kızlar doğumdan sonra adet gördünüz mü özel bir soru oldu ama :)
kızlar doğumdan sonra adet gördünüz mü özel bir soru oldu ama :)
Listeyi fotoğraf olarak buraya ekleyebilirsen çok güzel olur canım, benim de ek gıdaya geçmeme az kaldı ve şimdiden kafam karışık
S&R, mama veriyorsan su da vermen lazım canım, tabi bir aylığından bahsetmişsin belki veriyorsundur şimdi. Ben de o teyzeler gibi oldum di mi:) Ben de mama veriyorum, küçücük bir biberon aldım ona suyunu koyuyorum ama o kadar çok içiyor ki korkuyorum zararı olur mu diye
Ben de perişan durumdayım.Bebeğim 5 gün sonra 2 ayını dolduracak.Doğumdan beri annem yanımda ve ben hiç bir şeyi oturtamadım. Geceleri 3-4 saatlik uykuyla duruyorum.Gece bi uyanıyo tekrar uykuya dalması 2 saati buluyor.Yatıyorum 1-2 saat sonra tekrar uyanıp aynı döngü yine.Gündüz o uyusunda yatayım diyorum ama gündüzleri de kuş uykusu uyuyor bizimkisi.Uyutuyorum yatırıyorum 10 dk. sonra uyanıyor.Çok karşı çıkmama rağmen sağolsun anneannesi kucakta pışpışlayarak uyutmaya alıştı.Yatırınca uyanıyor kucak istiyor ağlıyor.Sabah 6-7 gbi uyandıktan sonra hep kucağımda.Akşama kadar saçım başım dağınık,üstümde pijamalar, bazen kahvaltıyı öğlen 12 de ancak yapabiliyorum.Duşa bile giremiyorum çoğu günler.Bıyıklar, kaşlar pala oldu maşallah,Kuaföre de gidemiyorum tabi.Evi b.k götürüyor.Heryer dağınık.Toplamaya fırsat bulamıyorum.Geçen gün akşam eşime verdim azıcık baksında evi süpüreyim diye 5 dk sonra ağlıyo diye getirdi verdi kucağıma.Süpürge falan kaldı ortada.Annemde yaşlı yapamıyor yoruluyor.İki kişide olsak yetişemiyoruz.O gidinc ne olacak bilmiyorum.Çok kötü durumdayım.Pisikolojimde bozuldu.Bende burda birilerinden pratik fikirler bulurum diye bir umut dolaşıyorum.Ayyy çok uzun yazmışım...Birazdan uyanır yine bizimki.İnşallah sonra yine bakabilirim bu sayfaya.
bende seninle aynı durumdayım..ancak eşim işten gelince acil işlerimi hallediyorum temizliğide haftada bir yapabiliyoruz biraz ben bakıyorum biraz eşim ev işlerini paylaşıyoruz..zaten doğru dürüst yemek yapamıoruz eşim yorgun değilse yapıyo yorgunsa sipariş veriyoruz düzenimizi oturtmadık ben işe başlayınca nasıl olcak bakalım..bide burda kimsemiz yok çok sefiliz bizdeallah hepimize yardım etsin..
Allah kolaylık versin.Benim oğlumda buraya en son yazdığımdan beri daha da huysuz oldu.Kucakta uyutmak dışında başka seçenek yok.Çünkü istemiyor ağlıyor.Kucakta evi turluyoruz şşşşş sesi eşliğinde.Ha birde kundak yapar gibi sarıyorum,sarmadan uyumuyor.Uyumasıda 1-1,5 saati buluyor bazen, sırtım kopuyor.Çok kötü alıştı.internette okuduğum kadarıyla bebekler 3 aydan önce alışkanlık geliştirmezlermiş ama doğru bir bilgi değil sanırım bu benimki başka türlü uyumuyor artık. Günlerim onu uyutmya çalışmakla geçiyor.Allaha şükür akşam uzun mücadele sonucu uyutunca gece uyuyor tekrar sallamadan ama 2-3 kez beslenmek için kalkıyor.Sabahta 6'da kalkıyor sanki içine alarm kaçmış gibi.Ama bazen 5 te kalkıyor, bu sabah olduğu gibi.Uykusuzluktan delirebilirim.Yani öyle hissediyorum.en iyi ihtimalle 6 saat uyuduğum oluyor o da 3 parça halinde ve nadir olarak.Genelde 3-4 saat uyuyabiliyorum.Gündüzleride uzun uyumadığı için uyuyamıyorum. Ama en kötüsü bizimde kimsemizin olmayışı.Bir yakınım olsa azcık bırakır gündüz 1-2 saat rahat edebilirdim.Bakalım ne kadar sürecek bu durum.12 gün sanra 3 ayımız bitecek.
bende 6.aydan sonra iyice rahatlarız diyordum o da gitti desene:)napalım bekliycez 1 yaşını artık..asıl maraton işe başlayınca o zaman nasıl olucak bakalım..oyun halısı iyi fikir de uykuya nasıl çare bulucaz?uyumayınca hep huzursuz oluyo cadı kızım benim büyü artık..
Allah kolaylık versin.Benim oğlumda buraya en son yazdığımdan beri daha da huysuz oldu.Kucakta uyutmak dışında başka seçenek yok.Çünkü istemiyor ağlıyor.Kucakta evi turluyoruz şşşşş sesi eşliğinde.Ha birde kundak yapar gibi sarıyorum,sarmadan uyumuyor.Uyumasıda 1-1,5 saati buluyor bazen, sırtım kopuyor.Çok kötü alıştı.internette okuduğum kadarıyla bebekler 3 aydan önce alışkanlık geliştirmezlermiş ama doğru bir bilgi değil sanırım bu benimki başka türlü uyumuyor artık. Günlerim onu uyutmya çalışmakla geçiyor.Allaha şükür akşam uzun mücadele sonucu uyutunca gece uyuyor tekrar sallamadan ama 2-3 kez beslenmek için kalkıyor.Sabahta 6'da kalkıyor sanki içine alarm kaçmış gibi.Ama bazen 5 te kalkıyor, bu sabah olduğu gibi.Uykusuzluktan delirebilirim.Yani öyle hissediyorum.en iyi ihtimalle 6 saat uyuduğum oluyor o da 3 parça halinde ve nadir olarak.Genelde 3-4 saat uyuyabiliyorum.Gündüzleride uzun uyumadığı için uyuyamıyorum. Ama en kötüsü bizimde kimsemizin olmayışı.Bir yakınım olsa azcık bırakır gündüz 1-2 saat rahat edebilirdim.Bakalım ne kadar sürecek bu durum.12 gün sanra 3 ayımız bitecek.
Youtube'da 1saat 45 dklık bir fön makinesi sesi var, ben onu kullanıyorum, işe yarıyor tavsiye ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?