- Konu Sahibi gizemsayin
-
arkadaşlar bugün psiklağa gittim ansiyete teşhisi koyduve bana ilaç verdi umarım bu sıkıntılarım biraz önce geçer ailemi özellikle babamı kaybetme korkusu sürekli kötü şeyler olacak düşüncesi beni yiyip bitirio bununla savaşan biraz da ii olnalar varsa paylaşılırsa sevinirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hihoyyytSakin ol canım relaxxxxx.Hiçbirşey olmaz bebeişinnlee mutluu günler seni bekliyorrrrr...Bana kadın doğum dr şu sözü söyledi geçenlerde.Senin bebeğin olduğunda hiçbirşeyin kalmıcakkk:)Çünkü vücudunu dinlemeye düşünmeye vaktin olmucak dedi:lepi::1rolleyes:ya bendede var önce okb dediler sonra panik bozukluk panik atak anksiyete bozuklugu her doktor bişey dedi gerçi hepsi birbiriyle baglantılı ama 6 ay ilaç kullandım 1 ay oldu bırakalı şuanda hamileyim ilaçta kullanamaam kullanmakta istemeeeeeeeeeeeeeeeeemmm.ilk başlarda ölücem sandım o ilaçlar yüzünden.veeee bugün başladı kendimi cok sıktıgımda bişeyi cok düşündügümde bi de namaza başladıgımda oluyo.şuan kalbim sızlıyor ve kafammda bi basınc var sanki kötü bişeyler olcak gibime geliyor şuan bagırmak içimdeki herşeyi haykırmak rahatlamak istiyorum eşime dedim şimdi dışarı cıkaracak ama nefret ediyorum artık bu durumdan ara ara geliyo soldan soldan geliyorlar(((((
canım uzatmışım ne demek çok ii olmuş :) bende ilaca başlamak konusunda tereddüt ettim ama başlamaktan başka çarem yoktu bide bende böle fiziksel rahatsızlıklar olmuo kalp çarpıntısı dışında mğder bulantısı falan yok ama düşünceler beymimi kemirioosenağlama
canım sen iyi şeyler düşünmeye çalış ya bak bebeişinde olcakmış :) yani ilacı işe yarmıomu cnm ya bu hastalığa banada 6 ay kullan etkisini gömreceksin dediler desenağlama
birden kalbim durucak sanıyorum nabzımı yokluyorum devamlı sanki atmasa ne yapabilecksem iş olsun.kalbim şuan atmıyo sanki ve bikacsaniye sonra bogazıma dogru bi atış oluyor.ve kafam rahat degilyaa acıkcası bişey düşünmeden her dkk gülmek eglenmek nerde ogünler.herşey yolunda gittgi zaman dahada cok korkuyorum herşey yolunda işte şimdi kötü bişey olcak diyorum
aynen kuzum ya herşey yolundayken dahada korkuorum ya gülüorum ama biişi olcak birazdan falan Çok üzgünüm çoook yanlız bendekiler hep düşüncede oluo öle fiziksel şeyler yok acaba ilerlemedim, benim ki daha okadar
ya canım ilacı zaten bana durdukyere vermişerdi1 kez kullandım ikinci gün kalbim carpmaya gözüm kararmaya başladı ve ölüyorum sandım eşime hakkını helal et ben gidiyorum demiştim.o günden belli eve girememiştim evde olduya evden korktum eve girince olacak sanıyodum.iyi bi gün gecirsem bu seferde bişey olcak işte bugun iyiydim demeye başlamıştım.ilacın dozunu yarım mg azaltsak yada yükseltsek 1 hafta 10 gün kendime gelemiyodum.ama 3 ay filan gecince melek gibi olmuştum eskiden sinirli hiçbişeyden memnun olmayan her sözün altında bişey arayan,insanların her lafına alınan kişi gitmiş hiç bi lafın altından bişey cıkarmayan ,insanları oldugu gibi kabul eden saf saf ortalıkta gezen biri olmuştum.hatta cocukseslerine gelemezdim artık hiç sesim cıkmıyordu yeni evliyim evimde kırıp döksünler gülüp geciyodum millet bitek selinayda rahat ediyoruz diyorlardı.ama ilacı bıraktım yine eskiye döndüm.anlıcn ilaç uyuşturucu gibi o an kafa yapıyo galiba sonrası yine aynı inanmıyorum ben ilaca filan
balsuratcığım sen bu duruma karşı koymayı kafana koymuşsunalkisalkisalkis çok güzel bi durum umarım bende yapabilirimmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?