- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 44
Tabiki ne demek? Benle aynı durumdasın. Benim ilk tüp denemem tutmadı. Yumurta toplama işleminden 5 gün sonra transfer oldu. E rahim hazır değil. Dondurulma işleminden sonra 35. Gün konuldu bu sefer. Bu Yüzden geleceği tercih etmedim ben. DondurmaEvet canım doktorum mete bey ben ayın 11-12 si gibi gideceğim.
Rahim filmi çekilecek.Sonrasında duruma göre tedavi başlayacak inşallah.
Benim şimdiye kadar herhangi bir sorunum çıkmadı.Eşimin sperm yapısı anormal ve ileri hareketi düşük.
İlk tedavim olacak inşallah.Sen şimdi benden tecrübelisin hangi aşamalardan geçtin?ne kadar sürdü tedavi?
bilgi verirsen çok sevinirim.
Ayrıca bundan sonrası içinde paylaşımlarını bekliyorum:)
benimde senle aynıydı. Rahim filmini mutlaka anestezi ile çektir Acılı oluyomuş. Sonradında sana iğne verecek göbekten vurunman için. Sık sık kontroller başlayacak. Yumurtaları büyütecek anlayacağın. Sonra yumurtaları toplayıp Eşinden alacağı spermle birleştirecek. Sanırsam 5 gün sonra embriyoyu sana transfer edecek. Benim ilk denemem bu şekilde oldu ve tutmadı. Sana önemli bir bilgi vereyim özellikle doktoruna söle. Yumurta ile spermleri birleştirdikten sonra dondurup 1 ay senin rahmini ilaçlarla hazırlasın. Benim 11 yumurtam oldu 6 sını dondurdum. 35. Gün sonra ilaçlarla rahmimi hazırladıktan sonra transferim oldu. Ve sonuç pozitif. Unutma yumurta toplandıktan sonra 5. Gün transfer yaptırma. Bu şekilde şans oranın artıyor.Evet canım doktorum mete bey ben ayın 11-12 si gibi gideceğim.
Rahim filmi çekilecek.Sonrasında duruma göre tedavi başlayacak inşallah.
Benim şimdiye kadar herhangi bir sorunum çıkmadı.Eşimin sperm yapısı anormal ve ileri hareketi düşük.
İlk tedavim olacak inşallah.Sen şimdi benden tecrübelisin hangi aşamalardan geçtin?ne kadar sürdü tedavi?
bilgi verirsen çok sevinirim.
Ayrıca bundan sonrası içinde paylaşımlarını bekliyorum:)