- 6 Şubat 2011
- 107
- 0
Selam kızlar,bir yıla yakın bir süredir göğüs ameliyatım konusunda doktor araştırmalarım devam ediyordu ve bugün telefonla yaptıgım görüşme sonucu Konya'da Dr. Hakan Çepni .ye ameliyatımı olmaya karar verdim ve 23 Mayıs'a gün aldım. Ben Erzurum da oturuyorum ve tatil için 10 günlüğüne Antalya'ya gidip bu arada da operasyonumu gerçekleştirmeyi düşündük. 24 yasında bir çocuk annesiyim. Boyum 1.60 kilom 49. Minyon tipli biriyim ama buna ragmen full C veya küçük D bedene sahip olmak istiyorum ve doktorumda bu konuda elinden geleni yapıp koyabileceği en büyük silikonu yerlestirecegini söyledi. Benim aklimdaki rakam 350-400 cc göğüs dokum azda olsa var.
Ameliyat gunüm yaklaştıkça heyecan artıyor :) uzun bir yolculukla Konya'ya gideceğim için yanıma almam gereken vede dikkat etmem gereken seyler hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yarın minik göğüslerimle albüme bikac resim koyarım fikirlerinizide merak ediyorum hani :))) bu arada mentor marka high profil protez koymayı düşündüğünü söyledi doktorum. .Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsınız...
Ameliyat gunüm yaklaştıkça heyecan artıyor :) uzun bir yolculukla Konya'ya gideceğim için yanıma almam gereken vede dikkat etmem gereken seyler hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yarın minik göğüslerimle albüme bikac resim koyarım fikirlerinizide merak ediyorum hani :))) bu arada mentor marka high profil protez koymayı düşündüğünü söyledi doktorum. .Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsınız...
Son düzenleme: