• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annişler, bebeğim 3 aylık bayram ziyareti. Gitmeli miyiz?

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
833
641
103
Selamlar hepinize. Bebeğim 3 aylık, yurt dışında yaşıyoruz gündüz sıcaklığı -9'u buluyor ayni zamanda dışarıda çok fazla insan var, eşimin amcası ve amcasının esi bebegi görmek istiyor ama ben korkuyorum çünkü markette çalışıyorlar eminim hijyene dikkat ediyorlardır ama burada maske zorunluluğu kalktı tüm dünyada olduğu gibi, bir korkmuyor değilim :( onun dışında eşimin annesi, babası ve kiz kardesi de gelecek.. Bayram zamanı hepimiz kayinpederin evinde toplanıyoruz. Ne düşünüyorsunuz? Benim gibi soğuk yerlerde yasayan annelerden özellikle yorum bekliyorum.

Eşinize açıklayın durumu biraz daha ertelesin uygun bir dille bence. Bayram derken hangi bayramdan bahsediyorsunuz?

Bebeğiniz prematüre değilse artık yavaş yavaş o koşullara alışması gerekiyor. Ordaki bebekleri nasıl çıkarıyorlarsa dışarı siz de çıkarın çünkü bağışıklığını baskılarsanız daha çok hastalıkla uğraşırsınız. Bayram hangi bayram ?

Back