- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
300 tl yi hak ettinn.benimki 5 yaşın içinde dahjada doğuramıyorumm.. ne olcekk..27 gun önce dogum yaptım beni de kapsar mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
300 tl yi hak ettinn.benimki 5 yaşın içinde dahjada doğuramıyorumm.. ne olcekk..27 gun önce dogum yaptım beni de kapsar mi ki
Bu paket kulağa hoş geldiğinden arada sırada medyaya yansıtılıyor. :) Bundan bi kaç ay önce yine gündemdeydi. Orada tek ödeme deniliyordu.bir kere bes kere oyle bir aciklama yok diye biliyrum.Nerede aciklandi dediginiz
oylemi... bakanlik hattindan net bisey yok dendi.Hayirlisi olur ona ihtiyaci olan bile var.Bu paket kulağa hoş geldiğinden arada sırada medyaya yansıtılıyor. :) Bundan bi kaç ay önce yine gündemdeydi. Orada tek ödeme deniliyordu.
Zaten bu pakette de "altın parası" deniliyor. Yani tek ödeme.
Evet. Ne yazık ki var.oylemi... bakanlik hattindan net bisey yok dendi.Hayirlisi olur ona ihtiyaci olan bile var.
aaa hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..sağlıkla sıhatle büyüsün bebeğiniz inşallah..27 gun önce dogum yaptım beni de kapsar mi ki
canım bir ayda biterki o para..aklı olan yapmasınbir defaya mahsus verilen 400-500 tl için çocuk yapacak olan binlerce insan vardır ya yazık ülkeme..
dogum yapilinca sgk dan zaten dogum parasi veriliyor ben ilk cocugum icin 1610 tl ikinci cocugum icin 2400 du sanirim almistim.
Evet cnm sosyal guvencesi olanlar icin.Ondan oncede yazmissin hastanelerde dogumlar ucretsiz zaten 18 yasina kadarda cocuklar sgk li olsun olmasin anne babasi saglik guvencesi var.Aile hekimlikleri gebelik kontrolu dahil herseyi yapiyor asilar tahliller ucretsiz cogu hastanede cocuk dusunmeyenede aile planlamasi ile ilgili ucretsz korunma cozumleri uygulaniyor.Bişi sorabilir miyim? Bu doğum parası sadece çalışanlar için yada sigortalılar için geçerli değil dimi? Her doğum yapan alabiliyor dimi?
Evet cnm sosyal guvencesi olanlar icin.Ondan oncede yazmissin hastanelerde dogumlar ucretsiz zaten 18 yasina kadarda cocuklar sgk li olsun olmasin anne babasi saglik guvencesi var.Aile hekimlikleri gebelik kontrolu dahil herseyi yapiyor asilar tahliller ucretsiz cogu hastanede cocuk dusunmeyenede aile planlamasi ile ilgili ucretsz korunma cozumleri uygulaniyor.
Ama sut parasini butun anneler alabiliyor sgkli olsunolmasin.Babaya veriyorlar o zaman 5 senede suresi var istedigin zaman gidip basvurup aliyorsun.Allahim hayirli dogum nasip etsin sanada bi avazda insallahÖncelikle teşekkür ederim.. Sonra ise haklısınız ben direk kendimi düşünerek söyledim :) Özel olunca ücretli oluyor onu unuttum
Amiin çok teşekkür ederimm.. Allah bütün hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsinAma sut parasini butun anneler alabiliyor sgkli olsunolmasin.Babaya veriyorlar o zaman 5 senede suresi var istedigin zaman gidip basvurup aliyorsun.Allahim hayirli dogum nasip etsin sanada bi avazda insallah
Bi tane de 3.5 yasinda var o sayilmiyor mu ki300 tl yi hak ettinn.benimki 5 yaşın içinde dahjada doğuramıyorumm.. ne olcekk..
Aminn canim sagolasinaaa hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..sağlıkla sıhatle büyüsün bebeğiniz inşallah..
Aminn canim sagolasin
amin canım..hayırlı doğumlar inşallah..Amiin çok teşekkür ederimm.. Allah bütün hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin
tövbe tövbeKaynak nerde kaynak