İnşallah canım benim , tamm dediğini uygulayıp hergün not tutacağım. Ben de bol bol ezirmeye calışıyorum ama benim kızın pek iştahı yok, bugünlerde biraz iştahlı, balıkyağı vermeye başladım ondan galiba. teşekkür ederim canım önerilşerin içinvedam ve tomrs ikiniz de başaracaksınız siz de çıtır anne olacaksınız itiraz yok,yediklerinizi mutlaka not edecksiniz ,böylece kaçamak yapmak istediğinizde gün içinde çok yedim diyip vazgeçeceksiniz,azimle sabırla bitireceksiniz bu işi ve tabiki bol bol emzireceksiniz,1 hafta sonra ikinizinde kilo verdiğini duymak istiyorum
Tamam canım destekolalım inş, hafta onu kural ihlali yaptım of o bugüne de sarktı.Bazen kendime engel olamıyorum. Bugün de çok yedim . Yarın daha dikkatli olacam inş.Benim yoğurdum bitti ikigüne olur. neyse yerine yeşilmercimek çorbası yaptım sütü de çoğaltıyor. vedamdediğin de haklısın emzirdiğimiz için o kadar da hakkımız var yediklerimizde .neyse canım önümüzde ki haftaya kadar dikkat edelim süt arttırıcı yiyeceklerden tükatelim bol su ve bol bol emzirelim. Vedam sen geceleri kaç kez emzirmeye kalkıyorsun. Ek gıdaya başladın mı.yapma ya ltfn böyle hemen yelkenleri suya indirmeyelim birbirimize destek hatta yoldaş olalımtamam bazen bende kural ihlali yapabiliyorum ama tüm tehlikelileri bi günün içerisinde yememeye çalışıyorum.şükürki bu akşam saat 20:00 den sonra bir şey yememe kuralını aynen uyguluyorum ancak dün bende annemlerdeydim evden çıkıpta başka biryere gittiğinde ister istemez kurallarda bozulma olabiliyor.bizde de sabah kahvaltısında börek,salçalı sosis,patates kavurması ,simit falan vardı ama ben çok az börek,simit,patates kavurması ile bir tane haşlanmış yumurta ve peynir yedim.akşam üzeri annem un helvası kavurdu 5 yemek kaşığı da bi güzel onu hüplettim.sonra akşam yemeği yendi saat 20:30 gibi büyük kızım Öyküm'ün ayın 8 i doğum günüydü ama o gün pastasını kesememiştik pasta kesildi ben yemedim sadece çay içtim.işte yaptığım kural ihlalleri bunlar ama insana çok suçluluk duygusu hissettiriyorlar yine de.napalım emzirdiğim için o kadarı da hakkım diye düşünüyorum yoksa haksız mıyım ?
Normal doğum yaptığın için çok şanslısın canım Ben sezeryanla doğum yaptım benim göbek kaldı. Zayıflamayla azaldı ama oturduğum zamn karnım kat kat dürülüyor . Çok kötü görüntü kirliliği oluyor. Düzenli spor yapsam da çok da azalma yok. zmana bırakıyorum.bu arada 165 boyum
bi de normal doğum yaptığım için mi bilmiyorum göbek falan hiç yok, o nedenle de herkese en fazla gebelikte 15 kilo almalarını ve normal doğum yapmalarını öneririm
Normal doğum yaptığın için çok şanslısın canım Ben sezeryanla doğum yaptım benim göbek kaldı. Zayıflamayla azaldı ama oturduğum zamn karnım kat kat dürülüyor . Çok kötü görüntü kirliliği oluyor. Düzenli spor yapsam da çok da azalma yok. zmana bırakıyorum.
Ben gebelikte çok dikkat etmedim herşey den yiyeyim bebğim sağlıklı olsun dedim ama bebeğimçok kilolu doğmadı, kiloyu alan ben oldum. Allah nasip ederse ikinci gebeliğim de dikkat edeceğim bakalım.
bende her iki kızımı normal yolla dünyaya getirdim.ilkinde 68 ile hamile kalıp 100 kilo ile doğum yaptım doktor çok fırçaladı beni bu yata bu kilo ne dedi.ikinci doğumumda ise 76 ile hamile kalıp 91 kilo ile doğum yaptım sonrasında 80 kiloya düştüm ama olmam gereken asıl kilo 68-70.kızım 5 buçuk aylık neredeyse ve garip olan da şu ki daha önce fazla tatlı tüketen birisi olmama rağmen şimdi aşırı tatlı tüketesim geliyor ve bebek görmeye gelenler oldukça da yaptığım tüm mamalardan fazlası ile bende yiyorum 80 de takıldım kaldım.ilk etapta 1-2 kilo verebilsem bana da moral olacak ama bi yerlerde yanlış yapıyorum sanırım canım.yarın yazmaya başlayacağım yediklerimi diğer hafta salı günüde sana kilo bildirimi yapacağım canım söz.
bazen abartmakta gerekiyor bence en doğru olanı yapıyorsun.bazı şeyleri kural'a dönüştürmezsek hayatta maalesef bir istikrarı olmuyor bi ye bi yeme vücutta neye uğradığını şaşırıyor cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?