Antalya da meme büyütme ameliyatı

yelizcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
107
0
Selam kızlar,bir yıla yakın bir süredir göğüs ameliyatım konusunda doktor araştırmalarım devam ediyordu ve bugün telefonla yaptıgım görüşme sonucu Konya'da Dr. Hakan Çepni .ye ameliyatımı olmaya karar verdim ve 23 Mayıs'a gün aldım. Ben Erzurum da oturuyorum ve tatil için 10 günlüğüne Antalya'ya gidip bu arada da operasyonumu gerçekleştirmeyi düşündük. 24 yasında bir çocuk annesiyim. Boyum 1.60 kilom 49. Minyon tipli biriyim ama buna ragmen full C veya küçük D bedene sahip olmak istiyorum ve doktorumda bu konuda elinden geleni yapıp koyabileceği en büyük silikonu yerlestirecegini söyledi. Benim aklimdaki rakam 350-400 cc göğüs dokum azda olsa var.
Ameliyat gunüm yaklaştıkça heyecan artıyor :) uzun bir yolculukla Konya'ya gideceğim için yanıma almam gereken vede dikkat etmem gereken seyler hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yarın minik göğüslerimle albüme bikac resim koyarım fikirlerinizide merak ediyorum hani :))) bu arada mentor marka high profil protez koymayı düşündüğünü söyledi doktorum. .Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsınız...

Son düzenleme:
ayyy atamıyormuşum mesaj.
Arkadaşlar dokturm Akın Demiralay. Gökhan İşmerkezinde... İstanbuldan geliyor haftanın iki günü antalyada.. ben bu hafta oldum ameliyatımı. çoookk memnunum... hayatımın en güzel kararıydı :)

Geçmiş olsun canım nasıl geçti anladıgım kadarıyla çok memnun kalmışsın darısı başıma.....zormu ağrıların oldum büyültme demi

Geçmiş olsun canım nasıl geçti anladıgım kadarıyla çok memnun kalmışsın darısı başıma.....zormu ağrıların oldumu

elbette ağrılı bir süreç ama 3 gün sonra pek bişi kalmıyor. max 1 hafta sonra iyisin :KK70:

Dr.koray coskunfirata meme buyutme ameliyati olan var mi?
Varsa biraz bilgi verebilirmi?ucreti nekadar?

canım ben dr.koray beyle görüştüm.fiyata 5,500 dediği için biraz pahalı geldi.ben konyada dr.hakan çepni ile görüştüm hem fiyatı uygun hemde deneyimli oldugu için kararımı bu yönde verdim.nasip olursa 23 mayıs da ameliyattım gerceklesecek.

canım ben dr.koray beyle görüştüm.fiyata 5,500 dediği için biraz pahalı geldi.ben konyada dr.hakan çepni ile görüştüm hem fiyatı uygun hemde deneyimli oldugu için kararımı bu yönde verdim.nasip olursa 23 mayıs da ameliyattım gerceklesecek.

Merhaba yelizcim,

Vermis oldugun bilgilerden dolayi tesekkur ederim.dr.koray beyin verdigi ucret universite icin mi ozel hastane icin mi?universitede daha az a mal olmasi gerrekir bu fiyat bana cok geldi...sen kaca yaptircaksin?konya bana cok uzak ki :KK43:(( senin adina cok sevindim simdiden hayirli olsun cicisler:)))

Canım Koray beyin verdigi fiyat ozel hastane için geçerli ama devlet hastanesinde ne kadara mal olur onu sormadım. Ben Dr Hakan Cepni den 2200 tl fiyat aldım. Beni en çok etkileyen şey Hakan beyin kendine olan güveni ve çok rahatlatıcı konuşması. İnş sende doktor konusunu çözersin ve cicişlerine kavuşursun :KK66:

Canım Koray beyin verdigi fiyat ozel hastane için geçerli ama devlet hastanesinde ne kadara mal olur onu sormadım. Ben Dr Hakan Cepni den 2200 tl fiyat aldım. Beni en çok etkileyen şey Hakan beyin kendine olan güveni ve çok rahatlatıcı konuşması. İnş sende doktor konusunu çözersin ve cicişlerine kavuşursun :KK66:

Canim dr. Vermis oldugu fiyat bana cok az geldi..hangi marka protez kullaniyor?anlamadigim neden arada buyuk fark var? Insallah hersey istedigin gibi olur.dr.koray bey ucmus bu fiyatlarla:KK43:(( keske antalya da daha uygun fiyata meme buyuten bi dr.olsa....:KK43:(((

Doktorum mentor marka protez kullanacak. Evet fiyat gercekten çok uygun ama bence olması gereken miktarda bu. 1200 tl protez 1000 tl de doktor alıyor. Tabi ameliyatın devlet hastanesinde olmasıda önemli. Eğer hemen olmayı düşünmüyorsan ben ameliyat sonrası resimleride koyup tecrübelerimi paylaştıktan sonra karar verirsin canım. Antalya Konya arasıda çok uzak değil hani :KK66:

Son düzenleme:
Doktorum mentor marka protez kullanacak. Evet fiyat gercekten çok uygun ama bence olması gereken miktarda bu. 1200 tl protez 1000 tl de doktor alıyor. Tabi ameliyatın devlet hastanesinde olmasıda önemli. Eğer hemen olmayı düşünmüyorsan ben ameliyat sonrası resimleride koyup tecrübelerimi paylaştıktan sonra karar verirsin canım. Antalya Konya arasıda çok uzak değil hani :KK66:

Canim tavsiyen icin saol.keske imkanim olsada konya da olsam ameliyatimi..ben tr.de yasamiyorum antalyaya gelmek bile zorken konya da hic olamam ya:KK43:((((
Fiyat coookk iyi bence hic beklemeye degmez sana bol sans diliyorum,insallah problemsiz cicislere kavusursun...fotolari bekliyorum :))) benim bu yaz a kismetse daha iki ayim var.

canım inşallah sende gönlüne göre bir doktor bulursunda sıkıntıların sona erer.tabiki ekleyecegim fotograflarımı yorumlarınızı beklerim artık:89::89:

canım antalyada ben bir kaç doktorlada görüştüm uygun fiyat verenler olmuştu hani
istersen vereyım isimlerini onlarlada görüşşşş

Canim saol hangi hastane ssk dami yoksa devlet hastanesin demi yanilmiyorsam her ikiside devlet.bide kac para istiyolar?hangi protez kulaniolar?ben onlara nasil ulasabilirim ki?mesela ameliyata karar verirsem hemen yapiolarmi?cok soru sordum demi:KK43:(( panik oldum,neyse dualarim seninle sorunsuz kavusursun insallah..foto bekliorum kesin:))))

Canim saol hangi hastane ssk dami yoksa devlet hastanesin demi yanilmiyorsam her ikiside devlet.bide kac para istiyolar?hangi protez kulaniolar?ben onlara nasil ulasabilirim ki?mesela ameliyata karar verirsem hemen yapiolarmi?cok soru sordum demi:KK43:(( panik oldum,neyse dualarim seninle sorunsuz kavusursun insallah..foto bekliorum kesin:))))

ne demek tabiki soracaksınki kafan rahatlasın devlet hastahanesınde özelden mesaj hakkım olmadıgı için tel veremiyorum ama netten araştır ben öyle buldum ve görüştüm .asım bey 4,5 özcan bey 4 civarlarında bir rakam vermişti yanılmıyorsam yani şimdiye kadar antalyada uygun fiyatlı bu doktorları tanıdım hepsı uçmuş.fakat işlerinde iyi insanlar yani.bende sordum gelsem ameliyatım ne zaman olur diye eresi güne olur diyorlar tahlil falan onlar oyalıyor.mentor marka canım kas altı sende sorunsuz kavusursun inşalllah

X