- 9 Ağustos 2019
- 175
- 149
- 53
- 28
- Konu Sahibi khilall214
-
Onun büyüyünce versiyonu şöyle olacak;Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum çocuğu bunu yapan var mı ? Başkası ilgilenirken, ortamda ben yoksam çok uslu ağlamaz mızmızlanmaz oynar, ben gelince hemen mızmızlanır ağlar yerinde durmazhatta öyle ki yan gözle bana bakıyor sonra başlıyor bağırmaya etrafımdakiler de sana yapıyor sana şımarıyor diyor bebeğim beş buçuk aylık, bu kadar küçük bebek anneye şımarır mı sizce Allah aşkına yoksa maşallah annem de kayınvalidem de ne kadar uslu diyorlar bir de gelin benim evde derbeder halimi görün
Ya tabi ki bebeğimin ağlamasını istemem mutlu etmeye çalışırım her anne gibi, şimdi de öyle yapıyorum ama 6 aylık bebek anlar mı anneye naz yapmaktanOnun büyüyünce versiyonu şöyle olacak;
Sen simartıyorsun ondan sana böyle yapıyor
Şaka gibi ben de kızıyordum daha beş buçuk aylık bebek naz yapmayı ne bilecek diyeTam da bu zamanlarda naz yapmayı öğreniyorlar
Şımarıklik değil o, kendini en güvendiği kişinin yanında rahat hissetme. Ve aranızdaki bağ kuvvetli oldukça böyle devam edecek.Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum çocuğu bunu yapan var mı ? Başkası ilgilenirken, ortamda ben yoksam çok uslu ağlamaz mızmızlanmaz oynar, ben gelince hemen mızmızlanır ağlar yerinde durmazhatta öyle ki yan gözle bana bakıyor sonra başlıyor bağırmaya etrafımdakiler de sana yapıyor sana şımarıyor diyor bebeğim beş buçuk aylık, bu kadar küçük bebek anneye şımarır mı sizce Allah aşkına yoksa maşallah annem de kayınvalidem de ne kadar uslu diyorlar bir de gelin benim evde derbeder halimi görün
Misafir değil ki anane babaanne hep gördüğü insanlarBu olsa olsa misafir yabancılamadır. Anneye şımarmak için erken olduğunu düşünüyorum.
O kadar küçük bir çocuk onların kim olduğunun farkında değildir. O ona bakan besleyen seven oynayan annesi dışındakiler varken ağlayabilir durmayabilir. Biz buna yabancılama deriz. Benim oğlum da durmazdı. Hep gördüğü insanlar da olsa fark etmiyor. Hâlâ böyle biliyor musunuz? Sürekli akrabalarımı görüyor ama onlar bizde iken kucağımdan inmiyor. Dipnot travmalı bir doğum oldu ölümden döndü çocuğum hemşireler dokununca ağlardı hemen. Hâlâ doktora hemşireye vs de tepki verir. Sadece benim kucağımda susar sakinleşir di. Hâlâ daha öyleMisafir değil ki anane babaanne hep gördüğü insanlar
Süper açıklamışsınız.Şımarıklik değil o, kendini en güvendiği kişinin yanında rahat hissetme. Ve aranızdaki bağ kuvvetli oldukça böyle devam edecek.
5,5 aylık bebeğin "şımaracak" beyin gelişimi yok henüz.Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum çocuğu bunu yapan var mı ? Başkası ilgilenirken, ortamda ben yoksam çok uslu ağlamaz mızmızlanmaz oynar, ben gelince hemen mızmızlanır ağlar yerinde durmazhatta öyle ki yan gözle bana bakıyor sonra başlıyor bağırmaya etrafımdakiler de sana yapıyor sana şımarıyor diyor bebeğim beş buçuk aylık, bu kadar küçük bebek anneye şımarır mı sizce Allah aşkına yoksa maşallah annem de kayınvalidem de ne kadar uslu diyorlar bir de gelin benim evde derbeder halimi görün
Teşekkür ederim, çocuklar ve bebeklerin duygularının görmezden gelindiğini, sadece birşeyler öğrenmesi gereken varlıklar gibi algılandıgini düşünüyorum. Ki bence hepsi birer bilge olarak doğuyor. Kendi bedenleri duyguları ile bağlantıları muazzam.Süper açıklamışsınız.
İnsanlar “aaa bizde hiç ağlamıyor,annesi geldi bak ağlıyor” diyorlar,anneyi üzüyorlar.
Oysa bebek annenin yanında duygularını ifade edebiliyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?