• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyim emziriyorum ama sabırla ve azimle kilolarımdan kurtulacağım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi vedam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm vedam nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor

iyi canım seni sormalı sende iyisindir inşallah.

iyi canım seni sormalı sende iyisindir inşallah.
İyim çok şükür hasta olmuşum belim de biraz ağrı var.Yarına daha iyi olurm inş. İki gün spor yapamdm ama yediklerime de azçok dikkat etmeye çalışyorum. Ben de günlük yazmaya başladım yediklerimi.hakkaten o nu derken çok şeyyermişim. yarına daha temkinli olurum inş. bebişin nasıl
bu arada

geçmiş olsun canım.bebişte bende iyiyiz şükürler olsun.bugün banyo ettirdik onu ablasıyla rahatladı kuzum şimdide hıçkırık tuttu debelenip duruyor :)

yazmak iyi oluyor gerçekten bu sayede kendini frenliyebiliyorsun.ben faydasını gördüm bayağı.iki gündür de dr dr a yediklerimi yazıyorum bir bir sağ olsun okuyarak beni yönlendiriyor.hurma aldırdım eşime dün günde 5 adete kadar yiyebilirsin demişti dr dr hem kan şekerini birden yükseltmiyormuş hemde tatlı ihtiyacımı gidermiş oluyorum.dün 5 tane yemiştim bugün ise 3 tane yedim daha kontrollü oluyorsun yazdıkça.
senin yavrun nasıl bu arada ismi neydi ?

geçmiş olsun canım.bebişte bende iyiyiz şükürler olsun.bugün banyo ettirdik onu ablasıyla rahatladı kuzum şimdide hıçkırık tuttu debelenip duruyor :)

yazmak iyi oluyor gerçekten bu sayede kendini frenliyebiliyorsun.ben faydasını gördüm bayağı.iki gündür de dr dr a yediklerimi yazıyorum bir bir sağ olsun okuyarak beni yönlendiriyor.hurma aldırdım eşime dün günde 5 adete kadar yiyebilirsin demişti dr dr hem kan şekerini birden yükseltmiyormuş hemde tatlı ihtiyacımı gidermiş oluyorum.dün 5 tane yemiştim bugün ise 3 tane yedim daha kontrollü oluyorsun yazdıkça.
senin yavrun nasıl bu arada ismi neydi ?
Çok teşekkür ederim. Ben de bugün banyo yaptırdım altı biraz pişmiş banyo yaptırmayalı da bayağı olmuştu.Hem pişiğine de iyi gelir dedim. Kuzucuk sürekli kaşımak istiyor poposunu felan.Bu arada benim kuzu da ayşegül. Hurma dediğin kuru hurma değil demi trapzon hurmasından mı. Eğer oysa beni kabız yapıyo yoksa ben de çok severim ve gerçekten de süt yapıyo.

oy oy kıyamam ben ayşegülüme pişikte çok zor olur.ben altını makyaj pamuğu alıyorum kutuda onları suyla ıslatıyorum ve öyle siliyorum doğduğundan beri canım sen mendil mi kullanıyorsun ? kuru hurma canım ve ben pek severim hem bağırsaklarıda yumuşatıyormuş söylemesi ayıp az önce lavaboya zor attım kendimi :)
begümü sallayayım seninde işin yoksa birazdan yazışmaya devam edelim olur mu canım.

oy oy kıyamam ben ayşegülüme pişikte çok zor olur.ben altını makyaj pamuğu alıyorum kutuda onları suyla ıslatıyorum ve öyle siliyorum doğduğundan beri canım sen mendil mi kullanıyorsun ? kuru hurma canım ve ben pek severim hem bağırsaklarıda yumuşatıyormuş söylemesi ayıp az önce lavaboya zor attım kendimi :)
begümü sallayayım seninde işin yoksa birazdan yazışmaya devam edelim olur mu canım.
sağolasın teyzesi. sık değiştiriyorum altını ama afedersin kakasını farketmezssem çok kötü oluyor.Bugün de çok şaşırttı akşama kadar azar azar da olsa 3 kez kaka yaptı. hemn kıpkırmızı oluvermiş. Ben ilk başlarda pamuk kullandım baktım olmuyor. Islak mendili suda iyice yıkıyorum o şekil de kullanıyorum. hım kuruhurmaysa ben de deneyebilirim. Ben de kızımın karnını doyurup geliyorum

canm bugün neler yedin.bu arada ekmek yiyormusun. spor yapabiliyormusun.Suyunu 3 litreye tamamlayabiliyormusun

vedam ben çıkıyorum sana i geceler. Görüşürüz

Back