How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Antalya da Burun estetiği olan var mı?

Özerdem kardeşler ne kadar fiyat verdi..? Ahmet Karacalar 7500 tl dedi ama toplu operasyonlarda %20 gibi indirim yapacakmış

Merhaba arkadaslar,

Forumda bir arakadas dr.omer ve gokhan ozerdem kardeslere meme buyutme-burun olmustu takip ederseniz belki bulursunuz..bende meme buyutme olmak icin dr.arastirirken dr.buldum meme fiyatini 5000 tl demisti bi arkadas burunu bilmiorum..

ben şubat ayında burun estetiği yaptırdım.şuan herşey çok güzel oldu. ifadem biraz değişti ama ben çok memnunum eskisinden daha güzel olduğu kesin. Doktorum çok değerli Doç.Dr Ömer ÖZKAN.Bence alanında 1 numara.Herkese tavsiye ederim.:)

ben şubat ayında burun estetiği yaptırdım.şuan herşey çok güzel oldu. ifadem biraz değişti ama ben çok memnunum eskisinden daha güzel olduğu kesin. Doktorum çok değerli Doç.Dr Ömer ÖZKAN.Bence alanında 1 numara.Herkese tavsiye ederim.:)

merhaba, bi arkadaşım daha dr.ömer özkanı tavsiye etmişti. acaba nekadara yaptırrdığınızı öğrenebilirmiyim, teşekkürler...

merhaba bende burun ameliyatı olmayı dusunuyorum burnumda kemik fazlam var:) ve kemer var. antalyada arastırdım ve a-plast estetik ve plastık cerrahi uzmanı DOÇ. DR. ÖMER R. ÖZERDEM ve OP. DR. GÖKHAN ÖZERDEM var. ben gökhan özerdemle görusmem var.medikal park hastanesinde bakalım sonuc ne olucak. görusmeden sonra daha net karar verebilirim.fiyat konusunda bi bilgim yok bilgisi olan birisi varsa yard.olursa sevinirim,,,

slm cnm özerdem kardeşlere bende amelliyat olmk istiyorum sen oldunmu acaba bana bilgi verirmisin fiyat konusunda

rinoplasti canim
bende esimden gizli ablamla birlikte yaptiracagim ve max 2 haftam var benim
yani sen 1 ayda gizleyemiyeceksen ben yandim :)))
merak etme bence 1 aya morariklik falan kalmadigina gore anlamazlar
sadece ameliyatta bir sorun cikarda burnun cokerse (allah korusun) anlarlar
ooofff ya dedigin gibi ne zor is bu karar vermesi
antalyada kucuk yer ya daha bizor tecrubeli doktor bulmasi oofffff
canimcim haber alirsan benide bilgilendir lutfen

slm gevens acaba antalyada estetik oldunmu?

Merhaba herkese
ben simdiye kadar kimseden bir cevap alamadigim icin birde sansimi yeni bir baslik acarak denemek istedim
aranizda hic antalyada burun ameliyati olmus yada olacak olan var mi?

yardimm!!!!! imdat!!!!!
hihoyyythihoyyyt

cnm slm burun estetiği oldunmu?

merhabalar bende araştırma yapıyorum. burun ile aynı anda göğüs silikon büyütme istiyorum sanırım yaparlar ikisinide. randevu alacam yakında onlardan. iki ameliyatı aynı anda olunca indirim yapıyorlar dedi tel açtığımda sekreterleri. web sayları çok güzel form doldurup göndermeyide düşünüyorum. bir yerde bir arkadaş hemen geri döndüklerini söyledi sorusuna. Ne gökhan özerdem ne de doçent ömer özerdem hakkında kötü birşey duymadım.

Ben de çarşamba günü gidip özerdemlere görüşmeyi düşünüyorum bakalım.

merhabalar sizde benim gibi yaşadığı şehirde ameliyat olmak isteyenlerdensiniz herlde bizi haberdar edersiniiz artıkk gelişmelerdenn antalyadan kolay kolay ses gelmiyorda ömer özkan ile görüşme imkanınız oldumu aacaba ben gökhan beyle görüştümm fakat orta yolu bulamadık güven vermedii bana...

Ben de çarşamba günü gidip özerdemlere görüşmeyi düşünüyorum bakalım.

merhabalar sizde benim gibi yaşadığı şehirde ameliyat olmak isteyenlerdensiniz herlde bizi haberdar edersiniiz artıkk gelişmelerdenn antalyadan kolay kolay ses gelmiyorda ömer özkan ile görüşme imkanınız oldumu aacaba ben gökhan beyle görüştümm fakat orta yolu bulamadık güven vermedii bana...

Onlara gitmedim Bülent Ağırdır ile görüştüm Memorial de bakıyor.Önce sinüzitimi halletmem gerekliymiş 10 gün sonra yine gidicem çok mülayim güleryüzlü bir doktor bakalım ne diyecek ona göre yazarım sonucları.

Kızlar, ben internette biraz araştırdıktan sonra estetik cerrahların burun fonksiyonuna pek de dikkat etmediğini ve bir çok arkadaşın ameliyat sonrası burun tıkanıklığı problemi yaşadığını öğrendim. Bu nedenle çok titiz davrandım. Araştırmalarım sonucu KBB Uzmanı Doç. Mustafa Deniz Yılmaz'a ulaştım. Kendisi kafamdaki bütün sorular konusunda beni aydınlattı. Ameliyat sonucu da beklentilerimin de üstünde oldu. Çok memnunum.

bence de çok haklısın...plastik cerrahisinden anlayan bir kbb cı olmalı......
dr deniz yılmaz sanırım devlette....antalya eğitim ve araştırma hastanesi yazıyo.........seninkini devlet mi karşıladı.....ben netten baktım dr un eğitimi iyi...kendiside iyi birine benziyo....kafama yattı gibi.....benimde sorunlu bir burnum var.....nefes alamıyorum.....

Back