• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

Asım beyin doktorluğunu az çok tecrübe ederek öğrenmişsinizdir zaten ama ben 3 ay önce kendisine meme büyütme ameliyatı yaptırarak çok memnun kaldığımı söyleyebilirim...bu konuda detaylı bilgilendirme yaptım :) soracağın herhangi birşey olursa yardımcı olurum :KK16:
canım mrb.asım bey hangı hastanede acaba

güle kullan canım :) doktorun kimdi hatırlamıyorum ama büyüklüğünden memnun ise sorun yok :) masajı biraz sert biraz yumuşak hem ovup hemde mıncıklayarak yapıyorum..arada protezi tutup sağa sola yukarı aşağı çekarak sonrada 10 sn ortada birleştirerek yapıyorumki ayrı düşmesinler :KK9: tabiki dikiş yerlerini fazla gerip acıtmadan..benim 2 ay olmak üzere pek bir sıkıntım kalmadı ama arada kramp şeklindeki ağrılarım devam ediyor ve doktorum çok normal demişti :KK34: burada kaç cc takıldı ve yöntemin nedir?
frezyam hala aktıfsen benı eklermısın bende bugünlerde karar asamasındayım

Asım bey Antalya eğitim araştırma hastanesinde,salı Perşembe poliklinik günü ,3kasım 2014 te oldum çok ta memnunum,1500tl medikalciye ödedim protez için,1800tl de hastaneye ödedim
Canim buldum biraz once online randevu aldim sali gunu icin.ozelde doktorlarla gorustum.asim bey den memnun kalanlari okuyunca burda niye devlette olmuyorum dedim kendi kendime bakalim gorusunce neler olcak
Fiyat ta uygun olunca daha mantikli geldi bakalim anlasabilecekmiyiz

Hayırlısı olsun inşallah ,Asım bey büyük sevmiyor ama Bir hastasına 390 cc takmış ,en büyüğü o ,bana da 375 cc,o da boyum çok uzun diye ,yoksa takmazmış ,ben de bi gidicem yakın zamanda ,özledim doktorumu☺️Çok iyi bi insan nasıl sakin efendi ,içini rahatlatıyor insanın Allah Razı olsun ☺️

Hayırlısı olsun inşallah ,Asım bey büyük sevmiyor ama Bir hastasına 390 cc takmış ,en büyüğü o ,bana da 375 cc,o da boyum çok uzun diye ,yoksa takmazmış ,ben de bi gidicem yakın zamanda ,özledim doktorumu☺️Çok iyi bi insan nasıl sakin efendi ,içini rahatlatıyor insanın Allah Razı olsun ☺️
Sevindim memnun kalmana hep kas alti yapıo hrlde ben kas altina dayanamam.ustu olsun dicem bakalım. bende 174 um 390 isterim yani anca dolar

Var fotom ama en son üç aylıkken koymuştum sanırım ..
canım gorustum asım beyle.:(bes dk surmuyo görüşme devlet olunca ya.odaya bır suru ınsan gırıyo.ben alışmışım uzun uzun sorular sormaya.bıde eylüle kadar doluyum dedı :((aslında teknıgını begendım.ız kalmadan toparlama olur olur dedı gogus ucu etrafından.ama ben bu ay sonu olmak ıstıyorum.fıyatta ıyı aslında3300 oluo

Geçen yaz tesadüfen hakan beyin kapısını çaldım;:rolleyes: Hakan beye burun ve göğüs operasyonu olabilen şanslı kişilerden biriyim :KK49: Burun; yüzde çok önemli bir organ, ufak bir operasyonla bile bakışların ,gülüşün tamamen değişmesine sebep oluyor. Yüzümün kusursuz gözükmesi adına böyle bir ameliyat geçirmeye karar verdim ve tabi ki de kusursuz bir doktor seçimi adına HAKAN DEMİR diyorum sizlere :KK66: Kendisi gerçekten çok başarılı bir doktor . Estetik ameliyatları için sadece cerrahlık yetmiyor.Estetik bir bakış açısı lazım ve bu her doktorda yok maalesef ..Hakan bey çok gerçekçi bir doktor ; artı ve eksileriyle her şeyi ameliyat öncesi açıklıyor. Hangi operasyonu veya operasyonları düşünüyorsunuz bilmiyorum ama beklentilerinizi bırakıp onun estetik görüşüne ve ellerine güvenebilirsiniz :)Ameliyat sonrası ise burnumdan bir sorun yaşamadım ancak göğüslerim birden büyüyünce korktum istemeden hareketlerinizi kısıtlıyorsunuz ve göğüs uclarım bir dönem cok hassastı

.Meraba canım Bende antalyada oldum ameliyatımı doktorum Mehmet Arif Karagöz Medstar merkezde bende çok memnun kaldım düşünürsen eğer önerebilirim. Benim boy 1.60 kilo 48 idi 225 cc Mentor high profil takıldı . şu ve vaya bu cc diyemem çünkü doktor kendisi ölçüyor tamamen vücut orantını göğüs çapını falan ölçüp öle bi cc ölçüsü veriyolar .ben miyom yapıda biris olduğum için 225 cc takıldı ancak bomba gibiler maşşşalah :):KK66:
canım sen protez sonrası hamile kaldın mı

Asım bey Antalya eğitim araştırma hastanesinde,salı Perşembe poliklinik günü ,3kasım 2014 te oldum çok ta memnunum,1500tl medikalciye ödedim protez için,1800tl de hastaneye ödedim
Merhaba baya zaman geçmiş ama ne yaptınız ? Bende Asım beyle görüştüm ama çocuk düşünüyorsan bekle gerek yok falan dedi Kafamı karıştırdı.

Back
X