Ben verebilirimAntalya gelecek tüp bebek merkezi hakkında yorum alalım
Çok memnun olurum. Diğeriyle bu ay başladık antalya. BakalımBen verebilirim
Ben iki deneme yaptım orda biri negatif diğeri başarılı mekz çalılanarı ço ilgili güleyüzlü değil anck mete bey güvendim ben iyiki güvnmişimBende bu ay Gelecek tüp bebek merkezine başvurdum o yüzden orada daha önce tüp bebek yaptıran anne ve anne adaylarından yorum bekliyorum...
Arkadaşım bende baya araştırdım antalya ivf tüp bebek merkezinde başladım. Benim tercih sebebim şu oldu. Yumurta topladıktan sonra dondurup 35 gün sonra transfer yapmalarınşans oranını arttırıyomuş. Hatta çevremde uygulayıp bebek sahibi olanlar var. dün embriyo transferim oldu. Sonuç beklicem. Git konuş derim hastanelerle. Herşey nasip birazda.Arkadaşlar Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım.
2-3 gündür formda gelecekle ilgili araştırma yapıyorum.
Negatif yorumlara çok az rastladım.
Bende gelecek hafta tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum,fakat nereye olduğundan emin olamıyorum.Gelecek tüp bebek daha ağır basıyor.
leylabulut hanım siz ne yaptınız gittiniz mi?
ametist80 sizin durumunuz nedir?İnşallah her şey yolundadır.
ametist80 .!.:Arkadaşım bende baya araştırdım antalya ivf tüp bebek merkezinde başladım. Benim tercih sebebim şu oldu. Yumurta topladıktan sonra dondurup 35 gün sonra transfer yapmalarınşans oranını arttırıyomuş. Hatta çevremde uygulayıp bebek sahibi olanlar var. dün embriyo transferim oldu. Sonuç beklicem. Git konuş derim hastanelerle. Herşey nasip birazda.
Doktor adı psylaşmak setbestmi burda?C
Canim seni adina cok sevindim. Insallah güzel haberlerini de paylasirsin bizlerle.doktorun kim? Hastanedwn memnun musun? Ayrica goruslerin icin cok tsk.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere
rica ederim, faydam olduğuna sevindim. bende muayene olmuştum gelecek'te ama eşim test yaptırmadan öteki yerle görüşüp fikir değiştirdik. ben kendimi kötüsüne hazırlamak istedim, ilk denemede olmazsa ne olacak diye sordum hep. o yüzden söylediler aynı parayı tekrar ödeyeceğimi. antalya ıvf'de ben sormadan söylediler ilerde kardeş isterseniz ya da bir ihtimal ilk seferde rahimde tutunamazsa ikinci deneme için tekrar yumurta ve sperm istemeyeceğiz, dondurulmuş embriyonuzu kullanacağız falan diye.Belikov bilgilendirmen icin cok tesekkur ederim.benim icin tam zamaninda oldu bunlari ogrenmem.cunku bende geçen hafta gelecek tup bebek merkezine basladim sayilir.ben muayene oldum esimde test yaptirdi.ayrica doktor bana vitamin takviyesi verdi. Haftaya adet olunca gidecektim.fakat ben ikinci denemeyle ilgili bilgim almamistim.acikcasi benimde aklima hic gelmedi o an stresten. Eğer senin dedigin gibiyse antalya ivf ye gitmek cok daha mantikli.tekrar cok tesekkurler. Rabbim seninde tedavini pozitif sonuclandirsin insallah.
Arkadaşım bende baya araştırdım antalya ivf tüp bebek merkezinde başladım. Benim tercih sebebim şu oldu. Yumurta topladıktan sonra dondurup 35 gün sonra transfer yapmalarınşans oranını arttırıyomuş. Hatta çevremde uygulayıp bebek sahibi olanlar var. dün embriyo transferim oldu. Sonuç beklicem. Git konuş derim hastanelerle. Herşey nasip birazda.
evet bugün yaptırdım 133 çıktı murat beyden haber bekliyorum :) çok heyecanlıyım. allah murat beyden razı olsun.Ametist günaydın;
Canım ne durumdasın?Hamiş haberini bekliyorum.Test yaptırdın mı?
İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum. Mete bey dimi doktorun. Ne zaman hayırlısıyla?
Ayyy canımmmmm çokk çok sevindim yaa...Maşallah sizeİnan ki çok mutlu oldum.Bana da umut oldun.
Allah'm devamını da güzel getirsin.Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bebişini.
Tze hamiş tebrik ederim.