annisler ve hamisler bi bakar mısınız ☝

sudinc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
34
8
34
Kizlar kafam karıştı tam adet günümü hatırlamıyorum ama hesabima göre ve doktora göre 21 haftanın içinde bebisim ama bazi arkadaşlar doktorun hesabından büyük oluyor bebis yani haftasi daha fazladir dediler şimdi hareketleri dışarıdan da görülür olunca daha erken gibi geldi sizcede daha büyük olabilir mi bebeğim

Ne alaka doktorun hesabı büyük olur demek. Onu bilemicem ama ben 20 haftada dışardan hareketlerini görmeye başladım.kilo problemim yoktu zaten. Zayıf bayanlar daha çabuk hissediyor

Bende bilmiyorum ki ilk hamileligim olduğu için kim ne derse kafam karışıyor bende anlamadım doktor un hesabindan söylediğinden daha fazla olur bebegin haftasi dediler olmaz dimi öyle bisi sende dışarıdan görmeye başlamissin nornal ozaman görmem benimde

İyi de ultrasonla sat'a uyumlu mu değil mi diye ölçümler yapılıyor. Bu doktora göre değişen bir şey değil ki.

Yani arkadaşlarin söylediği hangi doktor yada cihaz olursa olsun 1 2 hafta küçük çıkıyor ölçümleri dediler bende bilgi sahibi değilim öğrenmek için sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…