Anneye 1300 lira destek geliyor

Muthis kapak arkadasm bravo

18 yasina kadar sgk ucretsiz !!!!
Ücretsiz dogum vs.. Tebrikler. Devlet 18 yas alti dogumada musade ediyor. Ee cocuksun yanina evde arkadas lazim..

Kızlar ben tam idrak edemedim. Seçim öncesi bu güzel görünümlü haberler fos çıkıyor biliyoruz değil mi? :)
Benim annem 3 çocuk sahibi, en küçüğümüz 11 yaşında. Şimdi anneme bu para verilecek mi? Yoksa yeni çocuk mu doğurması lazım :) Kafamda deli sorular

daphnelena
hyr sekerım gecmıse para yok. o zaman ebem köşeyi döner 26 çocukla
işin şakası biyana.. doguda aıleler en az 10-15 cocuklu mümkün değil öyle bişey..

Valla üzerine diyecek bisey yok.arkadaş nerde yaşıyorsa artık ütopyalar alemi zaaar

Bu arada bu habere inanmiyorum.
Akp rekabeti kizistirmis bol bol hayal dağıtıyor. Secimlerden sonra görürüz. Fossss

Şaka yapıyorum canım. Böyle bir şey Türkiye'de ne mümkün. Geçmişi boşver şu an itibariyle bile bu yasa hayali değilse halimiz haraptır. Millet doğurabildiği kadar doğurur para için, ortalık sahipsiz çocukla dolar. Parayı almak için çocuk doğurab zihniyet, ya cam sildirir çocuğa ya da dilendirir. Aklımızı korusun.

süper bir yazı olmuş... Ve derler ama akp havalanı yaptı.. marmarayı yaptı.. vb şeyler yaptı ... he ya he yaptı yaptı sanki kendi parasıyla yaptı.. bende özelleştirseydim devlet kurumlarını.. satsaydım limanları.. alsaydım elektirikten doğalgazdan sudan vergileri.. marmaray neki.. havada uçan tren yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…