Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size sadece şunu söyleyebilirimm ben Gökhan ve Ömer Özerdem kardeşlere yaptırdım burnumu. Bugün tam 1 ay oldu kii daha çok erken olmasına rağmenn çevremdeki herkes inanılmaz beğeniyor. Morluk da kalmıyoo şişlik de. Çünkü işlerini çok güzel yapıyorlar. Ben inanılmaz memnunum. Sana Antalya ya gelip görüşmeni tavsiye ederim çünkü o zaman kafanda kesinlikle soru
işareti kalmaz. Sonuçta ameliyat doktoruna güvenmek ile de çok ilgili. Ben tam güvenle girdim ameliyata şu an da çok mutluyumm çünkü çok güzell bir çalışma oldu. Yakın çevremde olan ve burun estetiği yaptıran arkadaşlarım bile aynı şeyi söylüyorlarrr:)))
Kızlar, ben internette biraz araştırdıktan sonra estetik cerrahların burun fonksiyonuna pek de dikkat etmediğini ve bir çok arkadaşın ameliyat sonrası burun tıkanıklığı problemi yaşadığını öğrendim. Bu nedenle çok titiz davrandım. Araştırmalarım sonucu KBB Uzmanı Doç. Mustafa Deniz Yılmaz'a ulaştım. Kendisi kafamdaki bütün sorular konusunda beni aydınlattı. Ameliyat sonucu da beklentilerimin de üstünde oldu. Çok memnunum.
Size sadece şunu söyleyebilirimm ben Gökhan ve Ömer Özerdem kardeşlere yaptırdım burnumu. Bugün tam 1 ay oldu kii daha çok erken olmasına rağmenn çevremdeki herkes inanılmaz beğeniyor. Morluk da kalmıyoo şişlik de. Çünkü işlerini çok güzel yapıyorlar. Ben inanılmaz memnunum. Sana Antalya ya gelip görüşmeni tavsiye ederim çünkü o zaman kafanda kesinlikle soru
işareti kalmaz. Sonuçta ameliyat doktoruna güvenmek ile de çok ilgili. Ben tam güvenle girdim ameliyata şu an da çok mutluyumm çünkü çok güzell bir çalışma oldu. Yakın çevremde olan ve burun estetiği yaptıran arkadaşlarım bile aynı şeyi söylüyorlarrr:)))
ben özerdem kardeşlere oldum öneririm[/QU
ne zaman oldunuz acaba,diğer arkadaşların dediği gibi morluklar kısa sürede geçiyormu? fiyat hakkında bilgi verirseniz çok sevinirm. bende olmak istiyorum ama çok korkuyorum açıkçası. arkadaşlarımın burnu çok kötü oldu, hiç estetik gibi durmuyor (onlar adana da ameliyat olmuşlardı). çok ağrılı ve kötü dönem geçirdi iki arkadaşımda, açıkçası değmedide çünkü yüzlerine yakışmadı ve çok zorlu iyileşme süreci oldu( özerdem kardeşler derken ameliyatı hangisi yapıyor acaba. size de hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun diyelim :):26::26: