Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriAntalya da oturan durumu olmayan gelin adayları gelinliğimi sizlerden birine seve sev
evet kızlar bekliyorum sizi gerçekten durumu olmayan ve giydikten sonra tekrardan başka bir gelin adayına verebilecek arkadaşları bekliyorum antalyada ikamet ederse gelinliği vermem daha kolay olur.
evet kızlar bekliyorum sizi gerçekten durumu olmayan ve giydikten sonra tekrardan başka bir gelin adayına verebilecek arkadaşları bekliyorum antalyada ikamet ederse gelinliği vermem daha kolay olur.
Ne kadar ince ne kadar güzel bir düşünce.Benim ihtiyacım yok evliyim ama böyle düşünüyor olmanıza çok sevindim.Sizin gibi insnalar olduğunu bilmek çook güzel
Ne kadar ince ne kadar güzel bir düşünce.Benim ihtiyacım yok evliyim ama böyle düşünüyor olmanıza çok sevindim.Sizin gibi insnalar olduğunu bilmek çook güzel