anonim siteden birine aşık oldum

neararimnesorarim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
37
8
8
28
Linçlere hazırım. Sadece içimi döküp rahatlamak istiyorum. Yaptığım şey kendi içime de sinmiyor ama büyük konuşmamak gerekiyormuş bunu görmüş oldum. Bir anonim siteden bir çocukla konuşmaya başladım. Sıkıntılı bir ilişkim vardı. Bitme aşamasındaydı. Bana karşı çok ilgisizdi. Çok senedir beraberdik. Erasmusa giderken de bana ben orda istediğim gibi takılacağım sen de beni salak gibi bekleme burda demişti. Konuşuyorduk, mesajlaşıyorduk ama dönmediği her mesajda acaba şu an napıyor düşüncesi beni çok yıpratıyordu. O ara bu anon siteyi indirdim. Ordan biriyle konuşmaya başladık. Oralarda ortam biraz kötü biliyorsunuzdur. Bu çocuk bana hiç öyle davranmadı. Gayet seviyeliydi, saygısız hiçbir şeyi yoktu. Nerdeyse her gün konuşmaya başladık. Beni beğenmesi, ilgilenmesi hoşuma gitmeye başladı. Sohbet başka yerlere kaymadı mı hiç diyeceksiniz. Evet kaydı ama ben istedim. Ben yolladım fotoğraf, ben olmasını istedim. Seksting bana iyi gelmeye başladı. Konu buraya girmeye başlayınca bile arkadaşlığımız bozulmadı. 5 ay falan konuştuk. Önce telegram, sonra insta, sonra wp. Sosyal medyalarımızı aldık zamanla. Bir gün Antalyaya tatile gitmiştim. Beni görmek istediğini söyledi. İstersem yola çıkacağını söyledi. İstedim. Geldi. Yüzyüze de çok güzel bir sohbetimiz oldu. Eğlendik, güldük. Ertesi gün yine beraberdik. Alkol aldık beraber. Hem yakınlaşmak istedim, hem istemedim. Tereddütlerim vardı. Öpüştük başka bir şey olmadı. Ara ara konuşmaya devam ettik. Beni yaşadığı yere çağırdı. Evinde kaldım. İlk kez o zaman beraber olduk. O kadar nazikti ki. Bana çok güzel bir gece yaşattı. Sonra o bana geldi, ben ona. Erkek arkadaşım ilk zamanlar aklıma hiç gelmedi. Hatta bunu hak ettiğini düşünüyordum. Ama sonradan kendimi kötü hissetmeye başladım. Bitirmem gerekiyordu. Bitirdim. Çok üzüldü. Ayrılmak istemediğini söyledi. Türkiyeye geldi o hafta sonu. Beraber olamadım onunla. Hissedicek gibi bir hisse kapıldım. Zor da olsa kabullenip döndü.

Biz bu anondaki çocukla ilişkiye başladık. Arkadaşlarımla takılmam, tatile çıkmam ona çok batıyordu. Sürekli tartışıyorduk. Hep bir kısıtlama çabası vardı. Bir kere arkadaşımın doğum gününü kutladık kızlı erkekli alkol aldım. Bana o çocukla si….. mi dedi. Ne saçmalıyorsun, güvenmiyor musun bana deyince de erkek arkadaşın varken bana do…….dun sana nasıl güveneyim dedi. Çok kırıldım. Soğudum birden. Hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Çok şey paylaştım kısa zamanda ama bana bu şekilde davranmasına katlanamıyorum. Çok bunaldım. Bu anlattığım sadece bir olay. Daha bir sürü var. Söylüyor söyleyeceğini sonra özür diliyor. Pişmanım, kıskandım. Kısır bir döngü sürekli. Yardımınıza ihtiyacım var

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu dedikten sonra devam mı ettiniz yani?
Bir de erkek arkadaşınızı bu adamla aldatmışsınız.
Nereden başlasak elimizde kalıyor.
Neyse iyi cesaret sizdeki de. Elin tanımadığınız adamı ile aylarca yazışıp evinde kalmalar vs. Öyle kolay işler değil.
Derhal ayrılın bu adamdan. Sizi mahvediyor, daha da beter edecek.

Madem ilgisizdi, ilişki kötü gidiyordu neden ayrılmadın sevgilinden? Normalde insanlar ilişki yürümüyorsa, aşk sevgi bittiyse ayrılır sonra başkaları ile görüşmeye başlar. Zaten seviyorsa gözü başkasını görmez. Kusura bakma ama sen o dönem her ikisinide elinde tutmaya çalışmışsın. Yenisi tam anlamıyla sevgili gibi olana kadar, ondan emin olana kadar diğeri de cepte kalsın demişsin. Ehh bunu yenisi bilince de açık açık demiş onu benimle aldatıyorsan beni de başkalarıyla aldatırsın diye.
Olmaz.. Her iki içinde devam etmez ilişki. Güven duygusu yok ve yanlışlar üzerine başlamış.

Linçten ziyade şöyle ki çok fazla çarpık, abuk subuk ilişkiler. Erkek arkadaşınla ben erasmusta takılacağım dediği an bitirmeliydin. Açık ilişki yaşamaya çalıştınız sanırım bana hiç mi hiç mantıklı gelmiyor. Tamam ayrılacağım dedin sevgilinle geldi, neden sevgilinle beraber olamadığından bahsediyorsun bize? Olmaman gerekiyordu zaten. İçinde kalmış gibi söylemişsin garipsedim.
Sanalda olan sanalda kalmalı olarak düşünüyorum. Güvensizlik normal geliyor bu şekilde olan tanışmalarda.
Sana o söylediği cümle benim ağrıma gitti sen nasıl hala hayatımdan çıkaramıyorum diyorsun?
Sağlıklı bir ruh hali içerisinde olduğunu düşünmüyorum. Bence profesyonel bir yardım düşünebilirsin

Trolmusun ciddimisin fakemisin bilmiyorum kinamiycam da eğer aklını başına almak istersen önce kendine ve bedenine saygı duymayı öğren hiç mi korkmuyorsun o kadar kadın cinayeti var elin adamının evine gitmeye hAdı birşey olmadı cinsel hastalık bulaşır birşey olur neden el altında ki biri muamelesi yapıyorsun kendine neden ben değerliyim demiyorsun ? Bunlar sana ilerde ağır bir bedel olarak dönecek hiçbişey olmasa bile psikolojik yükünü kaldıramayacaksı.. şu nikah denen şey erkek için değil kadın için var test yapıyolar hastalık var mi yok mu diye?? Bu nikah kadını koruyor erkeği değil ki neden çarpık ilişkiler neden kötü kadın muamelesi göresn ? Bu nedenleri benim sana sormam degil senin kendine sorman gerekmiyor mu güzel insan ??

Bana o çocukla sikiştin mi dedi. Ne saçmalıyorsun, güvenmiyor musun bana deyince de erkek arkadaşın varken bana domalıyordun sana nasıl güveneyim dedi.
Yahu bari sansürleseydiniz. Ee erkek arkadaşınız varken bilmem nereden tanıştığınız ne idüğü belirsiz bir herifle cinsellik yaşarsanız size bu cümleleri kurar, kurar da; şu kelimeleri size karşı kullanması zaten sizi ne yerine koyduğunu özetliyor.

Herşeyin bir yolu yordamı var.uymadiginiz zaman işte üzülüyorsunuz.erkek arkadaşının, ben takılacağım bekleme ne yaparsan yap demesi normal mi? Seni aldatacagini açık açık söylemiş.sende biraz hızlı davranmışsın.2. Gün üstelik sevgilim var dersen ve adamla birlikte olursan ,o kendi yaptığını unutur,seni yerin dibine sokar.(mantıken seninle olmamalıydı çünkü sevgilin var) ama erkekler bu konuda acımasız.istemedigi kızı başından atmak.icin hemen namus konularına girerler.neyse ikisiyle de görüşme.

Şunu dedikten sonra devam mı ettiniz yani?
Tabii ki devam etmiş. Çünkü öteki
ben orda istediğim gibi takılacağım sen de beni salak gibi bekleme burda
Deyince de devam etmiş..
Kendine o kadar saygısı yok ki bundan sonra buldugu adam daha beterini dese onda da devam eder.
Ne denir ki konu sahibi...
Hiç vicdanen kötü hissetme, eski sevgilinin boynuzlamis değilsin. Zaten open relationshipteymişsiniz. Dediği gibi salak gibi beklememissiniz. Sizi kırmaya yer aramış ikinci adam.
Dehleyin,kurtulun

Siz biraz yalnız kalın, kendinizle ilgilenin sadece.. Bu şekilde yanlış ilişkilere devam edeceksiniz aksi halde..

Ülkenin hali ortadayken cesaretinizi hayran kaldım,hiç tanımadığınız bir insanla bunları yaşayabilecek kadar cesursunuz.Tamam yaşadınız diyelim ama yaptığınız zaten kabul edilemez birsey,erkek arkadaşınızı aldatmişsiniz.

Ben her şeyi geçtim, yoldan geçerken kadın doğruyorlar. Ödüm kopar yahu, evine gideceğim de beraber olacağım. Aldatmasını da geçtim, canları da değersiz.

Bari bi sabah kahvemi içseydim.Ya da spoiler verseydiniz okuyacaklarımızla ilgili.

Neyse konıya gelirsek ne yaptığın kiminle birlikte olduğun seni ilgilendirir de yani ne bekliyordun ki?

Öyle bir yerde takılan insanla ilişki yaşamak da ne bileyim. Baştan falso. Keşke orada başlayanı orada bıraksaydın. Çünkü adamın tarzı üslubu konusunda işaret olmalıydı orası.

Erkek arkadaşından da mutsuzsan güvensizsen ayrılsaydınız. Herkesle ilişiğini kes bence. Yeniden bir başlangıç yap, şu duruma düştüğüne değmez.

Ha eski sevgilisini boynuzlamamış yani. Ama konudan bağımsız şu da bir gerçek, birini boynuzlayarak bir ilişkiye başlıyorsanız, yeni başladığınız kişi günün sonunda sizi kapı eşiğinde görebilir. Çünkü boynuzlama bir yaşam stilidir, öyle sanıldığı gibi bir kerelik falan değildir. Bazı insanlar böyle yaşıyor, kabul etmek lazım. Yani böyle yaşayan birini de aklı olan kimse ömürlük hayat arkadaşı olarak seçmez. Sadece ömrün belli bir durağı olarak görülür, eğlenir, yaşar biter geçer.
Ama yok s*kiştin mi, yok domaldın mı bilmem ne diyen adam, fantezi arıyor bile olabilir benim gözümde. Sevgilisini seven adam bu kadar çirkin konuşmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…