Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları annişler ve hamişler yardım !!!!!

Konuyu gereksiz mesajlarla doldurmayalım lütfen arkadaşlar. Bazılarımız takip ediyor bilgi almak için.

kıyasta ziyade annelerin keşke almasaydım ve iyiki almışım çok işime yaradı dediği şeylere göre alışveriş yapmak istedim
ben onalrıda yine formlardan bakmıştım ama en çok yanıma kaşık ve biberon aldığım için mutluydum 3 gün sütüm gelmedi çünkü .

Acemiliğimi hoş gör ama kaşık ne için canım?
süt gelmeyince biberona alışmasın diye kaşıkla vermek gerekiyor mamayı yoksa memeyi emmek istemiyor biberon istiyor bebekler çok uyanıklar :)ama annemin yaşı var o kaşıkla veremedi bebeğim doymadı mecbur biberonla verdik biz birde ucu kaşıklı biberonlar var bunun için.

Çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmezdi.

Çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmezdi.
rica ederim bende neler bilmiyordum öğrendim ve öğreniyorum artık yaşına girecek kızım anne diyip sarılıyor için eriyor çok güzel bir duygu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.

Selam kızlar, benim 1 yaşında bir oğlum var. 2 gün önce vücudunda bazı kızarıklar ve kabarıklıklar oluştu. Telaşlandık ve doktora götürdük. Doktor alerjik bir reaksiyon olduğunu ve sebebinin giydirdiğimiz kıyafetlerden kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Artık bebeğimize cildine zarar vermeyecek giysiler almaya özen gösteriyoruz. Benim gibi annelerin de bu konusundaki görüşlerini almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hastane cıkışı setlerinin çok pahalı olanlarından almamanî tavsiye ederim cunku bebis cok cabuk buyuyor ve hemen kollari kisa gelmeye baslıyor.onun yerine daha uygun fiyatlılarindan bikac tane alın.altinı degistirirken bile kakasını yapabildiği için iç zıbın en cok kirlenen sey ve en cok ihtiyac duyulan ürün.bu yuzden setlerin icinden çıkanlar dışinda mutlaka onlardan alın.birkac tane farklı kalınlıkta battaniyesi olsun mutlaka kirlendiginde elinizin altında olması acısindan.emzirirken süt aktıği icin ya da bebis kustuğu için sık sık yelek değistiriliyor birkaç tane yelek alın.cok fazla cicili bicili seyler ilk ay giydirilemiyor ve hediye de cok fazla geldigu icin cok abartmamak da fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…