Annesiz Peri'm..

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
25.05.2015'de buldum onu .. İşyerinde bahçeye indik daha doğalı 2 gün olmuş tahminimizce kordon bağı kuruydu ama düşmemişti. Minicik dişi bir kedi yavrusu. Diğer kardeşleri ölmüş anne de sanırım bunun da öldüğünü düşünmüş ki ortalıklarda yokmuş 2 gündür. Sıcak suyla ısısını koruyorum, kokuma alıştığı için arada boynumda yatırıyorum, süt tozu aldık kedi için onu sulandırıp besliyorum, idrarını da yaptırıyorum maşallah güzelce uyuyor doyduğunu karnının şişliğinden anlıyorum. :)) iki gündür işe getirip geri eve götürüyordum şimdi babaanneme bıraktım bugünlük ama aklım hep onda benim güzel kızım teyzeleri size de resmini koyayım, bir de sorum şu arkadaşımın hırkasında çok rahat yatıyor uyuyor, o da evinde kedi besliyor büyük ihtimal onun kokusunu alıyor o yüzden daha rahat ediyor. İlk gece beni hiç uyutmasa da şimdi maşallahı var. Kaybederim diye çok korkuyorum tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Bir de o hırkadan nasıl ayırabilirim onu 1-2 hafta kalacak hırka bizde arkadaşa söyledim kendisi de kedi sever olduğu için sağolsun hiç sorun etmedi :) ne zaman yürür ? o zamanlar da ne yapmam gerekir mamaya ne zaman başlamam lazım ? çok mama delisi de yapmak istemiyorum çünkü mama su ile şişiriyor sadece, ev yemeği vs ile daha çok tokluk sağlamak istiyorum ona. Hadi bakalım Peri'm için önerinizi bekliyorum..

Eklentiler

• IMG_20150525_163254.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20150526_083200.jpg
    278,6 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20150526_092249.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20150525_143208.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba Kediniz daha cok kucuk.Sakın inek sütü vermek gibi bir hata yapmayın.Veterinerlede satılan süt tozunu alabilirsiniz.Veya anynı sekılde nette de satılıyor.Ayrıca biberon da almalısınız.Fiyatları cok uygun.Her iki saatte bir beslemeniz gerekiyor.Uyusada sorun değil agzına biberonu dayayarak emme içgüdüsüyle beslenir.Emdikten sonra az ıslak bir pamukla popo kısmına yuvarlak şekilde masaj yapıp çişini yapmasını sağlayın.Perinizin annesi artık sizsiniz güle güle büyütün.

Çok teşekkür ederim bu dediklerinizi uyguluyorum sürekli tahminimce bugün bu dünyadaki 4. günü falan. İnek sütü veremem zaten ishal yapar, süt tozunu aldık biberonla içiriyorum tuvaletini falan yaptırıyorum hatta bazen kendi bile yapıyor :) içimi kemiren tek şey anne sütü olmadığı için gerekli vitamini alır mı ? Ve yaşar mı ?

Nasıl gidiyor? Bir gelişme var mı?
O kadar güzel gidiyordu ki ama öldü.. İşe gitmek için kalktım mamasını yedirdim suyunu değiştirdim sıcak bir şekilde koydum, babaannem bakacaktı yine gün içerisinde.. Sabah 6:30'da ben çıktım evden babaannemden benden sonra hastaneye gitmiş (ama hastaneye gideceğini bilmiyormuş kuzenim arayıp haber vermiş randevun var diye) saat 3'e kadar kimse bakamadı suyu soğumuş yavrum mosmor olmuş babaannem eve gelir gelmez hemen su ısıtmış mama yedirmiş ama nafile hadi açlık bir nebze de o sıcak su olmadan zaten yaşayamaz sonra ölmüş eve gelince öğrendim daha yeni yeni topluyorum kendimi İsmi gibi Peri oldu kuzucumm

Çok üzüldüm.Günahsız melek.Keşke demek hiçbir işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…