Antalya da Burun estetiği olan var mı?

Özerdem kardeşler ne kadar fiyat verdi..? Ahmet Karacalar 7500 tl dedi ama toplu operasyonlarda %20 gibi indirim yapacakmış

Merhaba arkadaslar,

Forumda bir arakadas dr.omer ve gokhan ozerdem kardeslere meme buyutme-burun olmustu takip ederseniz belki bulursunuz..bende meme buyutme olmak icin dr.arastirirken dr.buldum meme fiyatini 5000 tl demisti bi arkadas burunu bilmiorum..

ben şubat ayında burun estetiği yaptırdım.şuan herşey çok güzel oldu. ifadem biraz değişti ama ben çok memnunum eskisinden daha güzel olduğu kesin. Doktorum çok değerli Doç.Dr Ömer ÖZKAN.Bence alanında 1 numara.Herkese tavsiye ederim.:)

merhaba, bi arkadaşım daha dr.ömer özkanı tavsiye etmişti. acaba nekadara yaptırrdığınızı öğrenebilirmiyim, teşekkürler...

slm cnm özerdem kardeşlere bende amelliyat olmk istiyorum sen oldunmu acaba bana bilgi verirmisin fiyat konusunda

Merhaba herkese
ben simdiye kadar kimseden bir cevap alamadigim icin birde sansimi yeni bir baslik acarak denemek istedim
aranizda hic antalyada burun ameliyati olmus yada olacak olan var mi?

yardimm!!!!! imdat!!!!!
hihoyyythihoyyyt

cnm slm burun estetiği oldunmu?

merhabalar bende araştırma yapıyorum. burun ile aynı anda göğüs silikon büyütme istiyorum sanırım yaparlar ikisinide. randevu alacam yakında onlardan. iki ameliyatı aynı anda olunca indirim yapıyorlar dedi tel açtığımda sekreterleri. web sayları çok güzel form doldurup göndermeyide düşünüyorum. bir yerde bir arkadaş hemen geri döndüklerini söyledi sorusuna. Ne gökhan özerdem ne de doçent ömer özerdem hakkında kötü birşey duymadım.

bence de çok haklısın...plastik cerrahisinden anlayan bir kbb cı olmalı......
dr deniz yılmaz sanırım devlette....antalya eğitim ve araştırma hastanesi yazıyo.........seninkini devlet mi karşıladı.....ben netten baktım dr un eğitimi iyi...kendiside iyi birine benziyo....kafama yattı gibi.....benimde sorunlu bir burnum var.....nefes alamıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…