Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Antalya da keratin bakım yapan kuaför?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kafadar

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
370
214
Slm kızlar..
Var mı Antalya da keratin bakımı layıkıyla yapan bir kuaför?
Bu ikinci yaptırışım olacak Şubat ayında yaptırmıştım bi defa çok memnun kalmıştım.
Şimdi saçım bir daha istiyor farkındayım çok yıprandı..
Önerilerinizi bekliyorum.

Gecen sene dibalife kuaforde yaptirdim biraz pahali ama cok guzel oldu saclarim yalniz telefon numarasini internetten al adres olarakda yuzuncuyil tarafindan (mark antalya tarafindan )gelirken calliya girmeden dort yol agzindaki kosedeki bina adresi degismemisse ordaydi

Konyaaltı uncalıda english home mağzasının yanında mekas kuaförü tek geçerim , başka bi yerde düğünden önce yanan ve kestirmeye kıyamadığım saçlarımı mekas kuaförde mert bey kendine getirdi. keratin bakımı 3 aylık olanı . fiyatıda oldukça uygun yaptı. saçlarım süpürgeden ipeğe dönüştü yemin ederim.

Antalyada kuaför arayıp, saçına ''keratin bakım'' yerine kımyasal katkılar yükleyeceğinize, saçınızı riske atacağınıza, ''katkısız keratin'' bulun, kendiniz evde yükleyin. Muhteşem oluyor, saçlar resmen dipdiri oldu, parladı, hala etkisi devam ediyor. Ben size kullanmasını tarif edeyim isterseniz, çok kolay, bir gecede saçlarınız yeniden yapılansın. Ya da siz keratinbotox noktakom siitesinden okuyun. Üstune de argan sürün.

Kuaförlerde keratin bakım yaptıkça saçlarınız bir daha ki sefere adım adım yıpranacak ve dah a kısa sürede bakım ısteyecek. Gerçek bır bakım ıcın bence sadece Katkısız Keratin yükleyin ve görün saçlar nasıl yapılanıyor. En ölü saçlar bıle diriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…