- 26 Aralık 2016
- 840
- 641
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Buradaki bebekleri çıkarmıyorlar kışın, hem hava kirliliğinden hemde havanın soguklugundanBebeğiniz prematüre değilse artık yavaş yavaş o koşullara alışması gerekiyor. Ordaki bebekleri nasıl çıkarıyorlarsa dışarı siz de çıkarın çünkü bağışıklığını baskılarsanız daha çok hastalıkla uğraşırsınız. Bayram hangi bayram ?
Aferin sana cok havalısın, sorumuz çünkü sen ne kadar korumacısınHiçbir zaman bu kadar korumacı olmadım ve bu kadarı bana abartı geliyor.
Ben korede yaşıyorum, korenin bayramından bahsediyorum ♡ teşekkürlerEşinize açıklayın durumu biraz daha ertelesin uygun bir dille bence. Bayram derken hangi bayramdan bahsediyorsunuz?
O zaman bu bayramı es geçebilirsiniz en azından kış bitene kadar büyümüş de olurBuradaki bebekleri çıkarmıyorlar kışın, hem hava kirliliğinden hemde havanın soguklugundan
Anladım ben de ne bayramı dedim şimdiden ramazan bayramını mı düşünüyonuz diyecektimBen korede yaşıyorum, korenin bayramından bahsediyorum ♡ teşekkürler
Anladım ben de ne bayramı dedim şimdiden ramazan bayramını mı düşünüyonuz diyecektimhava kirliliğinden de bahsetmişsiniz o zaman biraz daha beklemekte fayda var bence çocuğunuz hasta olacağına onlar biraz daha geç görsün.
Valla ne diyim haklısınız insanın ödü kopuyor Allah bizlere sabır ve akıl bebişlere de sağlık versinhaha valla yeni anneyim inanın Turkiyede olsam ramazan bayramini bile düşünürdüm, Allah yeni annelere akıl sağlığı versin en çok da bana. Çok haklısınız bende öyle düşünüyorum cok teşekkür ederim
Hastayız diye masum bir pembe yalanla kalabalığa girmeyin bence. Çünkü bebeklerin hastalığı gerçekten çok zor geçiyor, kuzular derdini de anlatamıyor. Ben de çocuğumu kalabalıktan sakınıyorum, kıymetlim benim o tabii ki de sakınacağım yani. Azıcık bile hastalandığında canımdan can gidiyor. Kimsenin bu dururumu yadırgamasını önemsemeyin.
Selamlar hepinize. Bebeğim 3 aylık, yurt dışında yaşıyoruz gündüz sıcaklığı -9'u buluyor ayni zamanda dışarıda çok fazla insan var, eşimin amcası ve amcasının esi bebegi görmek istiyor ama ben korkuyorum çünkü markette çalışıyorlar eminim hijyene dikkat ediyorlardır ama burada maske zorunluluğu kalktı tüm dünyada olduğu gibi, bir korkmuyor değilimonun dışında eşimin annesi, babası ve kiz kardesi de gelecek.. Bayram zamanı hepimiz kayinpederin evinde toplanıyoruz. Ne düşünüyorsunuz? Benim gibi soğuk yerlerde yasayan annelerden özellikle yorum bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?