalya ıvf de ki gibi prosodür.tek fark daha az yoğun Antalya ıvf.tıp fakültesinde rapor çıkanlarda çok olduğu için yoğun oluyor.hayırlı olsun bu arada tedaviniz başlamışsınız sanırım
Bende hasan bey ile başladım.ne zaman transfer olacaksınız. Yaş kaç bu arada. Ve kaç ta ne yumurta toplandı canım.Merhaba kızlar.. antalya ivf rapor kabul etmiyor artık.. ben de ivf'ye gidiyorm hasan beyeşuan rahim dinlendirmedeyim.. yarın geçici menepoz iğnesi kullanıcam..
20 kasım transfer günüm daha çok varBende hasan bey ile başladım.ne zaman transfer olacaksınız. Yaş kaç bu arada. Ve kaç ta ne yumurta toplandı canım.
cok guzel haber hayirli olsun cnm masallah bundan sonrasi saglikli ilerlesin insMerhaba bnde ivfde tedavi oldum 26 eylulde transfer oldu. Pozitifi gecen hafta gorduk allahin izniyle. Kemal beydi doktorum ama ordaki tum doktorlar katkida bulundu. Cunku kemal bey sadece opuya ve transfere giriyor.
24 yaşındayım. Yumurta takibindeyimm şuanda. Pazartesi kontrole gdicez ins. Eğer olumlu olursa çatlatma yapılacak. İlk denemem.20 kasım transfer günüm daha çok varkasımda 28 yaşına gircem. 26 yumurta vardı 23 tanesi toplandı ve 5tane 5.gün embriyosu donduruldu..
Siz hangi aşamadasınız? Yaş kaç? Ilk deneme mi?