How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Antalya da Burun estetiği olan var mı?

Şimdi öylesine eski yorumlara bakıyordum daa burnundan nefes alabilmek gibi güzel bişey var mı yaa varsın saga eğri olsun ne yapalım ameliyat sonucumdan çok memnunum özünde, nefes alıyorum yahu.. Maşşallah 1 buçuk yıl oldu hiç problem yok çökme de yok Allah'a şükür artık bademciklerim de şişmiyor eskisi gibi geniz akıntım sinuzitim bitti.. Teşekkürler doktor..

Şimdi öylesine eski yorumlara bakıyordum daa burnundan nefes alabilmek gibi güzel bişey var mı yaa varsın saga eğri olsun ne yapalım ameliyat sonucumdan çok memnunum özünde, nefes alıyorum yahu.. Maşşallah 1 buçuk yıl oldu hiç problem yok çökme de yok Allah'a şükür artık bademciklerim de şişmiyor eskisi gibi geniz akıntım sinuzitim bitti.. Teşekkürler doktor..

Merhaba ne mutlu size güle güle kullanın. Doktorunuz kimdi acaba? Fotolarınız varsa paylaşırmısınız:)

Bence antalya da estetik dersen Ömer Özkan derim ben ama bu iş biraz da şans işi galiba.. Ben biraz da eşimden dolayı estetiğe girmedim sadece ucunu biraz kaldırdı doktorum en güzeli ameliyata hem Kbb hem estetik cerrah girecek

arkadaşlar gidip birkaç doktorla görüştüm hadi nural kafamda işin özü çok iyi biri kibar engin beye de gittim hiç elektrik alamadım ve şaşkınım neden okadar ciddi ve kızar gibi tavırları anlamadım bilemiyorum bana mı öyle geldi yada ben çok mu şey istiyorum bu sitede okadar memnuniyet bildirenlerin bahsettiği doktor kim neyse olmadı çok söze gerekte yok belki bana öyle geldi ama yaptığı burunlar kimse kusura bakmasın gücenmesin ama benim tarzım değil size kavis olmaz düz gider dedi ama hadi bey kavis hoş olur doğalıktan uzaklaşmazsa dedi doğallık önemli benim için hadi bey benim burnuma 3500 e yaparım dedi fiyat muhteşem ve insanlıkta var daha nolsun tabi daha kararım kesin değil yeni duydum bikaç doktor gidicem özel hastanelerede gidicem işte kimi duyarsam gidiyorum nasip ama hadi bey çok tatlı bir doktor izin günüme kadar kararım kesinleşir şekerler :)

arkadaşlar gidip birkaç doktorla görüştüm hadi nural kafamda işin özü çok iyi biri kibar engin beye de gittim hiç elektrik alamadım ve şaşkınım neden okadar ciddi ve kızar gibi tavırları anlamadım bilemiyorum bana mı öyle geldi yada ben çok mu şey istiyorum bu sitede okadar memnuniyet bildirenlerin bahsettiği doktor kim neyse olmadı çok söze gerekte yok belki bana öyle geldi ama yaptığı burunlar kimse kusura bakmasın gücenmesin ama benim tarzım değil size kavis olmaz düz gider dedi ama hadi bey kavis hoş olur doğalıktan uzaklaşmazsa dedi doğallık önemli benim için hadi bey benim burnuma 3500 e yaparım dedi fiyat muhteşem ve insanlıkta var daha nolsun tabi daha kararım kesin değil yeni duydum bikaç doktor gidicem özel hastanelerede gidicem işte kimi duyarsam gidiyorum nasip ama hadi bey çok tatlı bir doktor izin günüme kadar kararım kesinleşir şekerler :)

Hadi bey in fiyati cok iyiymis ins. Gonlunce olur gamzeben, elektrik de aldiysan ne guzel iste :) Diger doktordan baska bir arkadas da memnun kalmamıştı belli olmuyor kimisi de çok memnun... Gelişmelerini bekliyoruz ;)

maalesef o doktordan elektrik alamadım güven vermiyor bir kere yaptığı burunlarda bana hitap etmedi açıkcası ama hadi bey iyiydi isteklere cevapları ve fikir vermesi güzel ama hemen karar vermem için çok erken biraz daha araştırma iyi olur diyorum

Evet arkadaslar tamponlar alindi, o özel alçi çikarildi. Sonuçtan çok memnunum dogal tam istedigim gibi bir burun olmus. Su anda üzerinde ince bir bant var haftaya o da çikarilcak. Doktorumu öneririm.

doktorunuz kim aceba birde nekadara yaptırdınız resminizi ekleyebilir misiniz.

Gamzeben merhaba naptin ameliyat isini.hadi bey ameliyat oldunmu

Bayanlar bu sitede gökhan özerdemin ameliyatları çok övülüyor açıkcası çok araştırdım ve bu doktorda nerdeyse ikna oldum, randevu talebinde bulundum,dilerseniz sizde inceleyin.

Bayanlar bu sitede gökhan özerdemin ameliyatları çok övülüyor açıkcası çok araştırdım ve bu doktorda nerdeyse ikna oldum, randevu talebinde bulundum,dilerseniz sizde inceleyin.

kesinlikle burun konusunda hadi nural diyorum
ben ve arkadaşım 2 ayrı doktora olduk biri sizin bahsettiğiniz kişiye benim burnumda ciddi anlamda tekrar ameliyat olmamı gerektiricek kadar sıkıntı oluştu ama hadi beyin yaptığı ameliyat çoook başarılı :34: kesilikle iyi tercih yap...bunun için sana ikimizinde fotolarını atarım amelşyat olmadıysan...

Merhaba Arkadaşlar :) Ben siteye yeni katıldım Antalya'da yaşıyorum ve estetik operasyon ile burnumu yaptırmak istiyorum ama bu o kadar zor bir karar ki inanın kurdeşen döktüm lütfen bana yardım edin... DR. Akın Demiralay a burnunu yaptıran var mı ???

kesinlikle burun konusunda hadi nural diyorum
ben ve arkadaşım 2 ayrı doktora olduk biri sizin bahsettiğiniz kişiye benim burnumda ciddi anlamda tekrar ameliyat olmamı gerektiricek kadar sıkıntı oluştu ama hadi beyin yaptığı ameliyat çoook başarılı :KK34: kesilikle iyi tercih yap...bunun için sana ikimizinde fotolarını atarım amelşyat olmadıysan...
Atabilir misin

Back