Selam arkadaşlar.Ben yeni üyeyim.Henüz sitenin kullanımı hakkında çok bi bilgim yok.Karıştırıyorum.Öğreneceğim:))
Konu açma kısmını buldum en azından.:)Antalya da yaşıyorum.Göğüs estetiği yaptırmak istiyorum.Antalya da estetik yaptıran arkadaşların bilgi ve deneğimlerine ihtiyacım var.Yazarsanız çok sevinirim.
Selam arkadaşlar.Ben yeni üyeyim.Henüz sitenin kullanımı hakkında çok bi bilgim yok.Karıştırıyorum.Öğreneceğim:))
Konu açma kısmını buldum en azından.:)Antalya da yaşıyorum.Göğüs estetiği yaptırmak istiyorum.Antalya da estetik yaptıran arkadaşların bilgi ve deneğimlerine ihtiyacım var.Yazarsanız çok sevinirim.
bende ıspartada oldum araştırırken antalyayıda araştırmıştım sanıyorum ömer bey var ama soyadı neydi :44:
ben hatırlayınca yazarım sana baya methetmişlerdi kendisini
düşünürsen kendi doktorumuda öneririm
Merhaba Canım, aramıza hoşgeldin:)) Ben antalyada ameliyat oldum, doktor kararımdan dolayıda çok memnunum. Sana özelden yazdım
Merhaba Canım, aramıza hoşgeldin:)) Ben antalyada ameliyat oldum, doktor kararımdan dolayıda çok memnunum. Sana özelden yazdım
sorularınız olursa cevaplayabilirim.
ameliyattan önce hem devlet hastanesine hem üniversıte hastanesine hem özel hastaneye ve özel kliniğe gittim.fikir olusması acısından.ben devlet hastanesi doktorundan memnun kaldım.amelıyatımı da doktorum devlet hastanesınde yaptı.hiçbir sorun yasamadım.doktorunuza guvenınız olursa ıyı de bir cerrah bulursanız devlet yada üniversite hastanesinde de ameliyat olabilirsiniz.özellikle üniversite de ameliyat su anki degerlerin yarısı kadar