Herkese Merhaba;
Şimdi daha önceki konuşmaları tekrar okuyunca yanlış anlaşılan bir durum olduğunu anlıyorum.
Diğer arkadaşların dondurma işlemi ile anlatmak istenen çok farklı.
Dondurulmuş embriyo ile transferden bahsedilmiş aslında.Yani embriyo oluştuktan sonra transfer edilmiyor donduruluyor ve 35 gün sonra o dondurulan embriyo transfer ediliyor.Bu tüp bebekte kullanılan başarı oranını arttıdrığı düşünülen bir yöntem.Ve bu yöntem gelecek tüp bebekte kullanılmıyor evet.Fakat bu yöntem kullanılmıyor diye orada yapılan tedaviler başarısız demek değil.
Bunun haricinde tedavide kaliteli embriyo kalırsa o zaman dondurma işlemi yapılıyor bu merkezde.Yani konuşulan dondurma işlemi aslında birbirinden farklı şeyler.Ben bu merkezde tedavi gördüm ve şu an hamileyim çok şükür.
Doktorumdan yana en ufak bir endişem olmadı tedavi sürecimde.Sorun eşimden dolayıydı fakat tedaviye başlayınca aslında benim de çok iyi durumda olmadığımı anladık.İlk ay tedaviye başlatmadı doktorum.Çünkü yumurta rezervim çok iyi değildi.
İlaç takviyesiyle bir ay bekledik.Sonraki ay tedavi boyunca yumurta büyüklükleri birbirinden çok farklı gelişti.Nitekim toplanan yumurtalardan kaliteli çok az kaldı elimizde.
Burada herkesin durumu birbirinden farklı.Tedavi sürecide öyle.O yüzden bence herkes doktoruna güvenmeli.
Bu arada
@hayaller hayatlar ne durumdasın?