Ansiyete(Endişe bozukluğu) Olanlar buraya

kızlar kusura bakmayın biri derdine dermen bulmaya topigi actı ben patladım:teselli:

kizlar aslinda butun bu soylediklerinize halk dilinde "vesvese" deniyor biliyorsunuz. madem inanc yonunuz kuvvetli kendinizi bolca duaya verin. seytanin vesvesesine karsi okunacak bir suru dua var. unutmayin hersey Allahtan, kendinizi teslim ederseniz dusunmek zorunda kalmazsiniz. eminim soylemesi yapmasindan kolaydir. sizin icin dua edicem arkadaslar umarim kurtulursunuz en kisa zamanda...

evet canım vesvese zaten ilk doktora gittigmde abdest alırken besmele cekiyomuyum unutuyorum dedim kadın dayadı ilacı bana ama galiba inancımda zayıflık var ondan bu vesveselere kapılıyorum ben.iki gündür namaz kılıyorum yine başladı işte

:Saruboceq:Allah razıı olsunn canımm duaların için aminnn
Evet canım aynen söylediklerien katılıyorumm...Kendime dini kitaplar aldımm ...evdeki kitaplarıı araştırdım.annemdeki kitaplarıda ve nettenn sayısızz dualar buldumm..RUH SAĞLIGI İÇİN--VESVESE-TAKINTI-KORKULAR içinn.Rabbim bunlar için bizee şifalı ayetlerr indirmişş.Hepsini topladımm inanınn arkalı önlü fotokobi kagıdında 10 sayfa dua yazdım ve yapıyorum.şİMDİ adetliyim diye ara verdim.Namaz ve bu şifalı dualar sayesinde allhım herşeyin şifasını verir:Saruboceq:
ben de aynen bundan bahsediyordum.. siz zaten farkindasiniz.. Allah yardimciniz olsun:1hug:
Sğolasın canımm :)Şeniz:Saruboceq:
bide ne zmaan namaza başlasam oluyo vesvese bendeki yaa
kötükedihüsoklava:Piss şeytann .Lanett olasıı şeytanın vesveseeriii iştee canımm.Benimde genelde namazda geliyor bu düşüncelerr.Annem hep der sakin ol kızım:)onlar şeytanın sözleriii senin düşüncelerin değill.Korkma allaha emantizzz

Ayy güleyimmmi ağlayayımmıı .Aynı ben:1rolleyes:Bende abdest alırken acaba elimi fazlamı yıkadım şuramı azmı ıslattım yıkanmadımıı.Hepp şeytan vesvesesii işte :)uyuz peşimizi bırakmıyorÇok üzgünüm çoook
Canım namaza devam ettt görüceksinkii faydasınıı görüceksinnn.:)
5 vakit kılıyorum huzurluyumhihoyyyt
:

Müziğii son sess açççç bağıra bağıra şarkıı söyleme zamanı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:teytey:

canım sevinsemmi üzülsemmi bende bilemedim benim gibi biri daha varmış.sen ne güzel aşmışsın ama ben namaz kılınca ferahlıyo insan filan diyorlarya bunu anlayamıyorum günlük işlerimi düşünüyorum hızlı hızlı okuyorum ne zmana bitcek diye düşünürken buluyorum kendimi ama sonra diyorum yaptıklarımdan soorumluyum düşündüklerimden degil.ama sonra günaha giriyorum diye her seferinde namazı bırakıyorum.

bu cok normal canim, seytan seni bu sekilde ibadetini sorgulayip ondan seni sogutmaya calisiyor. bunlar aklina geldiginde namazda olsan bile kendini telkin etmeye devam et. Pis seytan uymuycam sana de ve namaz esnasinda dualarini kendi duyabilecegin fisiltida oku ki onlari duyarken aklin baska seye daha az gider. bir de sunu dusun; butun bunlara ragmen namazini kilmaya devam etmek mi iyidir? yoksa sirf iyi kilamiyorum diye tamamen birakmak mi? seytanin oyununa gelme sakin:1hug:

bencede canım şeytan insanı en gafil zamanında avlıyor tabiki içinde olduğumuz bu durum korkaklık yani namaz dinin direği ve unutma şeytan imanı sağlam insanla uğraşır bana bazen öyle vesveseler veriyorki insanın aklına dinden çıktımmı diyor unutma canım kalpten geçenden sorumlu değiliz dile vurmadıkça birde düşün bak namazı bırakınca sıkıntıların gidiyo dimi tabi şeytan işini halletmiş sevabına engel olmuş neden senle uğraşsınki sen namaza devam tam kalbinle Allaha yönel rabbim huzur verir inşallah

bendede var bu korkaklık hali herşeyden korkarım bende kendimi tansiyon için heba ettim sırf onun korkusundan şubat ayında çok sinirlenmiştim tansiyonum çok çıkmıştı sonra geçti ama şu geçtiğimiz ay birden bire nabzım hafif atarkene birden panik yaptım tansyon çıkcak diye tabi tavan yaptı 18 e çıktı 27 yaşındayım tabi acile bir titreme nabız yüksekliği var doktor sakinleştirici dil altı verdi yolladı sonra kardiolojiye gittim tüm tahliller eco ekg böbrekler tarandı tansyon hakkında bi bulgu yok sapasağlamım biraz rahatladım eve geldim mide başladı gaz fenalık hissi kalbe baskı hafif ara ara kalp ağrısı nedensiz korku hali eşim kaç gündür helak oldu benle hergün başka doktora herşey normal psikolojikmiş heralde bende bir daha diyemiyorum doktor diye utanıyorum artık birtek midem için gitcem gerçi ondanda bişe çıkmıcak sinirsel dicek ama gerçi midem çok kötüya belkide herşeyi midem yapıyo ilk ordan başlıyo gaz çarpıntı gerisini ben korkudan zıplatıyorum zaten allah şifa versin hepimize

Evett canım aynıı söylediğin şikayetlerden acile gittim hepsi psikolojik ehuehufisfisfisCanım bendede öyle ilk miğdede hazımsızlıkla başlıyor gazz sonra gaz boğaza düğümleniyorrr boğulcak gibi olunca insan panikliyor panikleyincede vücütt :)yeniliyorrr.
Ben miğdem kötü oluncaa gazım olunca kendimi iyi edicekk yöntemler buldumm :):asigim:ilki maden suyu diğeride sarıkantoron otuu .sarıkantoron depresyon penik atak anksiyete bopzuklugu haricinde miğde şikayetlerii içinde etkili:1rolleyes:

canımya valla bunaldım napcam bilmiyorum burdada pisikoloğa gidemessin deli gözünle bakıyolar insana birine dert yansan hemen insan kendi doktoru kendi olcak diyorlar insanın sendede olsunda gör diyesi geliyo ama ben allahtan korkarım allah düşmanımın başına vermesin böyle bişe eskidende olurdu bende böyle şeyler kendimi çok korkuturum salak gibi sonra korkudan geberirim her defasında atlattım allahA şükür ama şöyle bişede var bilmiyosun neyin olduğunu çabuk atlatıyosun daha yeni öğrendim ansiyete bozukluğunu tabi araştırıncada insAN daha kötü ümitsizliğe kapılıyo buda geçicek allahın izniyle vardır bundada bir hayır

melisa içtim ama banamısın demiyo sarı kantoronu sademi içiyorsun canım ama sendede devamlı hazımsızlık problemi varmı bende 1 aydır hiç bırakmıyo yakamı ondan endişem acaba sorun midemdemi psikolojimdemi ayyyy mevlam kurtarsın beni ve benim gibi olan herkezi

Rabbim KİMSEYE BU RAHATSIZLIĞI YAŞATMASINN :Saruboceq:Allahım sen bizlere yardım ett ...sabır ver....şifalar ver:Saruboceq::Saruboceq:

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mitum-kalbimizle.html

kizlar eger dualarinizi katmerlemek isterseniz sizi de dua zincirimize bekleriz. belki hep beraber sifa oluruz dertlerinize. gonderdigim konuyu bir ziyaret edin. her sali, dua listesi yapilir ve her persembe gecesi mumkunse ayni saatte deilse kisiye en uygun vakitte dualar okunur. bircok kisinin duasi kabul oldu simdiye kadar elhamdulillah. bu gece yine dua gecemiz. haftaya sizleri de bekleriz... sevgiler....

senağlamasenağlamaAllah senden razı olsun canım en kısa zamanda gelicem o topiğeee..evime döneyimm o zaman:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…