ben anlam veremiyorum boşanmış olmak hemen birileriyle sevişmek hakkı mı doğuruyor,boşanmış da demeyelim de insan bekaretini kaybedince amaaan biri de bir bini de bir mi oluyor felsefe.hadi insanoğlu dedik nefis dedik ihtiyaç dedik ki hiç biri bana geçerli bir neden gelmiyor nasıl hiç tanımadığın biriyle birlikte olup bir de korunmadan hamile kalabiliyor bir kadın.insanların duygusal olarak bir şeyler yaşaması tamam ama her tanıştığı insanla birlikte olması ...anlamsız...
İyi de, adamla evli değiller, sadece beraber yaşıyorlarmış. Yani, evli olsa babanın izni söz konusu olur da, kadın atıyorum barda sevişip hamile kaldığında, babası belli değilken falan aldırmak için babayı bul mu diyorlar?
O malum cümle direkt defne joy'u çağrıştırdı.Gerçekten sizin gibi düşünenler yüzünden kadına şiddet meşrulaşıyor, görmüyor musunuz bunu?
Konu böyle bir durumda bile kürtaj için babanın izninin istenmesinin saçmalığı iken kadının evlenmeden birlikte olmasını tartışmaya açmanız "ee hak etmiş, su testisi su yolunda kırılır"a getiriyor olayı. Size ne biriyle birlikte olmuşsa? Bunu yaşamayı hak mı ediyor evlenmeden beraber yaşayınca?
O malum cümle direkt defne joy'u çağrıştırdı.
Hıı, arada hala üzülüyorum ben ona.Evet değil mi "küçük çocuğu olan kadının ne işi varmış adamın evinde" idi o olay da, odaklanılması gereken buymuş gibi.
Siz (yazan ve begenen uyeler) bu haberi okudunuz ve bu sonucu çıkardınız oyle mi ? Kadınsınız umarım ki soyleyecek sozlerimi iyi dinleyin: bir otobuse binip alisveristen donerken tecavuze ugrayabilirsiniz kiziniz kiz kardesiniz hatta anneniz bile ugrayabilir dogurma yetisi varsa hamile kalabilir her kadin ve iskence gormus olabilir tecavuzcusunden hamile kalan iskence gormus bir kadin olsaniz ve bebeginizi aldiramasaniz ne yapardiniz ya da yakininizin bu durumuna ne care arardiniz soruyirum ltfen cvp yazin...ben anlam veremiyorum boşanmış olmak hemen birileriyle sevişmek hakkı mı doğuruyor,boşanmış da demeyelim de insan bekaretini kaybedince amaaan biri de bir bini de bir mi oluyor felsefe.hadi insanoğlu dedik nefis dedik ihtiyaç dedik ki hiç biri bana geçerli bir neden gelmiyor nasıl hiç tanımadığın biriyle birlikte olup bir de korunmadan hamile kalabiliyor bir kadın.insanların duygusal olarak bir şeyler yaşaması tamam ama her tanıştığı insanla birlikte olması ...anlamsız...
Siz (yazan ve begenen uyeler) bu haberi okudunuz ve bu sonucu çıkardınız oyle mi ? Kadınsınız umarım ki soyleyecek sozlerimi iyi dinleyin: bir otobuse binip alisveristen donerken tecavuze ugrayabilirsiniz kiziniz kiz kardesiniz hatta anneniz bile ugrayabilir dogurma yetisi varsa hamile kalabilir her kadin ve iskence gormus olabilir tecavuzcusunden hamile kalan iskence gormus bir kadin olsaniz ve bebeginizi aldiramasaniz ne yapardiniz ya da yakininizin bu durumuna ne care arardiniz soruyirum ltfen cvp yazin...
kadina antibiyotik vermiyor devlet yaa kangren oluyor kadin annesi olmus trajedinin dibinde siz bacak arasinda mantik ariyorsunuz bence bir dusunun kadin olmak zordur bir o kadar da beyin ister...
Gerçekten sizin gibi düşünenler yüzünden kadına şiddet meşrulaşıyor, görmüyor musunuz bunu?
Konu böyle bir durumda bile kürtaj için babanın izninin istenmesinin saçmalığı iken kadının evlenmeden birlikte olmasını tartışmaya açmanız "ee hak etmiş, su testisi su yolunda kırılır"a getiriyor olayı. Size ne biriyle birlikte olmuşsa? Bunu yaşamayı hak mı ediyor evlenmeden beraber yaşayınca?
ben hak etti diye yazmadım ki.kafamdaki bir soru işaretini yazdım.kızlarım da var annem de var tecavüzü geçtim taciz fikri bile düşünmesi zor ve acı.kimseye yaşatmasın Allah.neden direk beni böyle yargılıyorsunuz anlamıyorum.ben kadın yapmış hak etmiş yapmasaymış ahlaksız falan demedim.sorum şu ki forumda onlarca kadın konu açıyor eşim ya da sevgilim beni şu kadınla bu kadınla aldattı diyorlar.merak ettiğim kadınlar nasıl hemen bir kaç gün ya da ay içinde tanıdıkları insanlarla cinsellik yaşayabiliyorlar gayet normal bi soru işareti.bu bayana gelince hiç tanımadığı biriyle aynı evi paylaşıyor ya da yatağı her neyse ...nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor.tanıdıklarımıza bile şüpheyle bakarken nasıl körü körüne biriyle birlikte olabiliyorSiz (yazan ve begenen uyeler) bu haberi okudunuz ve bu sonucu çıkardınız oyle mi ? Kadınsınız umarım ki soyleyecek sozlerimi iyi dinleyin: bir otobuse binip alisveristen donerken tecavuze ugrayabilirsiniz kiziniz kiz kardesiniz hatta anneniz bile ugrayabilir dogurma yetisi varsa hamile kalabilir her kadin ve iskence gormus olabilir tecavuzcusunden hamile kalan iskence gormus bir kadin olsaniz ve bebeginizi aldiramasaniz ne yapardiniz ya da yakininizin bu durumuna ne care arardiniz soruyirum ltfen cvp yazin...
kadina antibiyotik vermiyor devlet yaa kangren oluyor kadin annesi olmus trajedinin dibinde siz bacak arasinda mantik ariyorsunuz bence bir dusunun kadin olmak zordur bir o kadar da beyin ister...
Siz (yazan ve begenen uyeler) bu haberi okudunuz ve bu sonucu çıkardınız oyle mi ? Kadınsınız umarım ki soyleyecek sozlerimi iyi dinleyin: bir otobuse binip alisveristen donerken tecavuze ugrayabilirsiniz kiziniz kiz kardesiniz hatta anneniz bile ugrayabilir dogurma yetisi varsa hamile kalabilir her kadin ve iskence gormus olabilir tecavuzcusunden hamile kalan iskence gormus bir kadin olsaniz ve bebeginizi aldiramasaniz ne yapardiniz ya da yakininizin bu durumuna ne care arardiniz soruyirum ltfen cvp yazin...
hak ediyor değil demek istediğim,birlikte yaşamak bir şeyler paylaşmak için seçici olmalı kadınlar böyle ne üdüğü belirsiz it mi uğursuz mu neyin nesi olduğunu bilmediği biriyle yatmamalı.meşrulaştırmak istesem öyle yorum yaparım.ki diğer konularda yazdığım mesajlardan öyle biri olmadığım da az çok belli.insanlar kendi kararlarının sonuçlarını yaşarlar tercihleri kaderlerini etkiler biraz mantıklı davransaydı annesi hayatta olurdu muhtemelen kendi de şu konumda olmazdı.şimdi bu adam içerde ya yatacak ya yatmayacak ama bu kadın ömür boyu bu tercihinin sonuçlarına katlanacak.yazık kendine de annesine de evlatlarına da...Gerçekten sizin gibi düşünenler yüzünden kadına şiddet meşrulaşıyor, görmüyor musunuz bunu?