kimseden cevap gelmeyince kendi cevabımı kedim buldum :)
canım mrb asım uslu hangı hastanede acaba bırtek onun
antalya'da göğüs büyütme ameliyatı ile ilgili konuların hepsini tek tek okudum,dolayısıyla önerileriniz doğrultusunda öncelikle a-plast'a gittim arkadaşlar.
ameliyat+ hastane masrafları toplam 7.000 tl
mentor marka yuvarlak high profile protez kullanıyorlar .
Sağ ve sol göğsüm arasında herkeste olduğu gibi büyüklük farkı olduğu için birine 250 cc,diğerine 300 cc koymanın uygun olacağını belirtti doktor bey.tırtıklı protez kullanmanın iyi oolmadığını ve kapsül yapabileceğinden de bahsetti.aynı gün taburcu oluyorum ve ameliyat dren kullanılmadan yapılıyor.randevu tarihinden 4 gün sonra benı ameliyata alabileceklerini söylediler.Dr Ömer Özerdem gerçekten çok sıcakkanlı ve aklımdaki her soruya tek tek yanıt verdi,birlikte,gerçekleştirdiği operasyonların resimlerini inceledik.2 ay içinde şişliklerin çoğunlukla azalacağını,6 ay içinde de protezin göğüs yapımla tamemen uyum sağlayarak tam olarak şeklini alabilecğini söyledi.
ardından doktor asım uslu ile randevum vardı,
hastane masrafları 1.800 tl + protez ücreti 1.500 tl ... yanı toplam 3.300 tl tutuyor.
asım bey göğüs ölçümümü yaparak maksimum konulabilecek protezin 375 cc olduğunu söyledi.
ancak çok büyük istemediğimi belirttiğim için bir göğüs için 350 cc,diğeri için ise 325 cc ,
mentor marka high profile TIRTIKLI protez kullanacağını söyledi.
Neden yuvarlak protez kullanmıyoruz sorusuna ise artık yuvarlak protez kullanımının yaygın olmadığını ve yuvarlak protez kullanımının kapsül oluşumuna neden olacağını söyledi.
2 gün hastanede yatacağımı ve dren kullanacağını da belirtti.
Okuduğum pek çok olumlu yorum karşısında bu fiyat gerçekten çok cazip geldi.Doktor bey de gerçekten çok iyi ,güleryüzlü birisi.
Ancak ameliyat öncesi 2.görüşme tarihini nisan ayına,ameliyat tarihini de mayıs ayına verdi.Sürenin bu kadar uzun vadeye yayılması biraz canımı sıktı açıkcası ; çünkü antalyada yaz aylarında çekeceğim acı + giydiğim tshirt'lende füze gibi belli olan göğüsler istemiyorum. :)
İki doktorun çok farklı cc'ler ve tırtıklı-yuvarlak protez yorumları kafamı çok karıştırdı.dolayısıyla 2-3 uzman görüşü daha almak istiyorum.
Yarın Dr Hakan Demir ile randevum var,onun hakkında da genellikle olumlu yorumlar okudum.
Ardından da Mahmut Ulvi Kayalı ile görüşeceğim.
23 Şubat'ta da yaşam hastanesinde betül hanım ile randevum var.
Detaylar ve fiyat hakkındaki bilgileri tekrar yazacağım.
Bu arada eğer farklı doktor önerileriniz varsa,ya da ameliyat olmuş arkadaşlar protezler hakkında yardımcı olurlarsa çok sevinirim.