kızlar sonunda bu sabah az da olsa tuvaletini yaptı çok azdı ama heralde okadardı
çişinide yapıyo maşallah hemde öyle az da değil böyle maşallah çok çok yapıyo acaba kaka yapmamasıda şu anda sıvı gıda tüketiyo ondan mı acaba çünkü gerçekten kendine göre baya fazla çiş yapıyo özgürce ablacım verdiğin tarifi uyguluyorum görsen beni bile yicek daha elimde kokusunu alıyo mamanın çıldırıyo saldırıcak yer arıyo
veee problemimiz şimdide çiş allahtan halının üstüne yapmıyo anlıyorum zaten sıkıntısı var kesik kesik miyavlıyo gidiyo minöfle üstüne mıyklaya mıyklaya çişini yapıyo napıcam bilmiyorum şimdi dükkandayım uyansın azıcık emzirdikten sonra dışarı çıkaıcam bakalım napıcak toprakta yapsın alışsın yane yoksa böle olmıcak allahtan hep arkasında önündeyimde çişini yaptığı gibi hemen siliyorum temizliyorum ama bu böyle gitmez olmıcak yane çözüm bulmam gerek
Canım yemek yedikten sonra götürüp tuvaletine koyarsan zaten başka yere yapmaz :) Kum aldın mı, çok uzakta mı tuvaleti, tuvaletinin yerini öğrendikten sonra senin götürmene gerek kalmayacaktır. Bir süreliğine gazete kağıdının üzerine, ayakkabı kutusu gibi bir şey bulsan içine hiçbirşey bulamazsan bile gazete kağıtlarını şerit şerit yırtsan, koysan ve yatağına ve yemeğine çok yakın olmamak şartıyla kolay ulaşabileceği bir yere koysan şimdilik idare eder. Aman karışık oldu biraz kaydirigubbakcemile3 Miyavlayınca al hemen koştur kuma :) bizimki de balkonda olduğunu unutuyor, kuytu bir köşeye girip yaptı çişini bir kez, onun dışında hep anlıyorum balkona koşturuyorum, kumun üzerine bırakınca yapıyor :) Artık poposunu zeytinyağlı pamukla silerek yaptırmaya gerek kalmadı. Gayet rahat kendi kendine yapıyor. Allah razı olsun canım benim, ellerine sağlık mamayı güzel yapmışsın ya ellerini de yer tabi:) benim bebeğim şimdi oynuyor , minnacık ama bize yan yan kabarıyor boyuna bakmadan :roflol: Bu arada memeleri olması kız olduğunu göstermez kaydirigubbakcemile3