• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anormal kanama!!!!

nildem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
12
3
86
Adıyaman
:nazar:
merhaba arkadaşlar, 13 ock tarihinde sezaryan doğum yptım ve yaklaşık 50 gün boyunca da kanamam oldu ve bitti. daha düne kadar da herhangi bir kanamam yada akıntım olmamıştı fakat dünden beri kahverengi bir sıvı geliyor her tuvalete çıktığımda. adet kanaması gibi değil aslında herhangi bir ağrım falan da yok ama ne olduğunu anlayamadım. doğumdan sonr adet kanamasının bu kadar erken olması mümkün mü? adet kanamsı ilk bu şekilde mi oluyor? yada bu adet kanaması değilse sizce ne olabilir? bu durumla karşılasanınız oldu mu?

40'ınız çıktıktan sonra vajinal muayene olduysanız sorun yok yani rahime bakıp herhangi bir sorun var mı diye bakıyorlar. siz doktorunuza danışın.

canım bende ağustosta doğum yapmıştım sezeryanla.benim kanamamda 3-3.5 ay falan sürdü.doktor kontrolünde hiç birşey çıkmadı.doktorum emzirdiğim için emzirme hormonlarımın ,kadınlık hormonlarımdan fazla çalıştığını bu nedenle kanamamın kesilmediğini söylemişti.bir ilaç verdi 21 gün kullandım.sonra bitince tekrar adet oldum.sonrada düzeldi.ama seninki ne sebepledir bilemem bir doktora görün istersen...........

Back