Gelinlik Modelleri Antalya da oturan durumu olmayan gelin adayları gelinliğimi sizlerden birine seve sev

hilalkd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
12
0
36
Antalya
evet kızlar bekliyorum sizi gerçekten durumu olmayan ve giydikten sonra tekrardan başka bir gelin adayına verebilecek arkadaşları bekliyorum antalyada ikamet ederse gelinliği vermem daha kolay olur.

evet kızlar bekliyorum sizi gerçekten durumu olmayan ve giydikten sonra tekrardan başka bir gelin adayına verebilecek arkadaşları bekliyorum antalyada ikamet ederse gelinliği vermem daha kolay olur.

Ne kadar ince ne kadar güzel bir düşünce.Benim ihtiyacım yok evliyim ama böyle düşünüyor olmanıza çok sevindim.Sizin gibi insnalar olduğunu bilmek çook güzel

takdir ediyorum sizi çok düşüncelisiniz ihtiyacı olan yüzlerce genç arkadaşımız var umarım gerçekten ihtiyacı olan birine kısmet olur

takdir ediyorum sizi çok düşüncelisiniz ihtiyacı olan yüzlerce genç arkadaşımız var umarım gerçekten ihtiyacı olan birine kısmet olur

bende öyle umuyorum ama hala ses yok sizlerin tanıdıkları varsa sizlerde ulaşmamda yardımcı olursanız sevinirim

iyi niyetli düşünceniz için sonsuz teşekkürler gelinliğin ölçülerini öğrenmem mümkünmü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…