Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
antalya da göğüs büyütme ameliyatı
- Konu Sahibi frezyamm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım çok geçmiş olsun zor olani başarmışsın aslında bundan sonrası inşallah zamanla ıyi olur sen Nerede yaptırdın ? Ben henüz düşünme aşamasındayim yani en sıkıntılı süreçteyim kararsızlık, tedirginlik zirve yapmış durumda
Cnm ben istanbul atasehir memoriel de Ercan Karacaoglu na ameliyat oldum.cok guleryuzlu biadam.hic surat yapmadan sorularini cevapliyo.ameliyat sonrasinda dahi.ben yillarca hayalini kurmama ragmen, ameliyat gününü kararlastirdigimda senjn gibi acabalarla dolu bir hafta gecirdim.vazgecsemmi dedigim oldu.ama birkere vazgecersem bidaha cesaretimi toplayamam diye korkup gozumu kapadim ve girdim ameliyata.suan 17 gun oldu goruntumden evet cok memnunum.sadece agrilarum oluyoki bu cok normal.sert tabii hala goguslerim.yumusayacak zamanla ve masajlarla inss.aynaya baktigimda kendimi mutlu hissediyorsam şükürler olsun halime diyip.tam anlamiyla iyilesmeyi beklemem gerekiyo.bunun icinde sabir lazim.Allah sabredenlerden eylesin inss. Eger maddi manevi hazirsan cok dusunme bence guzelim.burda bi cok arkadasimiz var ve inanki hepsi bu surecten gecmistir.bende dahil.bian once ol ameliyatini hayirlisiyla ins..hersey kalbine göre olsun cnm bnm.
geçmiş olsun canım benim 1 ayım dolmak üzere 350 cc dual plan göğüs altı kesisi ile uygulandı...sen yönteminden ve ccden bahsetmemişsin...ben tam anlamıyla yan yatmaya 3 haftadan sonra başladım..ama tabiki eskiden olduğu gibi yan değil biraz daha dikkatli göğüsümün üzerine ağırlık vermeden yatıyorum..seninde dikişlerinde ve göğüsünde ağrın olmuyorsa yan yatmaya yavaştan denemelere başlayabilirsin..masajda evet senin dediğin gibi sağdan sola soldan sağa yukarıdan aşağı aşağıdan yukarıya doğru 10 defa yapıyorum...genelde masaj tekniği aynı imiş...birde göğüs çevresindeki şişlikler geçtiği zaman ve protezi daha net bir şekilde gördüğün zaman ödemlerin geçmiş demktir...beni ekleyebilirsin ayrıca fotolarımda var ...bu arada memişlerinide güle güle kullan
Frezyamm cnm sana arkadaslik istegi yolladim.kabul edebilirmisin.resim yuklemek istiyorum.ve resim yuklemek icin belli bir mesaj sayisi varmi.ben bi turlu yukleyemedim resim...
Tatlım çok teşekkürler inşallah bende en kısa zamanda kararımı vereceğim hâlâ paranoyak bir şekilde araştırmalarım sürüyorCnm ben istanbul atasehir memoriel de Ercan Karacaoglu na ameliyat oldum.cok guleryuzlu biadam.hic surat yapmadan sorularini cevapliyo.ameliyat sonrasinda dahi.ben yillarca hayalini kurmama ragmen, ameliyat gününü kararlastirdigimda senjn gibi acabalarla dolu bir hafta gecirdim.vazgecsemmi dedigim oldu.ama birkere vazgecersem bidaha cesaretimi toplayamam diye korkup gozumu kapadim ve girdim ameliyata.suan 17 gun oldu goruntumden evet cok memnunum.sadece agrilarum oluyoki bu cok normal.sert tabii hala goguslerim.yumusayacak zamanla ve masajlarla inss.aynaya baktigimda kendimi mutlu hissediyorsam şükürler olsun halime diyip.tam anlamiyla iyilesmeyi beklemem gerekiyo.bunun icinde sabir lazim.Allah sabredenlerden eylesin inss. Eger maddi manevi hazirsan cok dusunme bence guzelim.burda bi cok arkadasimiz var ve inanki hepsi bu surecten gecmistir.bende dahil.bian once ol ameliyatini hayirlisiyla ins..hersey kalbine göre olsun cnm bnm.
Sonunda ben de 10 Şubat'ta oluyorum ameliyatımı
kararın hayırlı olsun canım...bugün senin için büyük gün şimdiden geçmiş olsun
Frezyamm cnm sana arkadaslik istegi yolladim.kabul edebilirmisin.resim yuklemek istiyorum.ve resim yuklemek icin belli bir mesaj sayisi varmi.ben bi turlu yukleyemedim resim...
tamam canım kabul ediyorum....inan çok fazla bir bilgim yok...resimleri görmek için belirli mesaj sayısına ulaşman lazım sanırım ama yüklemek için fikrim yok :26:
:) umarım benimkilerde uygun olur dikkat et kendine ve cicişlerine :) yaa düşünsene bu yaz bikiniler şahane duracak üzerinde bende istiyorum yaaa
geçen yaz kullandığım bikinilerimi denedim fakat minnacık kaldı önceleri dolmuyordu bile...bu yaz benim için muhteşem olacak..inan ben hiç pişman değilim...inşallah ilerleyen zamanlarda da bu düşüncem hep sabit kalır...sende hiç tereddüt etme ve bir an önce kararını ver..yaza tamamen iyileşip bomba gibi girmek için fazla geç kalma...
kararın hayırlı olsun canım...bugün senin için büyük gün şimdiden geçmiş olsun
Simdi belkide ameliyatini oldun ve odada kendine gelmeye calisiyorsun.cook geçmiş olsun cnm.umarim cok hizli iyilesir.ve burda ameliyat olmak icin bizimle sohpet eden arkadasllarla tecrubelerini paylasirsin.cok optun cnm.kendine iyi bak.
selam kızlar. uzun zamandır giremedim.ameliyat olalı 1 ay olacak neredeyse. masaja başladım fakat galiba düzgün yapamıyorum. dr 3 hafta sonra masajımı düzgün yapıp yapmadığıma bakmak için çağırdı. sizler nasıl yapıyorsunuz. çocuk emzirir gibi meme başları acıyor, çok hassaslaştı,çamaşır bile acıtıyor.
selam kızlar. uzun zamandır giremedim.ameliyat olalı 1 ay olacak neredeyse. masaja başladım fakat galiba düzgün yapamıyorum. dr 3 hafta sonra masajımı düzgün yapıp yapmadığıma bakmak için çağırdı. sizler nasıl yapıyorsunuz. çocuk emzirir gibi meme başları acıyor, çok hassaslaştı,çamaşır bile acıtıyor.
güle kullan canım :) doktorun kimdi hatırlamıyorum ama büyüklüğünden memnun ise sorun yok :) masajı biraz sert biraz yumuşak hem ovup hemde mıncıklayarak yapıyorum..arada protezi tutup sağa sola yukarı aşağı çekarak sonrada 10 sn ortada birleştirerek yapıyorumki ayrı düşmesinler tabiki dikiş yerlerini fazla gerip acıtmadan..benim 2 ay olmak üzere pek bir sıkıntım kalmadı ama arada kramp şeklindeki ağrılarım devam ediyor ve doktorum çok normal demişti burada kaç cc takıldı ve yöntemin nedir?
güle kullan canım :) doktorun kimdi hatırlamıyorum ama büyüklüğünden memnun ise sorun yok :) masajı biraz sert biraz yumuşak hem ovup hemde mıncıklayarak yapıyorum..arada protezi tutup sağa sola yukarı aşağı çekarak sonrada 10 sn ortada birleştirerek yapıyorumki ayrı düşmesinler tabiki dikiş yerlerini fazla gerip acıtmadan..benim 2 ay olmak üzere pek bir sıkıntım kalmadı ama arada kramp şeklindeki ağrılarım devam ediyor ve doktorum çok normal demişti burada kaç cc takıldı ve yöntemin nedir?
Canim protezi nasil tutuyosun?? Eline geliyomu??
Canim protezi nasil tutuyosun?? Eline geliyomu??
canım bana doktorum protezi tutarak yani bi anlamda göğüsü komple tutarak sağa sola doğru çekerek masaj göstermişti...amaç silikonun komple oynatılması kapsül oluşmaması için çevresindeki yumuşak hareketten ziyada protezin arka kısmınıda oynatmak :) tabiki protez elime komple gelmiyor ama göğüsü tutunca gelmiş oluyor
canım bana doktorum protezi tutarak yani bi anlamda göğüsü komple tutarak sağa sola doğru çekerek masaj göstermişti...amaç silikonun komple oynatılması kapsül oluşmaması için çevresindeki yumuşak hareketten ziyada protezin arka kısmınıda oynatmak :) tabiki protez elime komple gelmiyor ama göğüsü tutunca gelmiş oluyor
Bunu ben pek beceremiyorum. Ve ben asıl amacın protezin arkası vs hareket etmesi gerektiği olduğunuda bilmiyordum. O yüzden iyice kavrayıp çevirmeye uğraşmadım pek. Şimdi senin yazını okuyunca yapmaya çalıştım ama sanki yine sadece kendi dokumu tutuyormuşum gibi geliyor
Bunu ben pek beceremiyorum. Ve ben asıl amacın protezin arkası vs hareket etmesi gerektiği olduğunuda bilmiyordum. O yüzden iyice kavrayıp çevirmeye uğraşmadım pek. Şimdi senin yazını okuyunca yapmaya çalıştım ama sanki yine sadece kendi dokumu tutuyormuşum gibi geliyor
bana doktorum o şekilde gösterdi...amaç kapsül oluşmaması için dedi..düşününce banada mantıklı geldi..avucunun tümüyle tutup kavrayınca ben oynatabiliyorum.. hatta protezin oynadığınıda hissedebiliyorum...sizler yinede doktorunuzun gösterdiği şekilde devam edin....benim protezim yuvarlak belki damla protezlerde sakıncalı olabilirde
bana doktorum o şekilde gösterdi...amaç kapsül oluşmaması için dedi..düşününce banada mantıklı geldi..avucunun tümüyle tutup kavrayınca ben oynatabiliyorum.. hatta protezin oynadığınıda hissedebiliyorum...sizler yinede doktorunuzun gösterdiği şekilde devam edin....benim protezim yuvarlak belki damla protezlerde sakıncalı olabilirde
Benimkide yuvarlak Doktorum başta söyledi Protezi tutarak yap diye ama ben zaten oynatıyorum yerinden o kadar dipten tutmazsan çok problem olmaz diye düşünmüştüm:s demekki yanlış düşünmüşüm :)) biraz daha uğraşayım bakalım :)
Benimkide yuvarlak Doktorum başta söyledi Protezi tutarak yap diye ama ben zaten oynatıyorum yerinden o kadar dipten tutmazsan çok problem olmaz diye düşünmüştüm:s demekki yanlış düşünmüşüm :)) biraz daha uğraşayım bakalım :)
uğraş canım ...doktorlarımızın dediklerine uymak lazım...avcunun içi ile tutup oynatınca protezi tuttuğunu hissedeceksin kolay gelsin
canım ben antalya da ameliyat oldum doktorumu önerebilirim, dr akın demiralay kendisiyle bir görüş istersen, memnun kalacağini düsünuyorum
merhaba ben gogus estetıgı forumlarını okurken sızın tecrubelerınızı okudum ve cesaret amaclı ekleyecegım sızı bende antalyadayım lara da oturuyorum sızınle ıletısıme gecmek ıstıyorum bı sekılde .. sırf sızınle ırtıbata gecmek ıcın uye oldum :) arkadaslık ıstegı gonderecegım umarım bana yardımcı olursnuz
antalyada göğüs büyütme ameliyatı olan varmı? bilgi ,tecrübe ve önerebileceğiniz doktor isimlerine ihtiyacım var.. çok kararsızım [/QUOTE merhaba ben gogus estetıgı forumlarını okurken sızın tecrubelerınızı okudum ve cesaret amaclı ekleyecegım sızı bende antalyadayım lara da oturuyorum sızınle ıletısıme gecmek ıstıyorum bı sekılde .. sırf sızınle ırtıbata gecmek ıcın uye oldum :) arkadaslık ıstegı gonderecegım umarım bana yardımcı olursnuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz de antalyadasiniz galiba. Bende antalyadayim ve meme estetiği için rahatsız edicem sizi. Yazmışsınız eğitim ve araştırma hastahanesinde oldum ve bende oraya gidip bi görüşeceğim . Ama sizin aldığınız memnuniyet sonuçlarını öğrenmek istiyorum . Resim vs . Gerekirse yüz yüze de görüşmek isterim sizle ben laradayim . Istediğiniz yerde bulusurz. Bilgi ve referans için sizinle görüşmek bana cesaret verecektir . Umarım yardımcı olursunuz çok sevinirim :)) bu arada mesaj atamiyorum burdan yazdım
Siz de antalyadasiniz galiba. Bende antalyadayim ve meme estetiği için rahatsız edicem sizi. Yazmışsınız eğitim ve araştırma hastahanesinde oldum ve bende oraya gidip bi görüşeceğim . Ama sizin aldığınız memnuniyet sonuçlarını öğrenmek istiyorum . Resim vs . Gerekirse yüz yüze de görüşmek isterim sizle ben laradayim . Istediğiniz yerde bulusurz. Bilgi ve referans için sizinle görüşmek bana cesaret verecektir . Umarım yardımcı olursunuz çok sevinirim :)) bu arada mesaj atamiyorum burdan yazdım
evet canım arkadaşlık isteğini kabul ettim...araştırma hastanesinde Asım Uslu ameliyatımı yaptı...süreçlerimi okumuşsıundur ben çok memnunum..doktorun ilgisi samimiyeti çok güzeldi...diğer doktorlarıda gördüm ama Asım bey bir başka idi..fotoğraflarım var bakabilirsin soracağın başka sorularda olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım